- 8 Aralık 2007
- 3.074
- 830
canım Servan'ın da gazı oluyor ama öyle ağlamalar şeklinde değil.yani ağlamaları olmuyor çok şükür olmadı da şimdiye kadar.ama sürekli kendini sıkıp gazını çıkarıyor.o gaz çıkarma esnasında kıvranıyor ve gazını çıkarıyor.çıkarmadan önce kıpkırmızı oluyor ıkınıyor ama gazını çıkartabilen bi çocuk.uykusu onunda 10 -15 dakikalık aralıklarla oluyor çoğu zaman.gazından dolayı öyle.Doruk gibi göğsümde uyuyor yatağında huzursuz uyuyor.metsil kullanıyordum ama bi aydır kullanmıyorum hiç bi işe yaramıyor.şu an rezene çayı veriyorum bazen.ilaçların işe yaradığını düşünmüyorum.gazı yoksa saatlerce uyuyor.ama gazı varsa 10-15 dakika ancak uyuyor.çok şükür gazını kendi çabasıyla çıkarıyor bütün gün. uykusu içinde geceleri yanımda uyutuyorum.yoksa rahat bi gece ne o geçiriyor ne ben geçiriyorum.yanımda huzuru hissediyor.bu bi süreç bence.gaz sorunu bittiğinde kendi yatağında uyuyacaktırGaz problemi yaşayanlar - yaşamış olanlar bir bakar mısınız !!!
GÜnde 4 doz Nurse şurup ve adaçayı yağı ile gaz problemimizi ağlama boyutundan çıkardım. Ama külotlu çorap - sıcak su - jimnastik destekleine rağmen günde 2-3 defa çok kuvvetli kıvranıyor yavrum. ağlamaya kalkışınca kolayca sakinleşiyor Günde 4 defa kaka yapıyor. sadece gaz çıkışı pek olmuyor. uykusu tavşan uykusu, göğsümde uyursa kesintisiz uyuyabiliyor. mecburen birlikte yatıyoruz. dün gece kesintisiz 4 saat uyudu ama göğsümde... Öncesinde de hemen dalamıyordu, 2-3 defa uyanıyordu ama pışpışlayınca dalabiliyordu.
Sorum şu: bu süreç böyle mi atlatılır ? "Öyle yapma, böyle yap" ya da "ilaveten şunuda yap" dediğiniz bir şey var mı?
Mesela DERYA sen metsil de mi kullanıyorsun, Yusuf'un durumu Doruk'tan daha mı iyi?