2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kafama takılan bir şey var Nehir 3200 gr doğdu 2900 e düştü 2. haftasında 3000 olmuş dr kilo almaya başlamış iyi dedi. ama bana kilosu çok az geliyo netten baktım 10. gününde doğum kilosuna ulaşması gerekiyomuş 1. ayında yaklaşık 4 kilo olması gerekiyomuş ...........sizin bebişlerde durum nedir benimle aynı durumda olan varmı??
 
ben 84 tum sezo gunu 75.5im 12.gunde yavas yavas gidiyor gibi, normal yememe ragmen, hatta kuru incir, kurukayisi, dut kurusu girla gidiyor,bide surt yapici bi ilac var oda kalorili ama gidiyor yavas yavas..totalde daha 15 kilo var:)))
2 haftaya falan acalim bence topigi...



didooo biraz tarif edebilirmisin su masaji..bizdede o ayaklar buzuk, osurunca rahatliyor yavrum, bide koca insan gibi caarrrttt yapiyor, biz kopuyoruz:))kaydirigubbakcemile3yuzune bi rahatlama geliyor..

Gülistan teşekkür ederim canım. Gerçekten çok değişti. Doğduğu gün beyaz bir bebekti meğerse değilmiş :) Sanırım verniks tam temizlenmediği için beyaz sandık çocuğu. Bir de hastane fotosunda doğum şişliği inmemişti sonradan epey değişti. Gerçi hala babasına benzetiliyor. Biz de annemle "işte bak şu açıdan sanki biraz bana benziyor" diye kendimizi avutuyoruz :) Ben gülerkenki halini bir türlü yakalayamadım. Bir de uyanıkken o kadar hareketli oluyor ki, düzgün foto çekmek çok zor oluyor.


Pervin'cim, eve gelen hemşire bebeğe her gün sabah bakımı yapılması gerektiğini söylemişti. Nasıl bizler elimizi yüzümüzü yıkayıp dişlerimizi fırçalarsak onlara da benzer bakım yapmak gerekir dedi. Bunun için temiz, ütülenmiş bir bezle (ağız bezi olabilir) kaynatılmış ve oda sıcaklığına getirilmiş içme suyu kullanılacak. Bezi parmağına dolayıp suya batırıyorsun tek bir hareketle gözlerini göz pınarından dışarı doğru siliyorsun. Küçük parmağına yine bezin temiz yerinden dolayıp ağzının içini (yanaklarının içi, dili, damakları) siliyorsun. Bu sayede pamukçuk vs olmaz demişti. Açıkcası ben bu işlemi hergün yapamadım henüz. O alışkanlığı edinemedim. Ama yine de paylaşmak istedim.



Canım Dido'm çoğumuz benzer şeyler yaşıyoruz demekki. İnsan herşeyi yaşayarak öğreniyor. Annelik çok güzel olduğu kadar büyük sabır isteyen birşeymiş. Ve neden anaların hakkı ödenmezmiş şimdi anlıyorum. Öte yandan, kızıma haksızlık edeceğim, ona layık bir anne olamayacağım diye kaygılandığım da oluyor. İnsanı daha da bir olgunlaştırıyormuş annelik bunu anladım..
Şu gaz çıkarma tekniğinin detaylarını da yazıversen ya :) Biz pışpışlamak ve sırtını sıvazlamakla geçiremediğimizde sıcak havlu vs sarıyoruz karnına ve ayaklarına, çoğu durumda faydası oluyor. Bir de kakasını yapacağı zaman bizimkinin gözleri kızarıyor ve ağzını büzüp uzatıyor (hani ince işle meşgulum şu an dercesine), işte o haline bitiyorum :))

didom devit 3 olmalıydı vitaminin markası ama bulamazsak multi tabs almamızı soyledi. bizde multi tab bulduk onu aldık.
buarada ecede uykuda mıymıy sabaha kadar sayıklıomus gibi ama normalmis demek. bizimkide ayaklarını karnına dogru bastırınca icini bosaltıo gazını kakasını.. zaten cırladıgı zaman altını acıom hemen o ayaklarını karnına dogru bastırma hareketini yapınca rahatlıo ici dısı bosalıo:))
ebruska saol canım o bakımı yapmalıyım kızıma simdiden alısmalı temizlige..
arkadaşlar masaj dediğimiz şey baby de demiş ya ayaklarını karnına bastırma diye öyle bir şey:) bacaklar dizden bükük olarak karna dığru ittiriliyor dizler karna baskı yapıyor.dairesel hareketlerde yaptırabilirsiniz bacaklarını karnın üstünde..bir de tek te bacaklarla aynı hareketi yaptırıyoruz..sırta pıtoıttan çok ovma hareketi yapın dedi birde...ha bir de bizimkisi karnına dairesel hareketlerle elimle masaj yapınca rahtlıyor..inşallah kısa sürede geçer yavrularımızın sancıları.dün ben bu masajları yapıp kucağıma aldım nevayı aman Allahım müthiş bir gaz çıktı ağzından kusmukla birlikte heryerim battı hiç böyle olmamıştı..sonra bir rahatladı sormayın sızıverdi.yoksa halimişz haraptı gene.
BABY bize de devit yazdı doktor.bulunur herhalde gerçi önceki gaz için yazılanları zor bulmuştuk.devlet ödemiyor diye.bunu ödüyorsa bulunur kolayca.
EBRUM dedğin gibi insan anlıyor anne olunca..ve acayip bir merhamet geiyor insana..mesala gülerek izlediğim saçma salak dramatik türk filmlerine ağlar oldum..Diyorum manyadım mı ben çok komik bunlar olmuyor içime dokunuyor.
SELAMLAR

iki saatte bir uyandırıp emzirme olayından geceleri pes etmis durumdayım iki saat sonra derin uykusundan uyandırıp bir saat meme vermeye calısmakla zaman gçiyor banktık biraktık uyuyor su an saat kurmuyoruz gceleri en aznıdan gunduz yine kaldırıyorum zaten bir sekli gunduz uyanıyor ama gece iki saati geçüigi oluyor uykuda bende kaldırmamaya karar verdim annemde destekliyor dr ların herdedigi yapılmaz seklinde yani insan kendi çogcugunuda tanıması gerek diye ben simdilik boyle karar verdim

nazan syeninde dedigin gibi bizimde11 gunde boyu 1,5 cm uzamıs kafa yarım cm buyumus geçen tv de obezite ile ilgil konu vardı kilo almasına bakmayın takılmayın boyu uzayan çocuk gelisiyor demektir diyordu dr da bende habire kaldırıp emzirmekten vazgeçüim allaha sukur sarılıgı da yok gibi hale geldi

nazan sarılık için hastenede pesini biraktılarysa olcum kan tahlili vs sende çok takılma sarı olsaanlarsın zaten

bizim de iki kere olcum yapıldı dususe geçti dr artık kan alsakta 11 falan çıkar gerek yok dedi zaten 15 gunluk olduk bugun itibari ile

gunler geceler hem geçmiyo hem hızla geçiyor bir aksam bir sabah oluyor zaman akıp gidiyor aslında


ayrıca emip uyuyorsa doyuyor demektir deniyor bende bu yolda ilerliyorum su an acıkcası gğece uyandırmak hem çok zor oluyor isede yaramıyor diye hemde kendi uykumuzu biraz alalım diye uyandırmıyorum gece iki saat geç emdi bir ogunde diye heralde kilosu dusuk kalacak degil diye dusunuyorum bilmiyorum bencillikmi ediyorum ama uyandırsamda emdiremiyorum
uç saat sonunda falan kendi uyanınca acayip hızla emiyor resmen vantuzluyor goguslerim bosalıyor hissediyorum erken kaldırım emzirmektense boyle devam edeceğiz biz


evrkim masallahh kuzeycige ya resim ler bende bu ara çok zor acıldı ama gordum oglusu zamanla buyuyorlar iste ilk resimlerine gore farkları gormeye baslasak bizimde moraller daha iyi olcak hiç buyuumiycek hissinden kurtulcam ben en azından

esracım eğer aşırı uyumuyorsa uyandırıp emzirme derim ben.o hatayı yaptım ve kızımın uyku düzeni bozuldu.Allahtan çabuk döndüm de şimdi yine2.-3 saat uyuyup kalkıyor.
 
Evrim bu ne guzelliktir masallah, allahim nazarlardan korusun..2 haftada ne kadar topalamis yakisiklim benim...babayi bilmiyorum ama ben sana benzettim, hele gozler...

Gösler benden.. bu dogrudur.. ama daha ne baba ne ben olayı netlesmedı.. zamanla beklıyorus :))

bugün bizim kızın huysuz günü. akşam 6 gibi zorla uyandırdım 3 saatlik uykusundan. emzirdim. tekrar rahatça uyuturum sanıyordum hani uykusundan zorla uyandı ya kaldığı yerden devam eder sanıyordum. yok valla, o saatten beri dızırdıyor. gözünden uyku akıyor falliğin ama 10 dakikadan fazla uyumuyor. acaba sütüm mü doyurmadı diye 30ml mama da verdim ama yok fayda etmedi. annemin kucağında şuan. o çok daha güzel susturuyor. o gidince ben nasıl başedeceğim bu sıpayla. alahım sabır ve güç verir inşallah.
geceleri tek başıma bakıyorum. ertesi gün mesai yoksa sinan da yanımızda yatıyor ve çok yardımcı oluyor ama haftaiçi onu yormamak için ben tek başıma kalıyorum yatak odamızda cerenimle. hiç uyumuyorum diyebiliriz.

Kıyamam sanaaaa :)) babaya sagladıgın kolaylık cok gusel bu arada.. ben ozy ye dedım.. ıstemedı.. o yusden ellı kere uyanıp uyuyor adam :)

dogum gecemizin ozeti, esim yapmis, canim benim...

Çok gusel olmus.. Tıbet'ın ellerıne saglık.

evrim evrim evrim

ayy maşaallah kuzey oglumuza bana çok değişik geldi yakışıklım ya. büyümüş sanki annesi bu bebek. ilk resmlerdeki o hali yok hani olur ya böle çok bebekimsi öyle değil bu resimde maşallah annesi yiyi bakmış evladına. bende sana benzettim..

Saol cıgerım benım.. cok osledım sıslerı.

buarada dun dr daydık. 2 haftalık oldugu icin d vitamnine basladık. agzı pamukcuk gibi bembeyaz onun icin solusyon verdi onu surmem gerek gunde 4 kez agzına ama ben yanlıs sulandırmısım kaynamıs sogutulmus suyla olcakmıs ben kaynar suyla yaptım ilacı bozmustur die yenisini alcaz.

neyse emerken genzine kacıo boguluo dedim ya burnu tıkalıymıs ondan oluyomus. burnu icin bebe okyanus suyu verdi ve aspiratorle cektik mumukleri biraz rahatladı melegim. kilosuda ii gelisimi vs de normal cok sukur .

Ya su aspırator bende bı foka yaramıyor Baby.. okyanus suyunu damlattıktan sonra mı cekıyorsun.. ben dırek cekıyorum ondan mı bı işe yaramıyor.. bı acıklayıversene kuzum ya.

bende kendi druma ugradım annem gidecegi icin ufak bi hediye ile cikolata yaptırdık verdik drumuza. o esnada tartıldım 65 olmusum. 1 haftada 1 kg daha gitmis yani totalde 12kg.ama gobek duruyo tabi. catlak kremi suruyorum ama birde sıkılastırıcı bisiler surmem gerek. 59la hamile kalmıstım ama olmak istedigim kg 53-55 civarı mumkunse gobeksizinden :)

bakım topigini acsakmı napsak ne alemdesiniz biraz daha bekleyelimmi

Bıras beklesın daha bakım topıgı.. su an uyursak kendımızı sanslı saydıgımız bır donemdeyıs.. en azından bır aylık olsunlar, sonra baslayalım derım nacızane..

evrim galiba sen klima çalıştırmıyrsun.o sebebpten kuzeyi öyle giydiriyorsun.burada hele bu hafta dışarda 50 dereceye varan sıcaklar var.doktor evin içinin 25-27 derece arasında olmnası kaydıyla klima açmamızı söyledi.ev hep 26 derece beşiğinde de termometresi var hep kontrol ediyorum.çıtçıtlı bady üstüne tek kat ince kıyafetler giydiriyorum.banyo yaptırdığımda kafa ısısı normale dönene kadar bere takıyorum şu ana kadar maşllah bir sorun yaşamadık.sürekli hava nemlendiricisi açıkk günde 1 kerede havalandırıyorum odayı..sıcaklar geçince kendi odasına taşınacak zaten

Ya calıstırmıyorum.. ben kendımı bıle baslarda koruyamadım, bır de ustune usuttum.. o yuzden tırstım klımadan.. bır de manyaklar gıbı terlıyorum.. kendımı koruyamamaktan korkuyorum, gunde en az 5 kere tısort degısıyor ustumdekı.. o yuzden Kuzı de bole gıyınıyor..

Tazeburcum.. saca ıhtıyac var mı demıssın ya.. Pınar la cok gulduk.. ne alem kadınsın yaf?? Bu arada Sefa nın emzırme konusundakı yaklasımına uzuldum.. ne yalan soyleyeyım.. bu konuda ısrarcı olmaya devam etmen en dogrusu bence de.
 
kızlar kafama takılan bir şey var Nehir 3200 gr doğdu 2900 e düştü 2. haftasında 3000 olmuş dr kilo almaya başlamış iyi dedi. ama bana kilosu çok az geliyo netten baktım 10. gününde doğum kilosuna ulaşması gerekiyomuş 1. ayında yaklaşık 4 kilo olması gerekiyomuş ...........sizin bebişlerde durum nedir benimle aynı durumda olan varmı??

nete çok takılma derim.doktorun olumsuz bir şey söylememiş.bir de 1. ayında her bebek olamaz ki 4 kilo.bizim topikte 4 kilo doğan var mesela onlar hiç kilo almayacak mı?
 
evrim ben de çok terliyorum sadece boynumdan..azıcık uyuyyayım uyandığımda boynumdan aşağı sular seller akmış oluyor küçük bir havlu koyup uyuyorum boynuma.ayağımda hep çorap var..dşım yansa da içim üşüyor bazen.ameliyatın etkisi galiba.çok şükür hasta olmadım.sen de çok dikkat et kendine.bir gçse şu sıcaklar..bu hafta cam falanda açılmaz çöl tozları geliyormuş buraya..püfüf
 
ne güzel günlerden sonra evriş ben nurdan epru buradayız..sizin de sıpalar uyuyor o zaman
 
ilk defa topikte 6 kullanıcı gördüm yavaş yavaş toparlanıyoruz bende sayfa açık ama sürkli gidip geliyorum hep başında kalamıyorum.
 
evrim ben de çok terliyorum sadece boynumdan..azıcık uyuyyayım uyandığımda boynumdan aşağı sular seller akmış oluyor küçük bir havlu koyup uyuyorum boynuma.ayağımda hep çorap var..dşım yansa da içim üşüyor bazen.ameliyatın etkisi galiba.çok şükür hasta olmadım.sen de çok dikkat et kendine.bir gçse şu sıcaklar..bu hafta cam falanda açılmaz çöl tozları geliyormuş buraya..püfüf

Aynen boynumdan cok terlıyorum.. gecenın bı vaktı usuyorum.. sarılıp pıkeye uyuyorum, sonra bı uyanıyorum, her yer su.. o arada kendımı korumam gerek ıste.. hele emzırrıken aman aman.. her emzırmeden sonra tısort degısıyor.. her gun evde camasır makınesı calsııyor.. bana bısı dayanmıyor kı..

Monolog demıssın de.. gıdıp gelıp Kuzey e bakıyorum.. bır de bugun arkadaslar gelecek.. kayınvalıdem aksamdan bısıler yapmıstı,onları halletım falan.. ole eskı gunlerdekı gıbı.. sabahtan yap kahvaltıyı.. otur pc nın basına gunlerı cokkkkkk uzaklarda kaldı :)) her gıdı gunler hey.. :))
 
Gözündeki akıntıyla hala savas halındeyım.. lanet sey bı turlu gecmedı.. goz masajı da yapıyorum her gun.. ılacını da aza ındırdım sayısını.. ama yıne nuksettı.. uyansın gozlerını temıslemem lasım yıne cocugumun.. bugun bır uykudur gıdıyor.. hadı hayırlısı bakalım :))
 
Aynen boynumdan cok terlıyorum.. gecenın bı vaktı usuyorum.. sarılıp pıkeye uyuyorum, sonra bı uyanıyorum, her yer su.. o arada kendımı korumam gerek ıste.. hele emzırrıken aman aman.. her emzırmeden sonra tısort degısıyor.. her gun evde camasır makınesı calsııyor.. bana bısı dayanmıyor kı..

Monolog demıssın de.. gıdıp gelıp Kuzey e bakıyorum.. bır de bugun arkadaslar gelecek.. kayınvalıdem aksamdan bısıler yapmıstı,onları halletım falan.. ole eskı gunlerdekı gıbı.. sabahtan yap kahvaltıyı.. otur pc nın basına gunlerı cokkkkkk uzaklarda kaldı :)) her gıdı gunler hey.. :))

ben de bir yemeğe bir nevaya bakıp bakp geliyorum.şimdi uzanacağım biraz..hey gidi günler hey:)ama bu günler daha güzel günler.öptüm sizi
 
ilk defa topikte 6 kullanıcı gördüm yavaş yavaş toparlanıyoruz bende sayfa açık ama sürkli gidip geliyorum hep başında kalamıyorum.

Yok yafrum.. daa heveslenme.. bakma ıste.. su an Kuzı uyuyor dıe fırsat bu fırsat gırıyorum.. yoksa uyandı mı tum hayatla baglantım kopuyor..
 
evrim geçer inşallah.kuruyunca o akıntı iyice zor oluyordur.çok geçmiş olsun
 
ilk defa topikte 6 kullanıcı gördüm yavaş yavaş toparlanıyoruz bende sayfa açık ama sürkli gidip geliyorum hep başında kalamıyorum.

aynen benimde sayfa acik en ufak vik vikte zipliyorum uyuyunca tekrara nete, annem is yaptirmadigi icin suan tek isim emzirmek:))resmen 2 ayakli inek gibi oldum..

bir de en cok neye guluyorum anneme tibete gidiyor onlarin kucaklarinda aranma yok, uslu uslu duruyor, ben kucagima aliyorum direk aranma refleksi basliyor, cocuk bana resmen inek ve mandira muamelesi yapiyor...sut kokusunu aliyor direk..
 
Gözündeki akıntıyla hala savas halındeyım.. lanet sey bı turlu gecmedı.. goz masajı da yapıyorum her gun.. ılacını da aza ındırdım sayısını.. ama yıne nuksettı.. uyansın gozlerını temıslemem lasım yıne cocugumun.. bugun bır uykudur gıdıyor.. hadı hayırlısı bakalım :))
bizimde tam gecti diyorum yine basliyor, hergun kac kere temizliyorum masaj +teramisin, yine var yine..bizdede tam tersi bir uykusuzluk bir cin ali hali var...

Ah be güzelim, hiçbirimizin dakikası dakikasına uymuyor ki...

cocuklara telpati yontemini ogertip ayni saatte uyuyup ayni satte uyanmayi ogretmek gerek, ancak o zaman..az once tam oturmustum yine kalktim:KK43:(
 
SERNıCıM

lbizim dr da onuncu gunde doum kilosanu erismesi gerek diye az buldu bizim kilomuzda 11, gun itibira ile dogum kilosuna erisemedi o yuzden ikisaatte bir uyandırıp emzir dedi ama biz alt us t olduk
ama boyu uzamıs baskaarastırmalardan anladımkı çogu dr ilk birinci ay sonunu baz alıyorhemen on gunde kilo almadı diye ustelemiyor tv defalanda dinledim obezite ile ilgil ikonusmalarda yani kilo çok muhim degil boy uzaması gelisim gosteriyormus her yas çocukta
sayet boyu uzuyorsa dert etme sendekis enin dr etmemis sen kendin dert edincek yer ayırosun sanki yapma kiloçok muhim degil pekçok kisi diyorbunu


ya anem gidince bende ne yapacagım kara kara onu dusunuyorum annem kal dedigim kadar kalır ama nereye kadar kalacakkadıncagız evini yatagını arar her insan gibi hele oglum okula basladımı napcam onu dusunuyorumdersleri vs de baslayacak hersey gozumde buyuyor sanırım ben hala kotu psikolojideyimm
 
bizim ece hanımda aksam ilk yatırılısta uzun uykusunu yapıyor 8 doen sonra kacta uyursa uzun uyuyor sonrkaki biraz daha kısa oluyor sonra 4 gibi uyanıp 6 ya kadar asla uyumuyorrr bunu napcaz bilmem resmen 4 gundur falan bu sekilde acaba duzenlemek için saatleri astırmaya uyanık tutmaya falan calısmalımıyız ki artık duzen zamanı geldimikii bilen varmı
 
dun aksam ilk kez araba ile sahile indik esimle ece uyudu annemde gidin hemen dedi berkeyede pazara gidiyoruz falan yalan salladık ki takılmasın kafamızı dinleyelim diye

alahım bostancıya indiky sahilde bir tost bir cay iç tim ama tostu adam iki saat getirmedi diye bir gerildim sonrka hesapı odeyip gitcez kısıtlı suremiz var adam ortalarda yokdiye sinri oldum garsyino paralayacaktım nerdeysesonra tam yolda geliyoruz cep caıldı esimin aha dedim uyandı benim cebimi anneme bırakmıstık ararsın diye alakasız biri arıyor allahım arayanada ayrı sinrlendim baktım stresten tansiyonum falan çıktı heralde basıma agrı girdi eve geldim biraz iyi geldi tabi disarı ç ıkmak ama yinede ayrıca stres oldum diyebilirmi

birde sokaga çıkınca baktım hayat devam ediyor biz evde aynı isler iyapıp duruyoruz ama insanlar sokakta yasamaya devam ediyor hayat civil civil seklide suruor yaz aksamı sahil falan çokkeyifliydiii
allahım seneye tadını çıkarırız insallah yazın guzel gunlerinin dedim
 
(ESRAKO) Geceleri 3 saatte bir emziriyorum ben. Uyandırmak için de bardağa soğuk su koyup, bacaklarına, kollarına değdiriyorum irkilsin diye! Bıraksam 4 saate kadar uyuyacak! Ne uyku var çocukta, babası gibi uykucu olacak galiba :sinifsinif: Normalde altını açarken göbek pansumanı yaptığımda alkolden etkileniyor. Dün gece nerdeyse alkol şişesini boşalttım karnına, sıfır tepki! höh !! dedim.

Bazen altını açarken uyanıyor, ama emerken gene batırıyor. Bunu bile bile "bir bez parasına uyandırayım" mantığı ile hareket ediyorum. Şimdi aklıma geldi de, temizse aynı bezi kapatabilirim, maksat altı açılsın, ıslansın... Bez temizse harcamaya gerek yok =)

Bir de Doruk'un ne zaman altını açsak % 90 işiyor dışarı yaa, çok komik. Dün de doktorun eline işedi aynı şekilde =) Bakıyorum, pipi havadaysa hemen wc kağıdı kapatıyorum pipiye kaydirigubbakcemile3 eğik atış yapıyor.

Babamız da Doruk'un gazını çıkarma konusunda uzman oldu. Hemen 2 dk da bitiriyor işini =)

Geceleri uyandırdıktan sonra Doruk'u kolayca uyutmanın yolunu buldum. Ben bulmadım aslında bilinen bişi; Doruk'la birlikte uyuyoruz. İlla da yatağında yatsın, yatağında uyumaya alışsın diye kasmıyorum. Çünkü ben de çok keyif alıyorum onunla birlikte uyumaktan. Aramıza 20 - 30 cm kadar mesafe koyuyorum, bir bakıyorum, memelerime yapışmış Doruk ! Çok güzel yaaa =) Birlikte yatınca hiç huzursuzlanmıyor, mışıl mışıl uyuyor sıpam =)

Emzirirken kamburum çıkacak diye korkuyorum. Bir yer, bir pozisyon ayarlayamadım henüz. Pilates şart oldu en kısa zamanda! Dün gittiğim doktor "6 ay" dedi. Mutlu oldum, 1 sene der diye, korkuyordum.

84 ile gitmiştim sezaryene. Dün tartıldım, 75 kg geldim. zemuszemus Ayaklarım zaten eski halini aldı, çok seviniyorum. Karnım da iniyor yavaştan. :sm_cool: 9 günde bu kadar gelişme beklemiyordum. "Bol su, incir ve kayısı" diyorum. Ben günde 4 lt nin üstünde içiyorum suyu. Hastanede herkes günde 5-6 lt su içeceksin, demişti. Çikolatamdan ve kuru pastamdan da geri kalmıyorum. Tabii abartmadan. Eski şortlarımı, bodylerimi giymeye başladım. Tek derdim şortlarımın sezaryen izime denk gelmemesi. Gecelik zorunluğundan da kurtulmuş oldum. Sürekli yatalak modunda değilim artık hihoyyyt

Günde 1 defa kendimi hasta gibi hissettiğim bir yarım saat geçiriyorum, anlayamadım. Zaten fırsat buldukça yatıyorum ama, bazen ateşim 37 ye 37,2 ye çıkıyor. Süte veriyorum.

Su şişemi alıp Doruk'la emişme vaktim geldi kızlar. Bu arada, şu anda evde oğlumla yalnızız, çok güzelmiş lem =) opuyorumnanaktan
 
X