- 27 Ağustos 2009
- 469
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var akıl verin ne yapayım.....
öğlen eve gittim moralim çok bozuldu.... şu gıcık görümcem ve kızı gripli ola ola ve dün kayınvalidemin gündüz kızına akşama gelirken torunundan için getirme demesine rağmen görümcem yine akşam oturmaya kızını getirmiş kız dediğimde lise 3 e gidiyor hani bebek falan değil evde bırakamayacak oda başka zaman hiçbiryere gitmez onlara oturmaya gitsen bizlerin yanında oturmaz ama sanki maksus yapar gibi 2 günde üst üste gelmesi çıldırttı beni akşamda salonda herkesin içinde hiç oturmadım sırf o var diye selini oturma odasında kimse yokken salladım durdum ben ondan kaçarken oturma odasına selinin yanına yanına geliyor kız bende dedim selinin yanına sokulma sen gripsin dedim çıktı odadan gitti hiç umrum değil darılırsa darılsın asıl darılması gereken biri varsa oda benim bi insan bu kadar düşüncesiz olabilirmi yaaa.....
neyse şimdi öğlen eve yemeğe ve selini görmeye gittim selinin burnu sabahtan beri tıkalıymış ağlarken bile hort hort ses çıkıyor normaldede arada tıkanıyordu ama serum fizyolojik damlatınca açılıyordu ama şimdi sabahtan damlatmışlar gidince bende damlattım açılmıyorum nolur yardım edin ya sinirdem kuduruyorum selin gripmi oluyor yok ne yapmam lazım baştan tedbir alayım.....anne sütü almadığı için o yüzden biraz daha pipirikleniyorum çünkü anne sütü bebeklerde bağışıklık sağlıyor ve hastalıklara karşı koruyor ama mama ne kadar korusada sonuçta yapay birşey......:gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif:senağlama
şimdi kızlar buluşmada birbrimizin bebişlerini kucaklarımıza almıcakmıyız delikafadulden
bu kadar laf ediyoduk alanlara ben şimdi dayanamaz alırsam tükürdüğümü yalamışmı olucam helede bu kadar karşıyken bu duruma kaydirigubbakcemile3
sizin bebeklerinizin de ellerinin içi bilimum çeşit kıl tüy pislik oluyor mu? bu kızı dün gece yıkadık ellerinin içini temizledik bu sabah yine aynı.hele başparmakla işaret parmak arası maden
terleme usume su içinde kalma hallerim devam edio sizde ne alemde
burcuu ciddimisin ben daha çektrimedim kalça usg geçmiş olsun nasıl çok sayda bez bağlıyacaksın anlamadımki üst üste bezmi bağlıyacaksın
evet kızlar gelin ya..Batmanlardan binbir fikr-i badirelerden geçerek gelmeye karar vermişken geldiğime değsin
cok acıklayıcı olmus yahu:))
ya canım lüüütfen nolur ismini süle yada nasıl bulabileceğimi.çok berbat durumdayım
hiç bişey geçirmedi cevap bekliyorum
işemelerini zaten saymıyorum günde bi defa illa altını temizlerken ya suratıma yada kendi üstüne işiyo
haa buarada dun yazmayi unuttum ..
dun sabah saat 6 da banyo faslimiz oldu, bizimki kaka yapmis, mamasindan sonra alayim dedim, bele kadar yapincaiyice sileyim diye ayaklari kaldirdim sildim buarada nasil agliyor bi anda aglama kesildi, ayaklari bi indirdim bizimki suratina gozune agzina ustune yataga heryere isemis bana bakiyor gozunden cis aka aka...
yanımda adam oturursa nasıl emzircem ya dipdibe.. emzirme onlugum var orterim ama herifin yanına dusersen emziremem ..emzik veririm yada biboşla süt
ben her bezini açmada pipisinin üzerine doğru bi bez parçası koyuyorum.Çişini fışkırtırsa en azından üstü başı batmıyo.. Ah ah kız annelerinin böyle derdi yok tabi..
ay ne bilim canım herkes yüz üstü yatıyor duruyor falan diyor dedim benimkinde bir anormallikmi var yüz üstü yatmak istemiyor saniyesinde ağlıyor durmak istemiyor:uhm:
medelanın elektrikli pompasından ben de çok memnundum. taaa ki emmelisine geçene kadar. bilmem yazmış mıydım size ama ben medelanın pompasını kaynatırken eritince (aynı omlet gibi görünüyordu tencerenin dibinde) gidip yedek aparat aldık. sadece 33 tl ydi yedek aparatı ve içinde de "swing" modeline ait bi uzatma kablo var. o da plastik. ben önce anlamamıştım o zımbırtının ne olduğunu çünkü bendeki modelin öle bi aparatı yoktu. eşim de dedi ki "bunun bi ucunu pompaya takıyorsun bir ucunun da ağzına alıp vakum yapıyorsun." emiyorsun yani bildiğin işte. ben de denedim çok memnun kaldım. elektriklisi çok ses çıkarıyordu tv izlerken ya da ceren uyurken sağamıyordum. baktım bu hem sessiz hem de daha hızlı çekebiliyorum kendi ağzımla. bayıldım, dedim "ne iyi düşünmüşler" sonra eşim girdi odaya ben sağarken görünce beni o halde çok güldü. meğer dalga geçmiş. o pipet gibi şey swing modelinin uzatma kablosuymuş. ama olsun ben çok memnun kaldım, artık hep o şekilde sağıyorum. sessiz ve hızlı. sizlere tavsiye ederim. bence yedek aparatını da alın. hatta henüz pompayı almamış olanlar direk gidin ve sadece yedek aparatı alın, o tek başına yeterli.
sırnaşık şeySiz öyle zannedinlülülülülülüBuse ilk seferinde kendi suratına bile sıçratmıştıkaydirigubbakcemile3Kaç kere de benim üstümü batırdı. Göğsümü biledelikafadulden
35 mi 25 mi emin değilim ama doğrudur nurdan türkçe yazma işine birşey diyemeyeceğim.ama niyet önemlidir bana göre..yazamıyorsan bilmiyorsan olabilir gibime geliyor..EVRISS DIDOO benim Teo mda cok sicriyor uykusndan, cigliklarla uyaniyor bazen, hic huzurlu derin uyumuyor, cok tedirgin..bu besmeleleri arapca yazmamiz sartmi, bana biri bilgisayarda 35 kere yaz besmleyi basinin ucuna koy dedi oylede olurmu??
efet efet ben de sabırsızlanıyorumservanın pozlar çok güzel yaa alıntı yapmışsınız ya zevkle bakıyorum bidaha bidaha
nevam benim köylü güzelim ne kadar kekoca bi bakış atmışsın halbuse sen cingöz gibi bakardın dönence başını döndürmüş belli sen bi gell gün sayıyorum haftaya bu saatlerde siz iki veledi uyutmuş ananla muhabbet ediyo olucaz süper yaaaaaaaaaaaaaa :1hug:
busemiz topiğimiz minişi gözlere bak yarabbim e o anadan çirkin bebekte çıkmazdı hanii
ben son vukuatımdan sonra girmeyeyim mutfağa..ev hala kkuyor elif ananın yeri kıvamında tam kebabçı ortamı var ne zaman geçer bu koku bilmem bırakıp kaçıcam istanbullara be zemuszemushaftaya iki taneye birden bakıcaksın ben mutfaktaykene laelaelaelaelae
nurdan çok sağol canım çok faydalı oldu.DIDOO
BABY gecmiste ucak yolculuguyla ilgili yazi yazmissiniz..
ben 3-3.5 saat gidis gelis yaptim, donus problemsizdi hic aglamadi kalkista ve iniste, sadece gelirken iniste bi 5 dk agladi ne meme ne biberon aldi agridan sanirim..ama yol boyunca uyudu, korkmayin, pencere kenarina alin bir battaniyeyle memisleri ortup emzirin, hattta sutuuzu sagin bibeonda verin yada en kotubiraz su verin inis ve kalkista..ben hele donuste cok tedirgindim ama bisi olmadi.birde en onemlisi burnunu acin ucaga binmeden tikali olmasin en onemlisi o..
benim beğendiğim var bir tane kocaman peluşbir arabaya da dönüşüyor indirim olsun diye beliyorumkızlar bişey sorcam.dün bebeğimi doktora götürdüm.doktorumuz zeka ve fiziksel gelişimi için oyun halısı önerdi.kullanan varmı?memnunmusunuz?ve en önemlisi bebeğiniz içinde oynuyormu?
arkadaşlar hepiniz burdayken birşey sormak istiyorum.... selin yüz üstü yatmak istemiyor kafasını nasıl tutacağını tam olarak bilemiyor ağlıyor kaldırılmak istiyor onu yüz üstü yatırmaya nasıl alıştırabilirim acaba. ....
tekmele oyna alacağım.sevi babay de 97 lira.en çok onu beğendim.tekmeleyince ışıklar falan çıkıyor.ne bileyim daha çok özelliği var...
Arkadaşalr size yanlış gelebilir ama ben kendi adıma tekmeleyince ışıkları yanan bu minderi kullanmam..Nedenine gelince klasik koşullanma diye birşey var biliyorsunuz durup dururken çocuğumu tekme atmaya alıştırmak istememTiny Love Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı | | Bebefix.com
fotoyu buyutun, sonra ustune tıklayın.. her halıyle gorunuyor.. bundan alacagım.. bakalım daha ucuz fıyatınını bulabılecek mıyım??
Benim kızım da altını değiştirirken bir gaz çıkardı ki, o basınçla içindeki kakalar füze gibi üstüme fırlamıştı kaydirigubbakcemile3
EVRıŞ bende bulamadım sevi baby de oyun halısı namına birşey... ama eğer tiny love oyun halısı orada 97 liraysa almak lazım hepsi buradada bile 130 lira civarı kaya gitti sanırım gelsede öğrensek bi aynı ürünmü diye.....
www.bebekmarket.com/magaza/product_info.../559yavrumm.. ben bulamadım nette,varsa bı lınk paylasır mısın??