2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya çok güsel olur buluşma..pervin belki senin sauyende erkenden olur buluşma bu defa görüşelim.

taze fasülye ben saf saf onu kullanıp iyileşicem die bekliyorum.nie bu doktorlar böle ya ne kadar şanssızım nie başka hemen iyileştircek bişey vermiyolar kaç gün oldu hala çekiyorum
sana bişey verdiler mi peki bu temizleyici dışında bu arada ismini yazabilirmisin

devacım ben seni yeni koklayabildim hayatım misss gb sin tatlişkom ufacıkta öptüm seniopuyorumnanaktan

izmirliler kıskandım szi malum yalnızlıktan sıkılmış vaziyetteyim.bebişleriniz çok şirin çıkmış nazar değmesin

pervinnnnn
elbette buluşucaz Allah izin verirse bizde izmirli hatunlar gibi ev buluşması yaparız bana gelirsiniz uzak demezseniz yani nasıl istersenizzzz benim kapım açık sonunaaaa kadarrrr opuyorumnanaktan

sevindim birden ya buarada evin nerde yazabilirmisinzemuszemus

nurse harvey kullandık bugün iki kez..
akşam gaz nöbetimiz tutmadı, usulca uyuduk saatimizde.
hayretler içindeyiz, hadi hayırlısı...

saat 9-12 arası hep agladı hem sinirlerim cok bozuk 12de sızdı ama kalkacak birazdan..sutum gitti yine icmedigim sey kalmadı 2 lt su kayısı incir suyu rezene ..cok gerginim cokk

esracımm geliriz sana nie gelmeyelim... ayarlarız o zaman gelince muhakkak .

herkese ii geceler uzun süredir giriyorum topiğe bişi yazamadan çıkıyorum bayramdı gelen giden baya yoğundum veeee bennnn iiiicee tükendim bugün annemlerdeydim teyzemler dedemler filan kalabalıktık ve bugün mustafa hiç uyumadı sabah 7 uyandı 11 uyudu 2:30 uyandı ve 9 a kadar zıp zıp zıpladık uyutana kadar öldüm evden ne zmn çıksak uyku düzeni bozuluyor çareyi son ses müzik açtık ama slow sarkılar anca öle uyudu sizin bebişlerde başka yerde gittiğinizde uyuyorlarmı?

kızlar buluşma fotoları nerde var bende bakmak istiorummmsengözlerimebaksanab

slm kızlar
yaa benim deoğlum çok pis huy edindi yüzüstü yatmazsa uyumuyor.yüzüstü yatınca da ben korkuyorum ççünkkü başını çevirebiliyor.başında bekliyorum iyice uykuya dalana kadar bekliyorum sırtının üstüne yatırıyorum,iyice dalmamış olursa hemen uyanıyor.
bi de yüzüstü yatarsa vücudu kalbine baslı yapar diyolar ne kadar doğru acaba?kafamçokkarıştı

taze fasülye ben saf saf onu kullanıp iyileşicem die bekliyorum.nie bu doktorlar böle ya ne kadar şanssızım nie başka hemen iyileştircek bişey vermiyolar kaç gün oldu hala çekiyorum
sana bişey verdiler mi peki bu temizleyici dışında bu arada ismini yazabilirmisin

savlon kullandım canım 2-3 hafta. Bİr problemim olmadı.

saat 9-12 arası hep agladı hem sinirlerim cok bozuk 12de sızdı ama kalkacak birazdan..sutum gitti yine icmedigim sey kalmadı 2 lt su kayısı incir suyu rezene ..cok gerginim cokk

Canım yaa, bak, ben şükretmeyi çok seven bir insan değilimdir genelde ama söz konusu sağlık olunca değişiyorum. Bu sonuçta birkaç hafta içinde son bulacak, allah beterinden korusun

kolay gelsin didom
sağol canım.misafirler gitti.heryer darmadumandı çocuklar sağolsun.evi süpürdüm yeniden..tabi neva hanım çocukların gürültüsünden yaraım yarım uyudu.yine 3 kere üstü değişti kusmuk yapıyor her yanı.şimdi babası uyutmaya çalişıyor.uykusunu alamadı diye bağırıp duruyor
ece dunden beri oksuruo hafiften..elma kaynatttım ictim bi ter attım sormayın sonra ece emince ona gecti uyudu uyandıgında terlemişti tum kıyafetlerini degiştim tekrar uyuyo omuzumda ins o terle gitti soguk algınlıgımız
inşallah geçer..çok zor oluyor..sıkı giydirmeye bak
gazımız var : ( günde 10 defa mıçan oğlum neredeyse 24 saattir huzura eremedi :KK43: Üşüttüm galiba sıpamı, dün kısa kollu durdu birkaç saat :KK43: kucağımda uyuyor...
burcum ben kısa kollulara bıraktım kalkınca da yelek giydiriyorum kilotlu çoraba da başladım ondanmıdır bilmem gaz çok azaldı maşallah süphanallah
tazenin korkusndan tickerımı dideninki gibi yapamıyorum :umursamaz:
korkudan diyosunn..korkma onun üstünde ben varım bi mok yapamaz sağa
herkese ii geceler uzun süredir giriyorum topiğe bişi yazamadan çıkıyorum bayramdı gelen giden baya yoğundum veeee bennnn iiiicee tükendim bugün annemlerdeydim teyzemler dedemler filan kalabalıktık ve bugün mustafa hiç uyumadı sabah 7 uyandı 11 uyudu 2:30 uyandı ve 9 a kadar zıp zıp zıpladık uyutana kadar öldüm evden ne zmn çıksak uyku düzeni bozuluyor çareyi son ses müzik açtık ama slow sarkılar anca öle uyudu sizin bebişlerde başka yerde gittiğinizde uyuyorlarmı?
asla uyumuyor benimki..ha arabada uyumaya başlamşsa ve kucaktaysa devam eder uykuya.ama uyku saati gelince uyumaz..sebep tabiki gürültü.asla gürültüde uyumuyor ne yapacağız bilmem..bizim apartman da çok gürültülü gündüz bu yüzden çk zor uyuyor apartman veletlerinin okula gidiş saatinde yani sabah 8.30 da onların ve analarının lak lak etmme gürültülerine uynıyor..sonra 12:00 da öğle arası yemeğe geliyor veletler o gürültüye uyanıyor bir de 15.00 da okuldan dönüyorlar o seslere de uyanıyor..offf fff.bir dokun bin ah işit oldu bu
savlon kullandım canım 2-3 hafta. Bİr problemim olmadı.

Canım yaa, bak, ben şükretmeyi çok seven bir insan değilimdir genelde ama söz konusu sağlık olunca değişiyorum. Bu sonuçta birkaç hafta içinde son bulacak, allah beterinden korusun

sev şükretmeyi tazem be! sev ki güzellikler artsın

evrim sen ve ben varız..başbaşa ne rmantik..seni aradım açmadın.iletişemedik bir türlü..gönüller bir ama zamanlar bir değil artık.sen bu satırları okuren ben çok uzaklarda olurum belki..malum geçmişi okuyorsun.öperim seni

resmen sabahladık..hiç uyumadı yani cok az onuda salonda yatırıp yanına yattım.şimdide omuzumda.burnu hırıl hırıl suyundan dokuyorum cekiorum aspiratorle acılmıo..cok terlemişti havluı var sırtında.bakalım gun nası gececek

canım ya stil tea die emziren anneler için bi çay var .benim ilk üç dört gün sütüm gelmemişti o çok işime yaradı hiç denedinmi

Aman maşallah maşallah, hep böyle olsun..

Biz,doğumdan beri annemin önerisi ile Deva'yı hergün farklı bir yerde uyuttuk,yatak odası, salon, tv odası, neresi denk gelirse. Amaç bir yere gittiğinde yerini yadırgamasın diye. Maşallah şimdi kızım nereyi rahat bulursa orada uyuyor :nazar:
Sizde böyle yapabilirsiniz.
Bir de Deva uyurken de uyanıkkende ya tv ya da müzik açık hep. Bu da annemin önerisi, sese alışsın diye. Sesten hiç rahatsız olmuyor kızım maşallah, hatta bayramda bir tanıdığımızı ziyarete gittik, o sırada evde 7 tane çocuk ve 4 farklı aile vardı, o kalabalıkta bile horul horul uyudu bebeğim kaydirigubbakcemile2

resmen sabahladık..hiç uyumadı yani cok az onuda salonda yatırıp yanına yattım.şimdide omuzumda.burnu hırıl hırıl suyundan dokuyorum cekiorum aspiratorle acılmıo..cok terlemişti havluı var sırtında.bakalım gun nası gececek

Ah kuzum benim kıyamam ona ben..

Dün öğle saatlerinde eşimle biraz alışverişe çıktık. Deva'yı anneme bıraktık. Uyutup çıktık evden, öğle saatlerinde 3 saatten önce uyanmaz genelde,o rahatlıkla biraz dolaşalım dedik.
1 saat kadar sonra annem aradı, Deva çok ağlıyor diye, telefondan da nasıl cırlama sesi geliyor kızımın :sinifsinif: Uçarak eve geldik, apartmanın girişinden kızımın sesi geliyordu, o nasıl bir ağlama, sanırsınız ki bir yerini kesmişler !
Annem ne yapacağını şaşırmış, o da ağlamaklı.. Karnı tok, gazı yok, altı temiz, ateşi yok, masaj yaptım, mama yaptım, kucağımda gezdirdim, salladım.. Ama hiç susmadı yarım saattir dedi.

Kızımı aldım kucağıma, o an öyle bir şey oldu ki.. Kızım susuverdi..Başını göğsüme yaslayıp, iç çekmeye başladı. Yatırıp emzirdim hemen, emerken sürekli göğsümü tuttu, iç çekti.. 5 dakika sonra da uyuyakaldı, ama göğsümü öyle sıkı tutuyordu ki, o şekilde uyuttum mecburen.. Dün bütün gün, kucağımdan hiç bırakmadım.. Gecede yanımızda uyudu, ama çok enteresan, bir eli ile hep ya parmağımı, ya göğsümü tutarak uyudu..
Bir taraftan çok mutlu oldum, bir taraftan çok üzüldüm onu bırakıp gittiğim için.. Şimdi düşünüyorum da, annelik ve kızımla aramızdaki bağ ne kadar muhteşem opuyorumnanaktan
Ve yine düşünüyorum ki, ben kızımı bırakıp nasıl işe gidicem :sinifsinif:?

Aman maşallah maşallah, hep böyle olsun..

Biz,doğumdan beri annemin önerisi ile Deva'yı hergün farklı bir yerde uyuttuk,yatak odası, salon, tv odası, neresi denk gelirse. Amaç bir yere gittiğinde yerini yadırgamasın diye. Maşallah şimdi kızım nereyi rahat bulursa orada uyuyor :nazar:
Sizde böyle yapabilirsiniz.
Bir de Deva uyurken de uyanıkkende ya tv ya da müzik açık hep. Bu da annemin önerisi, sese alışsın diye. Sesten hiç rahatsız olmuyor kızım maşallah, hatta bayramda bir tanıdığımızı ziyarete gittik, o sırada evde 7 tane çocuk ve 4 farklı aile vardı, o kalabalıkta bile horul horul uyudu bebeğim kaydirigubbakcemile2

Ah kuzum benim kıyamam ona ben..
bende sabahları hep oturma odasında uyutuyorum çünkü müzik açıyorum akşam ben yerime yatana kadar oturma odasında yatar gürültüye alışkın tv sesi müzik filan ama oğlum anası gibi kalabalığı hiç sevmior

kızlar bebeğimin boyunla saçın birleştiği yerde ve kulağının arkasında oynak bir kitle var.normal mi ki

lalcim belki bir yag bezesidir ama dr unuza bir göster derim için rahat olur en azından ne oldugunu anlarsın benimde kızımın sag bacagında dogum lekesi vardı kahve rengi sonra kırmızıya dönüştü şimdide kırmızı benekçikler haline geldi anlamadım gittti dr ilk götürdügümde kahve rengiydi dr dogum lekesi dedimişti gün geçtikçe degişir oldu bakalım zamanla ne hal alır

inşallah hep böle uyur:Saruboceq:

kedici benim burda içim gitti devanın sesini duyar gb oldum sen nasıl dayanıcaksın akannehir
ama yine allah yardımcın olur düşünme

eftelya canım benim bebiş bazen gittiğim yerde uyuyo bu sefer ordakiler aaaaa şuna bak nasıl uyuyo hiçte uyanmadı dio sinir oluyorum çünkü ewde kıyameti koparıyo:umursamaz:
bikaçgündür de gittiğimiz yerdede uymuyo tabi onada lAF sölüyolar ama olsun razıyım
nazar değdirmesinlerde oğluşuma:nazar:

babymom en azından öksürdüğünü anlıyosun benim eşimde reflü var ve bu onda öksürük yapıyo furkanda doğduğundan beri öksürüyo kimseye demiyorum ama acaba ondada olabilirmi die de çok düşünüyorumCADIARZU inşallah yoktur canım oğlum benim ya

dlkltn sana şimdi bence alıştırma dicem ama abimin oğlu bebekken öle alıştırmışlar şimdi 3yaşında düzeltseler bile öle yatıyo hatta namazda secde yapıyomuş gb ayakları :sm_confused:

X