Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben külotlu çorap giydirmedim daha aslında tereddütteyim senin gibi soğuk olunca iki tulum giydiriyorum ama eldiven konusunda çıkarmalısın bence
emzirirken benim mememi yada elimi tutuyor böyle bi duygu yok yaaa
kizlar siz biara eldiven konusundan bahsetmissiniz birde kilotlu corap..
ben hala eldivenleri cikaramiyorum hem ciziyor hem bura soguk elleri buz gibi oluyor..napsam bilmiyorum kesif yapmasinida istyorum elleriyle..
birde erkek cocuklara da kilotlu corap giydiriyormusunuz?? ben iki alt ayakli penyeyi ustuste giyidiriyorum yada tulumun icine bir alt ayakli penye giydiriyorum..
işin moktan yanı bende babaanne olcam
kıl olurum kesin gelinime
yahyanında üşüyordu bende zaman zaman kalorifer yakıyorum ama ısnıyor hem en azından ara ara çıkar ne bilim bizimkide çizdi bikaç defa gözünün yanını yanak falan ama artık çizmiyor benim memeleri tırmalıyo it
ya bennn offf
bide kayınvalideme diyorumki ben oğlumu evlendirmicemmm
oda diyor olurmu öyle şey biz nasıl evlendirdik
e evlendirmeseydin sende dedim
didom horlama sesine alışkın olmana sevindim yabancılık çekmezsin gelince :roflol:
herşeye bir cevabın var de mi? çok fenasın sen çokya bennn offf
bide kayınvalideme diyorumki ben oğlumu evlendirmicemmm
oda diyor olurmu öyle şey biz nasıl evlendirdik
e evlendirmeseydin sende dedim
aynen öyle canım sen de gelsene? bırak kaynananı tibetle atla gelya bi dakka ben orayida kacirdim simdi "didocum" sen "esracim"a mi gidiyorsun??
delübi kerede dedimki özellikle göğüs yaralarım azgın olduğu zamanlarda ben böyle çile çekicem ama evlenip gidicek elin kızına masajlar bile yapıcak acaba ben sırtımı ovala desem ovalıcakmı diye ne alakaysa -tatlicadiarzu-
al işte bir tane daha..demek ki taaaa el kadar bebekken başlıyor bu çözümlenemeyen ana-oğul düşkünlüğü.kızmayın kaynanalarınııza artık.ayni seyi bende soyledim kaynanamin yaninda, bi tuhaf oldu:))