2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben siizn gb resim yükleyemiyorum malesef burdan bakın artık
 

Eklentiler

  • $Fotoğraf-0138.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 53
  • $Fotoğraf-0121.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 59
bizimde dusunce parca kaldi biraz bugunku banyomuzda o da temizlendi cok sukur..
bizimki göbek konusunda tembel çıktı. o parça hala duruyo. bakalım b1-2 güne düşemezse götüreyim dr. na.



ağlama hali var bende de. evham zaten vardı bebekle arttı. herşeyden korkuyorum.etrafatada minik bebek büyürken görmüşliğüm yoktur pek. iyice acemi hissettim kendimi. sanırım vücudumuz daha tam kendinde değil onunda etkisi var. şu üşüme terleme olayları da bizi yıpratıyo..

 
selam arkadaşlar,
SERAPçım onlar ne kadar hoş fotolar. sen de kızın da süper güzelsiniz.... ikinize de koca bi maşallah...
ESMERBıLDıK hoşgeldin aramıza. ne güzel tesadüf olmuş. iki çocuğun da aynı gün doğmuş. beraber kutlarlar artık.
 
bizim bugün göbeğimiz düştü. 15. günümüzdeyiz. bazılarının çok geç düşermiş. pansumanla alakası yok. biz günde 3-4 kere etil alkolle pansuman yapıyorduk ona rağmen 15 gün düşmedi. kafaya takmayın. eninde sonunda düşecek ne de olsa. babası aldı göbek bağını saklıyor. ingiltereye gidince oxford a gömecekmiş. görenler deli sanacak eşimi.
 
BABYMOM mevlüdünüz hayırlı uğurlu olsun. size de geçmiş olsun. biz de mevlüdü bursada babannede yapacağız. şimdilik çok küçük bence. biraz ele avuca gelsin de öle yaparız. bayramdan sonra düşünüyorum ben.
ESRAKO, bizim sarılık değeri hastanede 3 çıkmıştı. o yüzden bir daha lafını eden bile olmadı. hatta eve gelen hemşire " zayıflamış olmasına rağmen sarılık olmamış olması büyük şans" dedi. moral vermek için söyledi yani "üzülmeyin zayıf diye gayet sağlıklı bir bebek" demek istedi. biz de moral bulduk tabi sütüm kilo aldırmasa da işe yarıyor diye. kilo da almıştır elbet, kucaklayınca biraz daha ağır geliyor sanki artık.
 
TAZE, galiba senin DORUK bo topiğin maskotu olacak. her gören çok sevimli buluyor. az önce anneme gösterdim. inanamadı. saçlarını fotomontaj sandı. gerçek saç diyorum inanamıyor kadın.
 
TAZE, galiba senin DORUK bo topiğin maskotu olacak. her gören çok sevimli buluyor. az önce anneme gösterdim. inanamadı. saçlarını fotomontaj sandı. gerçek saç diyorum inanamıyor kadın.

opuyorumnanaktan umarım dökülmez. Bİr arkadaşımın bebeği de böyle saçlı doğmuştu, arkasından döküldü, kel gibi kaldı =) o kadar mide yanması çektim, kısa bir süreliğine olmasın di mi ama =)
 
ESRAKO,
ayyy sen neler anlatmışsın öle geceleri uyandırasın gelmiyormuş filan.... valla ben emziriyorum 40-45 dakika kadar, sızıyor görsen sanırsın 5-6 saat deliksiz uyuyacakmış gibi... saate bakıp yatırıyorum beşiğine, hemen ben de peşinden uykuya dalıyorum, sonra mızırdanma sesiyle uyanıyorum saate bakıyorum sadece 25 dak geçmiş. anlayacağın benim kız yarım saat ancak uyuyor. çıldırmama ramak kaldı. senin yazdıklarını okuyunca hayal gibi geldi.
 
Ya ınanamıyorum sana TAZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Dorugu uyandırmak ıcın cocugun bacaklarına soguk su sısesı mı degdırıyorsun.. ne zaman carmıha gerıp kırbaclayacaksın pekı.. yakın mı o da!!! Ulen harbı kırıksın sen yaa.. cocugu nıye ürkütüyorsun, hem nıye kendını 3 saate sartlıyorsun... neden bole bısı yapıyorsun bacım.. kım dedı sana.. yazdında mı kacırdım?? Cocugumun sacları tırsmaktan dökülmezse ıyıdır..
 
off hava cok sicak benim bu usume titreme nobetlerim ne zaman gecicek, bir an oluyor donuyorum resmen...
 
Furcummmmmmm.. senden sonra nete daldım.. en az genelde 3 saatte bır emzırın dıyor.. ondan dolayı sanırım 3 saatte ısrarlısın.. ama benım hastanedekı bebek doktoru, o ne zaman acıkır ve ısterse o zaman emzırın.. bebegı emzırmek ıcın uyandırmayın dedı bana kadın.. ve dun gelen uzman hemsıre de aynı seyı soyledı bana.. e ben ondan dolayı bu 3 saat olayına yabancıyım.. sımdı bı sıteyı daha okudum.. en fazla 5 saat dıyor.. sonrası gecerse uyandırın emzırın dıyor.. bu da linki;

bebek nasıl emzirilmeli - Meleklermekani.Com


Bebeğinizi en azından her 2-3 saatte bir veya günde 8-12 kez emzirmeniz gerekir. Eğer emmek istemiyorsa bir yarım saat-1 saat sonra tekrar deneyebilirsiniz ancak ilk haftalarda 5 saatten daha uzun süre emzirmeden uyumasına izin vermeyin. Bebeğinizi uyandırmak için yapabilecekleriniz şunlardır;
● Üzerini soyun veya bezini değiştirin,
● Oturtun ve sırtını, karnını, ayaklarını nazikçe sıvazlayın,
● Yüzünü nemli bir havluyla silin,
● Bebeği teninizle temasa geçirin.
 
Nurdanım.. yetiş bacım!! ikilemde kaldım.. ben Kuzey ıstedıkce emzırıyorum. cocugu gece vaktı falan uyandırmıyorum.. ama bak topık uyandırıp duruyormus.. ne yapacagız sımdı?? doktor ve hemsıre de uyandırma dedı.. ben corba oldum sımdı..
 

ben uyandirmiyorum evrimim, o zaten acikinca basiyor yaygarayi, bide biz artik gece mama veriyoruz saat 11 gibi emziriyorum uyuyor, gece 2 de kalkiyor emziriyorum ama yetmiyor 30ml mama veriyorum 6 ya kadar uyuyor sabaha sutum birikiyor tekrara emziriyorum 10gibi bu dongu 3 saatte bir boyle, sut yetmedimi mama takviyesi, bi iki kere uyandirdim cok zor uyudu, secimi ona biraktim ben...anliyorum artik dilinen..insallah bozulmaz bu dongu..
 

Valla gece yatmadan once emıyor.. sonra gecenın bı vaktı uyanıyor yıne emıyor.. sonra sabah erken saatlerde kalkıyor emıyor.. yanı ben cocugumu hıc emzırmek ıcın uyandırmadım acıkcası.. hele saat koyup hıc uyandırmadım.. bana bastan bole soylendıgı ıcın sorgulamadım da.. ama taze nın falan yazdıklarını okuyunca acaba dedım bı yerde yanlıs mı yapıyorum.. o zaman her ıkı sekılde olabılıyor demek kı.. ıcım rahatladı.. saol yavrusum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…