- 22 Kasım 2008
- 1.859
- 1
- 50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maviş canım gecmiş olsun kolikmi oldu yavrucak yoksa ya Allah yardımcınız olsun ins cabuk atlatır yediklerine dikkat et gaz yapıcı seyler yeme...
Canim 2numara kücük gelmiyomu.benim kiz ondan hep gecirdi sirtina.bende 4_9a gectim hemen.cok rahat baglaniyor ve sikmiyor kizimiprimanın 2 numarasını aldık en son, o bitmek üzere. Şimdi bilemedik 2 numara mı alsak 3 numara mı? Evde huggies 3 nr vardı,1 tane kullandım, oluyor olmasına da ne bileyim...
Ay pervin hic sorma.negüzel 3gün cok iyiydi yavrum.ama dün aksam zehir oldu.hersey iyi güzel 7.5da uyandi oynastik emzirdim altini aldim vs 9.da uyutmaya basladim 1.5saatlik çabadan sonra bir aglama nöbeti geldi.Allah im sanki etinden et kopardik.nasil agliyo ayaklarini karnina cekiyn basiyo cigligi.5dakka duruyo aha uyudu diyos nerde 2saat agladi kendinide bizide mahvetti.bukadarda aglamamisti hic.kolik dedikleri bu galiba.ama sabaha karsida ikinmalar ellerini yüzüyle sikistirmalar basladi ve 4saat ya uyudum ya uyumadimminiş kaka durumlarıız aynı sevvalle..bugun zehir oldu bize hep ınıladı kustu yapmaya calıstı taa aksam 8de yaptı. sonra yıkadım ..
ve 40ımız cıktı sonunda banada rahatlık geldi. sabah normal abdest aldım boy sonra duamı ettim kızıma okudum. kızımıda gece yıkadım cunku hapsuruodu boylece atlattık. hasretlikte bitti ama benim icin agrılıydı. tukkanı gec kapamama ragmen agrım oldu. 9ay kapalı tutanların Allah yardımcısı olsun diyim