2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayşin başın sağolsun cnm..allahım rahmet etsin kardeşine..mekanı cennet olur inşallah...allahım sevdiklerimize uzun ömürler sağlık hzur versin inşallah .bizede inşallah...

ebruska saol cnm benim..evet çok şükür temiz çıktı tahlilimiz..allahıım kimseyi evladıyla sınamasın :Saruboceq:

gpyesra resimmi koydun ben göremiyorum..nirde

gun aydııın herkese..

cumartesi mevlüdümüz çok guzel geçti. oglum uslu durdu çok şükür ama biraz agladı ve bende budurumdan çok menun oldum çünkü çok uslu dursaydı fena nazar olurdu malum herkes iyi niyetle bakmıyor uslu bebklere..
buhengamede bitti ..

esraaa yahyaya sümsük demeeeeeeeeeee.. fururum seni. paşa oglum de,koçum de.. aaa annesi olmasöle bak gelirsem yanına..

diddddddoo neva çok dadlu ya maşallah..

özleeeeem kızının uyuma şekline bayıldık ailecek. biz henuz o hallere geçemedik. hep gögsümde ve yatakda yuz haliyle:)))

izmir buluşmassssssııı

harikasınız valla tek kelimeyle. bebekler muhteşem ayrıca sizide pek bi süslü gördüm..maşallah.
esracım istanbul buluşması için eşim şimdiden muhalefet haberin olsun. oglusu daha küçükmüş teeee sarıyerlere göturemezmiş. heheeeeee siz bana gelin:)

deryacım ilk bebişmizi göz agrımız yusuf paşa pek buyumuş pozlara yaptıgın yorumlarda çok hoş ilahi sen çok yaşa.:)

işte poz vermeyi sevmeyen suratsız kızım ve ben dunku halimiz

buda bi nebze suratlı halimizakannehir

maaşallah maşallah süphanallah çok tatlı baby seni takdir ediyorum gerçekten en çıtır anne hemencik sen oldun darısı başımıza
[buda ozde modeli yatısımız:ecrin_bebek:
o topiş tam ısırmalık :nazar::nazar:
gun aydııın herkese..

cumartesi mevlüdümüz çok guzel geçti. oglum uslu durdu çok şükür ama biraz agladı ve bende budurumdan çok menun oldum çünkü çok uslu dursaydı fena nazar olurdu malum herkes iyi niyetle bakmıyor uslu bebklere..
buhengamede bitti ..

gözünaydın pinky hayırlı olur mevlüdiniz inşallah insan mevlüdü yapınca üstünden yük kalkıyo gerçekten

gülistan üsütnden yük kalktı dimi.ç.allah kabul etsin inşallah.bizde ayın 10da düşünüyos mevlüdü..allahım nasip kısmet eder inşallah sağlıkla huzurla geçer inşallah...

sl371047.jpg

işte buda benim minik kuşum sabah sporu yapıyor
sl371429.jpg

dışarı çıkmadan uyuklamaya başladık çok yorgun benim oğlum

arkadaşalr uykusu başına vurmak diye bişey vardı değil mi. bizim sıpa her akşam ağlama krizleriyle uykuya dalıyo. öyle uykusu var ki ama gözlerinden yaşlar akarcasına ağlıyo. sonra bi şekilde bi müziğe bi masaja artık neye denk gelirse sakinleşiyo ve derin uykuya dalıyo. her akşam aynıyız.. onun ağlamasına sonunda bende ağlıyorum. çünkü bebenin ağlamkatan sesi ksılıyo. hani biyerinde bi rahatsızlıkmı var anmaldım ki sabah bişey yok gece yok akşam 20:00 23:00 arasında herhengi bir saatte krizdeyiz..
bana kolik gibi geldi..geçer ama üzülme biz neler çektik.ben de çok ağladım.çaresizlik kötü şey
allah rahmet eylesin...kızına uzun ömür versin

kız esra yahya ya niye hakaret ediyosun ya oysaki paşa o ya bu arada tickerındaki resim aynı berat ama yahya daha saçlı bizimkinin saçları döküldü benzettiğin kadar varmış ben benzetme özürlüsü olarak daha ancak benzetebildim

maşallah çok tatlı dide ya bi,zimkide evde dede modunda başında şapka üstünde yelek kaydirigubbakcemile3
[
babası da dede diyor kızıma..cebinde şeker yok mu? köstekli saatin nerede diye maytap geçiyor miniğimle:)

işte poz vermeyi sevmeyen suratsız kızım ve ben dunku halimiz

buda ozde modeli yatısımız:ecrin_bebek:
hakkını yeme ecoşun gelişme kaydetmiş bence.Alışıyor yavaş yavaş..ne oluyor len orada der gibi bakmış bu sefer.önceden çekmeyin kardeşim der gibi bakıyordu sevimli şey.
özde modeli tulumla daha bir şirin oluyormuş.
esraaa yahyaya sümsük demeeeeeeeeeee.. fururum seni. paşa oglum de,koçum de.. aaa annesi olmasöle bak gelirsem yanına..

diddddddoo neva çok dadlu ya maşallah..

özleeeeem kızının uyuma şekline bayıldık ailecek. biz henuz o hallere geçemedik. hep gögsümde ve yatakda yuz haliyle:)))

izmir buluşmassssssııı

harikasınız valla tek kelimeyle. bebekler muhteşem ayrıca sizide pek bi süslü gördüm..maşallah.
esracım istanbul buluşması için eşim şimdiden muhalefet haberin olsun. oglusu daha küçükmüş teeee sarıyerlere göturemezmiş. heheeeeee siz bana gelin:)

deryacım ilk bebişmizi göz agrımız yusuf paşa pek buyumuş pozlara yaptıgın yorumlarda çok hoş ilahi sen çok yaşa.:)
sağol teyzesi.ülen ben İstanbulda olacağım ve o buluşmaya gitmeyeceğim deli misin sen gadın? kaçırma hem pervin de geliyor taa nerelerden. uçağa atlayıp gelmek sizi utandırmak vardı ama neyse:)
sl371047.jpg

işte buda benim minik kuşum sabah sporu yapıyor
sl371429.jpg

dışarı çıkmadan uyuklamaya başladık çok yorgun benim oğlum

yerim onun zporlarını ben pek tatlı olmuş bu velet.şapka yakıyor valla

masallah hasan beratımızaa sportif oglan walla..

gulistan ben tepebasından gidicem sarıyere muhtemelen sabah namazında sonra cıkarız yolazemuszemus.. istikamet benden gecen birileri alırsa sevinirim , taksiyle geliriz yoksa ama geliriz hersartta allah saglık versin yeterki ..

kimse gelmese biz bulusuruz esram

dide o tulumuda ilk ve son giyişi cunku anca oldu rahat edemedi pek..

kuzeyin kuyruklu tulumla boyle poz verdiğini hayal etsenize ne seker olur

arkadaşlar maşallah süphanallah çabalarım meyvelerini veriyor galiba.bu günlerde neva kendi kendine uyuyor.o kadar yormuştu ki beni mahflmuştum resmen.bir türlü uyumuyordu.inşallah böyle gider.bu şekilde daha az yorulup diğer işlerimi vakit ayırabiliyorum.uyanıp emince de keyfi yerine geliyor gülüyoruz oynuyoruz.maşallah..kolik belaından sonra ilaç gibi geldi

genelde ecoşta sumsuk..zırt pırt kustugu için alt kasımpasa ust şişhane modeli gezioz hep..dun gezmeye gidio die suslendi..

dide o tulumuda ilk ve son giyişi cunku anca oldu rahat edemedi pek..

kuzeyin kuyruklu tulumla boyle poz verdiğini hayal etsenize ne seker olur

srma pervin bizim de dolabımızda sıra gelmeyen ve küçük gelen kıyafetlerimiz oldu bunların ikisi tulum neyse ki ikisi de hediyeydi:))) benim aldıklarm 6 ay ve sonrası için tulumlar onlarda 5 tane zaten.olmaz dediğim kıyafetleri bir giydiriyorum küçük geliyor.çok severek bir yelek aldım mesala 15 gün içinde küçük gelmeye başladı.dolabı sık sık yoklamak lazım gözden kaçabiliyor bazı ciciler.

evrimden talep edelim özde modeli tulumlu yüzüstü yatış pozunu

oh gozun aydın didom darısı basımıza insallahhh

dileğim herkesin bebeği akıllı olsun uslu olsun güzel güzel uyusun, güzel güzel beslensin pervin..Az ağlatmadım beşiğinde,az gaddarlık yapmadım yavruma.Ciddi anlamda kucağa alıştı Konya'da sürekli dedesinin kucağında uyudu amcasının kucağında uyuyarak gezdi bayramda daha arabada eve dönerken delirtti beni oto koltuğunda oturmadı yolda koltuğu söküp çok sevdiği minderini koltuğa koyduk onun üstünde anında sızdı..böyle bir cadı işte..o yüzden baştan eğitmem lazım bu veledi benim kaydirigubbakcemile3

bana kolik gibi geldi..geçer ama üzülme biz neler çektik.ben de çok ağladım.çaresizlik kötü şey

babası da dede diyor kızıma..cebinde şeker yok mu? köstekli saatin nerede diye maytap geçiyor miniğimle:

yerim onun zporlarını ben pek tatlı olmuş bu velet.şapka yakıyor valla

valla şapkada foto çekinmek için durdu desem yalan olmaz hiç sevmiyo oğlum şapkayımafoldumben ama başı üşüyomuş burnu tıkanıyo havada soğudu zorla takıyorum yeni yeni alışıyo zafer benim zemuszemuszemuszemus
arkadaşlar maşallah süphanallah çabalarım meyvelerini veriyor galiba.bu günlerde neva kendi kendine uyuyor.o kadar yormuştu ki beni mahflmuştum resmen.bir türlü uyumuyordu.inşallah böyle gider.bu şekilde daha az yorulup diğer işlerimi vakit ayırabiliyorum.uyanıp emince de keyfi yerine geliyor gülüyoruz oynuyoruz.maşallah..kolik belaından sonra ilaç gibi geldi
hadi gözün aydın dide benim arkadaşımda altı temiz karnı toksa yatapına koy ağlasada alma kendi kendine uyusun demişti.kendi oğlu maşallah hep kendi kendine uyuyomuş.beratında gündüz iyi çok şükürde gece bütün problem özellikle gece uyumamak için gece 12 de bas bas bağırıyo huysuzlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

valla şapkada foto çekinmek için durdu desem yalan olmaz hiç sevmiyo oğlum şapkayımafoldumben ama başı üşüyomuş burnu tıkanıyo havada soğudu zorla takıyorum yeni yeni alışıyo zafer benim zemuszemuszemuszemus

hadi gözün aydın dide benim arkadaşımda altı temiz karnı toksa yatapına koy ağlasada alma kendi kendine uyusun demişti.kendi oğlu maşallah hep kendi kendine uyuyomuş.beratında gündüz iyi çok şükürde gece bütün problem özellikle gece uyumamak için gece 12 de bas bas bağırıyo huysuzlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

neva da hiç sevmiyor şapkayı resmen eliyle çekiştiriyor sonra gözünün üstüne inince bas bas bağırıyor..
ben de günde bir defa uyguladım o yatağında bırakıp ağlatma işini.onu iyice terkettim sanmasın diye de 2 dakikada bir gidip konuştum sakin sakin sonra tekrar bıraktım.o ağlarken fena olmayayım diye mutfakta işlerimi yaptım..çok gaddarca görünüyor ama bu ikimiz içinde en iyisi.uyku saati dışındaki zamanlarda kucaklanma ihtiyacını gideriyorum zaten konuşuyorum öpüyorum kokluyorum artık bir de büyüyorlar daha da akllanacaklar de mi evroşum?

X