Merhaba güzel anneler..
Birileri tükkanı açmış, hayırlı uğurlu olsun kaydirigubbakcemile3 Bizde ne niyet var ne de fırsat. Zaten evde de yalnız değiliz hala.. Ama ben geçen haftaki doktor kontrolümde epey zorlandım. Smear için spekulum dedikleri meretle örnek aldı, epey canım yandı.. Eve geldikten sonra bile acısı duruyordu üzerimde.. Acaba ben mi stres yapıp kendimi çok kastım da böyle oldu bilmiyorum. Gerçi dikkatimi ekti doktorum normalde vajinal muayenelerde "sizi hiç üzmeyeceğim" diyerek sakinleştirirdi beni, bu sefer böyle birşey demedi, heralde canımın yanması normaldi.. :sinifsinif:
Bu arada, 1.5 aylık olduk ama hala uyku-beslenme düzenini sağlayamadık, çok bozuluyorum bu duruma.. Kızım memede uyumayı çok seviyor, geceleri bile ikinci memeye geçemeden uyuyor, ne denersem deneyeyim uyanmıyor. Böyle olunca en fazla 1.5 saat uyuyor sonra gene acıkıyor.. Gündüzleri neyse de geceleri 1.5 saatte bir uyanmak hırpalıyor bayaaa.. Memede uyanık tutmak için topuk cimcikleme vs gibi kızımı uyuz eden hareketlerden de kaçınıyorum bilhassa, sonra meme emmekten soğur da beni bırakır diye korkuyorum.. Ama bu "uyanık tutma" konusunda ÖNERİLERİNİZİ merak ediyorum sevgili dostlar...