Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o topiş tam ısırmalık[buda ozde modeli yatısımız:ecrin_bebek:
gun aydııın herkese..
cumartesi mevlüdümüz çok guzel geçti. oglum uslu durdu çok şükür ama biraz agladı ve bende budurumdan çok menun oldum çünkü çok uslu dursaydı fena nazar olurdu malum herkes iyi niyetle bakmıyor uslu bebklere..
buhengamede bitti ..
bana kolik gibi geldi..geçer ama üzülme biz neler çektik.ben de çok ağladım.çaresizlik kötü şeyarkadaşalr uykusu başına vurmak diye bişey vardı değil mi. bizim sıpa her akşam ağlama krizleriyle uykuya dalıyo. öyle uykusu var ki ama gözlerinden yaşlar akarcasına ağlıyo. sonra bi şekilde bi müziğe bi masaja artık neye denk gelirse sakinleşiyo ve derin uykuya dalıyo. her akşam aynıyız.. onun ağlamasına sonunda bende ağlıyorum. çünkü bebenin ağlamkatan sesi ksılıyo. hani biyerinde bi rahatsızlıkmı var anmaldım ki sabah bişey yok gece yok akşam 20:00 23:00 arasında herhengi bir saatte krizdeyiz..
babası da dede diyor kızıma..cebinde şeker yok mu? köstekli saatin nerede diye maytap geçiyor miniğimle:)allah rahmet eylesin...kızına uzun ömür versin
kız esra yahya ya niye hakaret ediyosun ya oysaki paşa o ya bu arada tickerındaki resim aynı berat ama yahya daha saçlı bizimkinin saçları döküldü benzettiğin kadar varmış ben benzetme özürlüsü olarak daha ancak benzetebildim
maşallah çok tatlı dide ya bi,zimkide evde dede modunda başında şapka üstünde yelek kaydirigubbakcemile3
[
hakkını yeme ecoşun gelişme kaydetmiş bence.Alışıyor yavaş yavaş..ne oluyor len orada der gibi bakmış bu sefer.önceden çekmeyin kardeşim der gibi bakıyordu sevimli şey.
sağol teyzesi.ülen ben İstanbulda olacağım ve o buluşmaya gitmeyeceğim deli misin sen gadın? kaçırma hem pervin de geliyor taa nerelerden. uçağa atlayıp gelmek sizi utandırmak vardı ama neyse:)esraaa yahyaya sümsük demeeeeeeeeeee.. fururum seni. paşa oglum de,koçum de.. aaa annesi olmasöle bak gelirsem yanına..
diddddddoo neva çok dadlu ya maşallah..
özleeeeem kızının uyuma şekline bayıldık ailecek. biz henuz o hallere geçemedik. hep gögsümde ve yatakda yuz haliyle:)))
izmir buluşmassssssııı
harikasınız valla tek kelimeyle. bebekler muhteşem ayrıca sizide pek bi süslü gördüm..maşallah.
esracım istanbul buluşması için eşim şimdiden muhalefet haberin olsun. oglusu daha küçükmüş teeee sarıyerlere göturemezmiş. heheeeeee siz bana gelin:)
deryacım ilk bebişmizi göz agrımız yusuf paşa pek buyumuş pozlara yaptıgın yorumlarda çok hoş ilahi sen çok yaşa.:)
işte buda benim minik kuşum sabah sporu yapıyor
dışarı çıkmadan uyuklamaya başladık çok yorgun benim oğlum
dide o tulumuda ilk ve son giyişi cunku anca oldu rahat edemedi pek..
kuzeyin kuyruklu tulumla boyle poz verdiğini hayal etsenize ne seker olur
oh gozun aydın didom darısı basımıza insallahhh
bana kolik gibi geldi..geçer ama üzülme biz neler çektik.ben de çok ağladım.çaresizlik kötü şey
babası da dede diyor kızıma..cebinde şeker yok mu? köstekli saatin nerede diye maytap geçiyor miniğimle:
yerim onun zporlarını ben pek tatlı olmuş bu velet.şapka yakıyor valla
hadi gözün aydın dide benim arkadaşımda altı temiz karnı toksa yatapına koy ağlasada alma kendi kendine uyusun demişti.kendi oğlu maşallah hep kendi kendine uyuyomuş.beratında gündüz iyi çok şükürde gece bütün problem özellikle gece uyumamak için gece 12 de bas bas bağırıyo huysuzlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaearkadaşlar maşallah süphanallah çabalarım meyvelerini veriyor galiba.bu günlerde neva kendi kendine uyuyor.o kadar yormuştu ki beni mahflmuştum resmen.bir türlü uyumuyordu.inşallah böyle gider.bu şekilde daha az yorulup diğer işlerimi vakit ayırabiliyorum.uyanıp emince de keyfi yerine geliyor gülüyoruz oynuyoruz.maşallah..kolik belaından sonra ilaç gibi geldi
valla şapkada foto çekinmek için durdu desem yalan olmaz hiç sevmiyo oğlum şapkayımafoldumben ama başı üşüyomuş burnu tıkanıyo havada soğudu zorla takıyorum yeni yeni alışıyo zafer benim zemuszemuszemuszemus
hadi gözün aydın dide benim arkadaşımda altı temiz karnı toksa yatapına koy ağlasada alma kendi kendine uyusun demişti.kendi oğlu maşallah hep kendi kendine uyuyomuş.beratında gündüz iyi çok şükürde gece bütün problem özellikle gece uyumamak için gece 12 de bas bas bağırıyo huysuzlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae