- 12 Mart 2008
- 2.726
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayşincim annenle gelirsin tek gelme sende
yeterki gelmek iste yanii
bu arada demekki tahminim doğru yazıda bi akıcılık var demekki köşe yazarlığıda yapmışsın
tekrar başladığında okuyalım yazılarını
Kuzum geceden beri çok huzursuzmafoldumbenTısıl tısıl tısıldadı, şöyle derin bir uyku çekemedi bütün gece. Gün boyu da sık sık ağlama nöbetlerine girdi. En son gece 2 gibi kaka yapıştı, sanırım onun etkisi var çünkü normalde her emzirmede doldurur:gitme:En son 1 saat önce emzirdim, kucağımda sızdı yavrum. Kıyamıyorum kaldırmaya
çok tatlısın sen be nevin..daha sık gel diyorum sana gelmiyon
ayşin harika bir yazı,bu hayatta herşeye şükretmemiz gerektiğini ne güzel ifade etmişsin..kardeşinin sağlığına kavuşması ayrıca muhteşem bi durum
rabbim dert acı göstermesin sağlık huzur versin
şükürler olsun bugünlere..
Hayatın değerini anlayan bir dostumun hikayesi - Hürriyet
Burdan bir yazımı okuyabilirsiniz buyrunnnnnnnnn
tıtınini sevsinler ne kadarda rahat uyuyor ben yatıramıyorum bir müddet sonra ağlıyor efendi
sağol canım teşekkür ederim kız esra bende sizleir özledim merakta ettim ama anca oldu herşey tosunum (hala böyle hitap ediyorum ama kızmıyorsun değilmi )bende eseni öperimderyammmm hayırlı olsun eviniz kuzum yusufuma kocaman maşallah bende seni çok merak etmiştimmm
öperimmmm
Kuzum geceden beri çok huzursuzmafoldumbenTısıl tısıl tısıldadı, şöyle derin bir uyku çekemedi bütün gece. Gün boyu da sık sık ağlama nöbetlerine girdi. En son gece 2 gibi kaka yapıştı, sanırım onun etkisi var çünkü normalde her emzirmede doldurur:gitme:En son 1 saat önce emzirdim, kucağımda sızdı yavrum. Kıyamıyorum kaldırmaya
yahyanın saçlarını kıskançlıktan yolabilir..malum saçı yok benim kızın.ana kıl yumağı baba kıl yumağı kız keltoşsarıyer-istinyede canım buluşmayı ayarlayalım sende gel mutlaka zemuszemus
didoooo seviyom ulen ben nevayı hemide çok seviyom vericen dimi kızını sümsük oğlumaaa
senin kız saçını başını yolar benim oğlanın ne güzel anlaşırlarrrr delikafadulden
maşallah gocamannnnnn
face de takılıyor haspam gelmiyor buralara.çok güzel bir profil resmi var ayriettennesrin yok kaç gündür nerdekineeeeeeeeee
benimkini gören baba diyor bence de babaya benziyor..huylar bana tip babaya galibadide neva çok tatlı çıkmış çuval giyseler bile tatlı bunlar analarına mı çekmişler acaba ??? kaydirigubbakcemile3
çok güzelmiş ayşin..Benim ve sanırım birçoğumuzun duyguları var o satırlarda.Hayatın değerini anlayan bir dostumun hikayesi - Hürriyet
Burdan bir yazımı okuyabilirsiniz buyrunnnnnnnnn
Allah mutluluğunu bozmasın..Ama gelsen iyi olur be hacıteşekkür ederim canım,o senin tatlılığın.ben de daha sık gelmeyi çok istiyorum ama kararlarımı kendi başıma alamadığım bir dönemden geçiyorum.ben ki aylar sonrasını planlamadan huzur bulamayan bir insandım,şimdi 1 saat sonrasını planlayamıyorum.
pişman mıyım,aslaaaaaaaaaa.buna sebep olan küçük sıpaya kavuştuğum için çooook mutluyum :sm_cool:
neva çok tatlı maşallah,gaz sancısı olduğunda ben de böyle yatırıyorum,çok rahat ediyor.
İnşallah acılarınızı unutturup mutluluğunuza mutluluk katar minik Devan.Teşekkürler Esra, beğendiğine sevindim.
Kardeşimi bu yazıyı yazdıktan , yaklaşık 6 ay sonra kaybettim malesef.. Kızımın adı bu yüzden Deva. Acılarımıza Deva olsun diye..
Ama yine de hayatta herşeye şükretmeli, dediğin gibi şükürler olsun bugünlere..
tıtınini sevsinler ne kadarda rahat uyuyor ben yatıramıyorum bir müddet sonra ağlıyor efendi
sağol canım teşekkür ederim kız esra bende sizleir özledim merakta ettim ama anca oldu herşey tosunum (hala böyle hitap ediyorum ama kızmıyorsun değilmi )bende eseni öperim
bu arada şu oğlana sümsük deme bak alınıyoruz paşa o paşa ağustos paşası
of of hiç sormayın dün gece bizde sabahladık gaz sancısıs yüzünden nurseye tekrara başalamak zorunda kaldım bi kaç günüdür sedece metsille idare ediyorduk ama aynı doğduğu gecedeki gibi dikti beni ayayağa ya akannehir
Dideee, yerim kız senin tıstıninin yatışını.. Maşallah kuzumuza :)
Gypsy, bayramda çekildiğiniz fotoya bayıldım.. Yahya maşallah 2 aylık değilde 4-5 aylık gibi çıkmış. pantalon felan iyice "herif" gibi olmuş. Ayrıca çocuğa sümsük deyip durma, onun da bir izzeti nefsi var, anlar da alınır yavrucak.. Paşalar gibi kendisi maşallah :)
allah rahmet eylesin...kızına uzun ömür versinTeşekkürler Esra, beğendiğine sevindim.
Kardeşimi bu yazıyı yazdıktan , yaklaşık 6 ay sonra kaybettim malesef.. Kızımın adı bu yüzden Deva. Acılarımıza Deva olsun diye..
Ama yine de hayatta herşeye şükretmeli, dediğin gibi şükürler olsun bugünlere..
kız esra yahya ya niye hakaret ediyosun ya oysaki paşa o ya bu arada tickerındaki resim aynı berat ama yahya daha saçlı bizimkinin saçları döküldü benzettiğin kadar varmış ben benzetme özürlüsü olarak daha ancak benzetebildimsarıyer-istinyede canım buluşmayı ayarlayalım sende gel mutlaka zemuszemus
didoooo seviyom ulen ben nevayı hemide çok seviyom vericen dimi kızını sümsük oğlumaaa
senin kız saçını başını yolar benim oğlanın ne güzel anlaşırlarrrr delikafadulden
maşallah gocamannnnnn
maşallah çok tatlı dide ya bi,zimkide evde dede modunda başında şapka üstünde yelek kaydirigubbakcemile3