2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dide neva çok tatlı çıkmış çuval giyseler bile tatlı bunlar analarına mı çekmişler acaba ??? kaydirigubbakcemile3

Kuzum geceden beri çok huzursuzmafoldumbenTısıl tısıl tısıldadı, şöyle derin bir uyku çekemedi bütün gece. Gün boyu da sık sık ağlama nöbetlerine girdi. En son gece 2 gibi kaka yapıştı, sanırım onun etkisi var çünkü normalde her emzirmede doldurur:gitme:En son 1 saat önce emzirdim, kucağımda sızdı yavrum. Kıyamıyorum kaldırmaya

Kuzum geceden beri çok huzursuzmafoldumbenTısıl tısıl tısıldadı, şöyle derin bir uyku çekemedi bütün gece. Gün boyu da sık sık ağlama nöbetlerine girdi. En son gece 2 gibi kaka yapıştı, sanırım onun etkisi var çünkü normalde her emzirmede doldurur:gitme:En son 1 saat önce emzirdim, kucağımda sızdı yavrum. Kıyamıyorum kaldırmaya

Burkocum üzülme, benim kızımda kakasını yapamadığı zaman böle huzursuz oluyor. Beline ve karnına ufak ufak masajlar yaparsan biraz daha kolay yapıyorlar..

ayşin harika bir yazı,bu hayatta herşeye şükretmemiz gerektiğini ne güzel ifade etmişsin..kardeşinin sağlığına kavuşması ayrıca muhteşem bi durum
rabbim dert acı göstermesin sağlık huzur versin
şükürler olsun bugünlere..

çok tatlısın sen be nevin..daha sık gel diyorum sana gelmiyon

teşekkür ederim canım,o senin tatlılığın.ben de daha sık gelmeyi çok istiyorum ama kararlarımı kendi başıma alamadığım bir dönemden geçiyorum.ben ki aylar sonrasını planlamadan huzur bulamayan bir insandım,şimdi 1 saat sonrasını planlayamıyorum.
pişman mıyım,aslaaaaaaaaaa.buna sebep olan küçük sıpaya kavuştuğum için çooook mutluyum :sm_cool:
neva çok tatlı maşallah,gaz sancısı olduğunda ben de böyle yatırıyorum,çok rahat ediyor.

ayşin harika bir yazı,bu hayatta herşeye şükretmemiz gerektiğini ne güzel ifade etmişsin..kardeşinin sağlığına kavuşması ayrıca muhteşem bi durum
rabbim dert acı göstermesin sağlık huzur versin
şükürler olsun bugünlere..

Teşekkürler Esra, beğendiğine sevindim.
Kardeşimi bu yazıyı yazdıktan , yaklaşık 6 ay sonra kaybettim malesef.. Kızımın adı bu yüzden Deva. Acılarımıza Deva olsun diye..
Ama yine de hayatta herşeye şükretmeli, dediğin gibi şükürler olsun bugünlere..

bu da benim tıstinimin yüzüstü maceralarıdır.arz ederim.bizimki rezil ev haliyle öyle özde gibi süslü değil idare edin gari:)

bu da üstünden inmediği sevgili minderi az önce çekilmiştir

tıtınini sevsinler ne kadarda rahat uyuyor ben yatıramıyorum bir müddet sonra ağlıyor efendi
deryammmm hayırlı olsun eviniz kuzum yusufuma kocaman maşallah bende seni çok merak etmiştimmm
öperimmmm
sağol canım teşekkür ederim kız esra bende sizleir özledim merakta ettim ama anca oldu herşey tosunum (hala böyle hitap ediyorum ama kızmıyorsun değilmi )bende eseni öperim
bu arada şu oğlana sümsük deme bak alınıyoruz paşa o paşa ağustos paşası

of of hiç sormayın dün gece bizde sabahladık gaz sancısıs yüzünden nurseye tekrara başalamak zorunda kaldım bi kaç günüdür sedece metsille idare ediyorduk ama aynı doğduğu gecedeki gibi dikti beni ayayağa ya akannehir

sarıyer-istinyede canım buluşmayı ayarlayalım sende gel mutlaka zemuszemus

didoooo seviyom ulen ben nevayı hemide çok seviyom vericen dimi kızını sümsük oğlumaaa
senin kız saçını başını yolar benim oğlanın ne güzel anlaşırlarrrr delikafadulden
maşallah gocamannnnnn
yahyanın saçlarını kıskançlıktan yolabilir..malum saçı yok benim kızın.ana kıl yumağı baba kıl yumağı kız keltoş
nesrin yok kaç gündür nerdekineeeeeeeeee
face de takılıyor haspam gelmiyor buralara.çok güzel bir profil resmi var ayrietten
dide neva çok tatlı çıkmış çuval giyseler bile tatlı bunlar analarına mı çekmişler acaba ??? kaydirigubbakcemile3
benimkini gören baba diyor bence de babaya benziyor..huylar bana tip babaya galiba
çok güzelmiş ayşin..Benim ve sanırım birçoğumuzun duyguları var o satırlarda.
teşekkür ederim canım,o senin tatlılığın.ben de daha sık gelmeyi çok istiyorum ama kararlarımı kendi başıma alamadığım bir dönemden geçiyorum.ben ki aylar sonrasını planlamadan huzur bulamayan bir insandım,şimdi 1 saat sonrasını planlayamıyorum.
pişman mıyım,aslaaaaaaaaaa.buna sebep olan küçük sıpaya kavuştuğum için çooook mutluyum :sm_cool:
neva çok tatlı maşallah,gaz sancısı olduğunda ben de böyle yatırıyorum,çok rahat ediyor.
Allah mutluluğunu bozmasın..Ama gelsen iyi olur be hacı
Kardeşimi bu yazıyı yazdıktan , yaklaşık 6 ay sonra kaybettim malesef.. Kızımın adı bu yüzden Deva. Acılarımıza Deva olsun diye..
İnşallah acılarınızı unutturup mutluluğunuza mutluluk katar minik Devan.
tıtınini sevsinler ne kadarda rahat uyuyor ben yatıramıyorum bir müddet sonra ağlıyor efendi

sağol canım teşekkür ederim kız esra bende sizleir özledim merakta ettim ama anca oldu herşey tosunum (hala böyle hitap ediyorum ama kızmıyorsun değilmi )bende eseni öperim
bu arada şu oğlana sümsük deme bak alınıyoruz paşa o paşa ağustos paşası

of of hiç sormayın dün gece bizde sabahladık gaz sancısıs yüzünden nurseye tekrara başalamak zorunda kaldım bi kaç günüdür sedece metsille idare ediyorduk ama aynı doğduğu gecedeki gibi dikti beni ayayağa ya akannehir

Teşekkür eder ellerinden öper kendileri:).Bu dönemdeki gaların üşütmeden kaynaklı olduğunu sanıyorum Deryacım.En azından Nevanın ki öyle oluyor..o ilk dönemlerdekiler nedensizdi hep oluyordu.Şimdi üşüse biraz gazı oluyor.ben de kilotlu çorap üstüne bir çift daha çorap uzun kollu ve yelek giydirmeye ve poposunu yıkamak yerine silmeye başladığımdan beri iyi oldu maşallah süphanallahgerçi sen yapıyorsundur bunları.nacizane fikrim üşümeden kaynaklı olabiler

Merhaba güzel anneler..

Gene koptum buralardan.. Ara ara girip bakıyorum ama yazmaya dermanım olmuyor maalesef.. Herkesler iyidir umarım. En son Tuana'nın testleri kalmıştı aklımda, o da iyi çıkmış çok şükür.. Gözünüz aydın Tuana :)

İzmir buluşması fotolarını gördüm. Burcu'nun face'de verdiği linkteki resimlere de baktım. Harika resimler, küçük sıparların inci tanesi gibi dizildiği fotoğraf da ayrı güzel çıkmış..

Gypsyesra'm, İstanbul buluşmasına ev sahipliğine soyunmuşsun.. Kısmet olursa gelmeye çalışırım.. Pervin de geliyormuş, başka tanışma fırsatı kimbilir ne zamana olur..

Benim kızım bugün extra huysuzdu. Daha yeni uyudu.. her uykusunda diken üstündeyim.. Acaba kaç dk. sürecek diye.. :sinifsinif:

Dideee, yerim kız senin tıstıninin yatışını.. Maşallah kuzumuza :)

Gypsy, bayramda çekildiğiniz fotoya bayıldım.. Yahya maşallah 2 aylık değilde 4-5 aylık gibi çıkmış. pantalon felan iyice "herif" gibi olmuş. Ayrıca çocuğa sümsük deyip durma, onun da bir izzeti nefsi var, anlar da alınır yavrucak.. Paşalar gibi kendisi maşallah :)

Dideee, yerim kız senin tıstıninin yatışını.. Maşallah kuzumuza :)

Gypsy, bayramda çekildiğiniz fotoya bayıldım.. Yahya maşallah 2 aylık değilde 4-5 aylık gibi çıkmış. pantalon felan iyice "herif" gibi olmuş. Ayrıca çocuğa sümsük deyip durma, onun da bir izzeti nefsi var, anlar da alınır yavrucak.. Paşalar gibi kendisi maşallah :)

sağol canım benim özlettin kendini zehir hafiye:)
Ayrıca ben o yahya'nın izzeti nefsini kıstırırım bir yerlerde..defne'yi öpüyoz

arkadaşalr uykusu başına vurmak diye bişey vardı değil mi. bizim sıpa her akşam ağlama krizleriyle uykuya dalıyo. öyle uykusu var ki ama gözlerinden yaşlar akarcasına ağlıyo. sonra bi şekilde bi müziğe bi masaja artık neye denk gelirse sakinleşiyo ve derin uykuya dalıyo. her akşam aynıyız.. onun ağlamasına sonunda bende ağlıyorum. çünkü bebenin ağlamkatan sesi ksılıyo. hani biyerinde bi rahatsızlıkmı var anmaldım ki sabah bişey yok gece yok akşam 20:00 23:00 arasında herhengi bir saatte krizdeyiz..

allah rahmet eylesin...kızına uzun ömür versin
sarıyer-istinyede canım buluşmayı ayarlayalım sende gel mutlaka zemuszemus

didoooo seviyom ulen ben nevayı hemide çok seviyom vericen dimi kızını sümsük oğlumaaa
senin kız saçını başını yolar benim oğlanın ne güzel anlaşırlarrrr delikafadulden
maşallah gocamannnnnn
kız esra yahya ya niye hakaret ediyosun ya oysaki paşa o ya bu arada tickerındaki resim aynı berat ama yahya daha saçlı bizimkinin saçları döküldü benzettiğin kadar varmış ben benzetme özürlüsü olarak daha ancak benzetebildim
bu da benim tıstinimin yüzüstü maceralarıdır.arz ederim.bizimki rezil ev haliyle öyle özde gibi süslü değil idare edin gari:)

bu da üstünden inmediği sevgili minderi az önce çekilmiştir

maşallah çok tatlı dide ya bi,zimkide evde dede modunda başında şapka üstünde yelek kaydirigubbakcemile3
[

kedici nazan gulistan tuana ozellikle bekliorum sizi esralara... ben evimde kalmıycam yoksa bize cagırırdım evde moblelerin ustu ortulu halılar kalkmıs vaziyette..kvaldede 2 gun kalıp hemen adapazarına annemlere gecicem. buarada sizinle bulusmazsam cok kotu olurum

kedici ben cocukla yanlız ulke degişcem vs sen gezmeyemi gelemiycan yapma.

X