(ESRAKO) Geceleri 3 saatte bir emziriyorum ben. Uyandırmak için de bardağa soğuk su koyup, bacaklarına, kollarına değdiriyorum irkilsin diye! Bıraksam 4 saate kadar uyuyacak! Ne uyku var çocukta, babası gibi uykucu olacak galiba :sinifsinif: Normalde altını açarken göbek pansumanı yaptığımda alkolden etkileniyor. Dün gece nerdeyse alkol şişesini boşalttım karnına, sıfır tepki! höh !! dedim.
Bazen altını açarken uyanıyor, ama emerken gene batırıyor. Bunu bile bile "bir bez parasına uyandırayım" mantığı ile hareket ediyorum. Şimdi aklıma geldi de, temizse aynı bezi kapatabilirim, maksat altı açılsın, ıslansın... Bez temizse harcamaya gerek yok =)
Bir de Doruk'un ne zaman altını açsak % 90 işiyor dışarı yaa, çok komik. Dün de doktorun eline işedi aynı şekilde =) Bakıyorum, pipi havadaysa hemen wc kağıdı kapatıyorum pipiye kaydirigubbakcemile3 eğik atış yapıyor.
Babamız da Doruk'un gazını çıkarma konusunda uzman oldu. Hemen 2 dk da bitiriyor işini =)
Geceleri uyandırdıktan sonra Doruk'u kolayca uyutmanın yolunu buldum. Ben bulmadım aslında bilinen bişi; Doruk'la birlikte uyuyoruz. İlla da yatağında yatsın, yatağında uyumaya alışsın diye kasmıyorum. Çünkü ben de çok keyif alıyorum onunla birlikte uyumaktan. Aramıza 20 - 30 cm kadar mesafe koyuyorum, bir bakıyorum, memelerime yapışmış Doruk ! Çok güzel yaaa =) Birlikte yatınca hiç huzursuzlanmıyor, mışıl mışıl uyuyor sıpam =)
Emzirirken kamburum çıkacak diye korkuyorum. Bir yer, bir pozisyon ayarlayamadım henüz. Pilates şart oldu en kısa zamanda! Dün gittiğim doktor "6 ay" dedi. Mutlu oldum, 1 sene der diye, korkuyordum.
84 ile gitmiştim sezaryene. Dün tartıldım, 75 kg geldim. zemuszemus Ayaklarım zaten eski halini aldı, çok seviniyorum. Karnım da iniyor yavaştan. :sm_cool: 9 günde bu kadar gelişme beklemiyordum. "Bol su, incir ve kayısı" diyorum. Ben günde 4 lt nin üstünde içiyorum suyu. Hastanede herkes günde 5-6 lt su içeceksin, demişti. Çikolatamdan ve kuru pastamdan da geri kalmıyorum. Tabii abartmadan. Eski şortlarımı, bodylerimi giymeye başladım. Tek derdim şortlarımın sezaryen izime denk gelmemesi. Gecelik zorunluğundan da kurtulmuş oldum. Sürekli yatalak modunda değilim artık hihoyyyt
Günde 1 defa kendimi hasta gibi hissettiğim bir yarım saat geçiriyorum, anlayamadım. Zaten fırsat buldukça yatıyorum ama, bazen ateşim 37 ye 37,2 ye çıkıyor. Süte veriyorum.
Su şişemi alıp Doruk'la emişme vaktim geldi kızlar. Bu arada, şu anda evde oğlumla yalnızız, çok güzelmiş lem =) opuyorumnanaktan