- 17 Ekim 2008
- 10.273
- 381
pervin yapmaya çalışmşyor şimdilik.her zamankinden farklı bi hali yok.o yüzden müdahale etmiyorum bende
etme bırak yapacagı gelince yapar zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pervin yapmaya çalışmşyor şimdilik.her zamankinden farklı bi hali yok.o yüzden müdahale etmiyorum bende
Gaz problemi yaşayanlar - yaşamış olanlar bir bakar mısınız !!!
GÜnde 4 doz Nurse şurup ve adaçayı yağı ile gaz problemimizi ağlama boyutundan çıkardım. Ama külotlu çorap - sıcak su - jimnastik destekleine rağmen günde 2-3 defa çok kuvvetli kıvranıyor yavrum. ağlamaya kalkışınca kolayca sakinleşiyor Günde 4 defa kaka yapıyor. sadece gaz çıkışı pek olmuyor. uykusu tavşan uykusu, göğsümde uyursa kesintisiz uyuyabiliyor. mecburen birlikte yatıyoruz. dün gece kesintisiz 4 saat uyudu ama göğsümde... Öncesinde de hemen dalamıyordu, 2-3 defa uyanıyordu ama pışpışlayınca dalabiliyordu.
Sorum şu: bu süreç böyle mi atlatılır ? "Öyle yapma, böyle yap" ya da "ilaveten şunuda yap" dediğiniz bir şey var mı?
Mesela DERYA sen metsil de mi kullanıyorsun, Yusuf'un durumu Doruk'tan daha mı iyi?
bizimki günde 1 defa mıçsa yanmıştım desene bizimki zaten gazman gibi kucağa alırken osuruyo bırakırken emzirirken banyo yaparken uyurken her daim osurma halinde melodi gibi uzatıyo bide
bi kerede yıkarken mıçmıştı suyu bok olmuştu bide onu temizlemkle uğraşmıştım
işemelerini zaten saymıyorum günde bi defa illa altını temizlerken ya suratıma yada kendi üstüne işiyo
adamın içinde hiçbişey kalmıyo
DIDOO
BABY gecmiste ucak yolculuguyla ilgili yazi yazmissiniz..
ben 3-3.5 saat gidis gelis yaptim, donus problemsizdi hic aglamadi kalkista ve iniste, sadece gelirken iniste bi 5 dk agladi ne meme ne biberon aldi agridan sanirim..ama yol boyunca uyudu, korkmayin, pencere kenarina alin bir battaniyeyle memisleri ortup emzirin, hattta sutuuzu sagin bibeonda verin yada en kotubiraz su verin inis ve kalkista..ben hele donuste cok tedirgindim ama bisi olmadi.birde en onemlisi burnunu acin ucaga binmeden tikali olmasin en onemlisi o..
arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var akıl verin ne yapayım.....
öğlen eve gittim moralim çok bozuldu.... şu gıcık görümcem ve kızı gripli ola ola ve dün kayınvalidemin gündüz kızına akşama gelirken torunundan için getirme demesine rağmen görümcem yine akşam oturmaya kızını getirmiş kız dediğimde lise 3 e gidiyor hani bebek falan değil evde bırakamayacak oda başka zaman hiçbiryere gitmez onlara oturmaya gitsen bizlerin yanında oturmaz ama sanki maksus yapar gibi 2 günde üst üste gelmesi çıldırttı beni akşamda salonda herkesin içinde hiç oturmadım sırf o var diye selini oturma odasında kimse yokken salladım durdum ben ondan kaçarken oturma odasına selinin yanına yanına geliyor kız bende dedim selinin yanına sokulma sen gripsin dedim çıktı odadan gitti hiç umrum değil darılırsa darılsın asıl darılması gereken biri varsa oda benim bi insan bu kadar düşüncesiz olabilirmi yaaa.....
neyse şimdi öğlen eve yemeğe ve selini görmeye gittim selinin burnu sabahtan beri tıkalıymış ağlarken bile hort hort ses çıkıyor normaldede arada tıkanıyordu ama serum fizyolojik damlatınca açılıyordu ama şimdi sabahtan damlatmışlar gidince bende damlattım açılmıyorum nolur yardım edin ya sinirdem kuduruyorum selin gripmi oluyor yok ne yapmam lazım baştan tedbir alayım.....anne sütü almadığı için o yüzden biraz daha pipirikleniyorum çünkü anne sütü bebeklerde bağışıklık sağlıyor ve hastalıklara karşı koruyor ama mama ne kadar korusada sonuçta yapay birşey......:gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif:senağlama
kızlar bişey sorcam.dün bebeğimi doktora götürdüm.doktorumuz zeka ve fiziksel gelişimi için oyun halısı önerdi.kullanan varmı?memnunmusunuz?ve en önemlisi bebeğiniz içinde oynuyormu?
saol tatlım
özlüyoruz seni
çok gaçmi,ş olsun bu arada yle şeyler yaşadığınıu bilmiyodumepidural yüzünden mi oldu
sende hiçbişey paylaşmıyosun be annem yani sorunlarınla ilgili
bilgi paylaşımı süper sorunlarını duyup bi geçmiş olsun diyemiyoz
alın size bi şarkı
bir bağırdı odalarda inledi
anne uyandım artık sende kalk dedi vay vay
inanmazsan gel gözüme bak dedi
anne ayakta oğlu beşikte sallanır vay vay
meme emmiş dudakları ballanır vay vay
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
araştırmacı gazeteci evrişim aramıza dönmüş ama hemende gitmiş
hani derler ya ateş almayamı geldin çakmağı çakıyo gidiyo hatunnn
özledim seni bilesin..
keşkee gelsen keşkee buralara...
aşılarımızı olduk oğlum çok ağladı bütün gün neden bilmiyorum aşı yerimi acıdı anlamadım gitti şimdilik uyuyor ama hep mırın kırn yapa yapa uyuyor emanet yatıyoruz resmen umarım gece uyanmaz çok bende yatayım o uyuyorkene
tatlı rüyalar herkese..
haa buarada dun yazmayi unuttum ..
dun sabah saat 6 da banyo faslimiz oldu, bizimki kaka yapmis, mamasindan sonra alayim dedim, bele kadar yapincaiyice sileyim diye ayaklari kaldirdim sildim buarada nasil agliyor bi anda aglama kesildi, ayaklari bi indirdim bizimki suratina gozune agzina ustune yataga heryere isemis bana bakiyor gozunden cis aka aka..hemen tibeti uyandirdim, ede sularda kesikti banyo akiyor diye, su kaynattim yikadim tam bir rezillikti, neyse dun banyo kuveti dusakabini sokup boruyu tamir ettiler su geldi cok sukur buarada..
kızlar bişey sorcam.dün bebeğimi doktora götürdüm.doktorumuz zeka ve fiziksel gelişimi için oyun halısı önerdi.kullanan varmı?memnunmusunuz?ve en önemlisi bebeğiniz içinde oynuyormu?