2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yanımda adam oturursa nasıl emzircem ya dipdibe.. emzirme onlugum var orterim ama herifin yanına dusersen emziremem ..emzik veririm yada biboşla süt

canim giderken 3 kisiydik tibet ben annem yanyanaydik ama donuste kayinvalidem vardi sadece ben ortadaydim yanimada flaman bi herif oturdu ama o can havliyle aglamasin diye oyle bi emziriyosun ki, bi daha gormucem etmicem heifi, hostesler-hostlar zaten ayakta gezinirken goruyor, iyi kamufleyle gorunmez korkma..zaten onu dedim sakayla teo ya oglum ar namus kalmadi, memeler halka acildi dedim:))ustunu ortunce kimse gormuyor merak etme..

BABAY emzik ayni fonksiyonu gormuyor, yutkunmasi gerek bebegin ki basinci ayarlasin..en kotu su ver ya da sutunu biberonla..

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gypsyesra, dide+

maşallah teoya ne kadar değişmiş tickerdaki teoya bak bide son haline koca adamm
sende formuna girmişsin yanınızdaki ananemiii

dudaklar da çook tatlı söylemeden geçmeyeyim..

neva yeni uyudu bakalım kç dakika sürecek

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
dide

maşallah teoya ne kadar değişmiş tickerdaki teoya bak bide son haline koca adamm
sende formuna girmişsin yanınızdaki ananemiii

evet bana benzemeye basladi biraz biraz ama ala agirlik baba:) yanimdaki annem:) hic benzemeyiz:))face a yeni fotolar ekledim ordan fazlasini gorebilirsin..

yok be esram ne formu hala dana modundayim bi tek saclari estirdim moral olsun diye..

saçları nereye estirdin nurdan...biraz tazelik yapayım

X