2009 Ağustos Anneleri İstanbul buluşması

ben bildiğiniz üzre yazdığı gibi ESRA :)) ay ne komik bazılarımz isimlerimizi bile bilmiyoruz ama buluşucaz ne ilginç yaa eşim diyo dikkat et bak maceralara bayılıyosun diyo neler duyuyoruz diyo ay en komiğide ne bilyomusunuz bu duyduklarının içinden verdiği örnekte organ mafyasıı kaydirigubbakcemile3
ay çok güldüm kızlar yaaa

oo ben yokken tarih belirlenmiş, çok iyi Bakırköy mado güzel seçim : ) alışveriş planlrıda yapılmış güzel bir gün olacak :)) havada güzel olursa süper olur
benim adımda NESRİN
evt gelecek olanlar yazsın kaç kişi olacağımızı bilelim

GÜnaydın kızlar bende gelmek ıstıyorum buluŞmaya yanlıŞ anlamadım 11 nısan saat 13 te bakırkÖy madoda buluŞulacak dımı bÜyÜk ıhtımalle ordayım adım dılek bu arada bırbırımızı nsl bulucaz benımkıde sorumu gÖbıŞlerden tabıı kızlar oturuken gÖbıŞlerınızı gÖstere gÖstere oturun kı bulmak kolay olsun gerÇı bazılarınızı resımlerden tanıyorum ama sız yınede kendınızı fark ettırın

esracım senin esin gibi dusunen pek çok es var. bundan 9-10 sene evvel yine ben hamile iken:) bir sitenin bulusması olmustu ve ev de bir arkadas evine davet etmisti bizde toplasıp gitmistik. orda tanıstıgım nursel adında bir arkadasım var esi seni singapurdan toplamiyim diyerek yarı saka yarı ciddi korkarak yollamıs mesela. ve o gun bu gundur nursel benim en yakın dostum dur. ailecekde çok samimi olduk her haftasonu birlikteyiz vs. yani nerden nere internet arkadaslıkları kucumsemeye gelmez çok sıkı dostluklar olabiliyor. benim bu sekilde 2-3 tane yakın arkadasım var internetten tanıstıgım.
ama esler hep endise ediyorda halka acık mekandayız mado da yani korkulcak birsey yok:) dondurma da yeriz dimi kizlar:) hazırg itmisken :)))

liste duzenliyordum çok pardon yanlıslıkla hazır olmadan enter a bastım:))))

BULUSMAYA KATILACAKLAR LıSTESı

esrako - esra
gypsyesra - esra
pinky42 - gulistan
aftabru - nazan
petrik - nesrin
mavis83 - dilek

baska kimler geliyor listeyi çogaltalım

ben de heyecanlıyım kızlar. keşke o güne kadar tişört bastırabilsek de onları giysek. böylece hemen tanırız birbirimizi. gerçi ben bazılarınızı kesinlikle ilk görüşte tanıyacağımı düşünüyorum. ESRAKO ile bostancıda buluşacağız ya, o yüzden biz daha rahat oluruz. birlikten kuvvet doğarmış.

ay adaşımm waffle yiyelim canım çok istiyoo şölee bol çikolatalı üstü boll meyvelii oyy oyy
nazannnn demek birlikten kuvvet doğar hee e biz nolcaz bi başımızaa gelcezz öksüz öksüzz siz birliktee kötükedihüso

he vallla nazan biz birlikte gitcez dimi ne gusel:) ben ikiminiz bulusmasına bile heyecanyaparım ama onu napcaz :)) pekbi canlı heyecanlı oldum bu hamilelik doneminde:))))

saka bir yana keyifli bir gun olcakta ben kim kimdir hatırlayamıycam bulusma sonuna kadar diye çok korkuyorum mumkun olsa yakaya h erkes adını yazsa on kere sorarım haberiniz olsun sen pinky miydin sen petrik miydin diye:)))))
gercek isimlerle nickleri ozdeslestirmemi hiç hiç beklemeyin hele:))) tesaduF eseri aklımda kalan birkaç tane kisi haric:))))

ay esraa yeriz dimi wafle bayılırım bennnn

ayyy okudukçaheycan bastı...ben çok sevrim yeni arkadaslık falan tam benlik... umarım herkes eesprilidir..suspus oturmayıs dimi... buradaa fot mak. unutmayın..benmki bozuldu..... lutfen olanlar getirsin ve izmirlilere havamızı basalım..:)ya kesn tam sayıyı bilsem bi sürpriz yapacmada.... şimdi 7 driz 10 olur ayıp olur kalan 3 kişiye..o yusden kesnleşsin lutfffffffffffeeeeeeeennn

ben digital foto mak getiririm. sefamız olsun :)
ben susmam pek valla espirili yimdirde :) ama heycan basar sus pus kalırmıyım yuz yuze sizleri gorunce bilmem :))

ben susmam pek valla espirili yimdirde :) ama heycan basar sus pus kalırmıyım yuz yuze sizleri gorunce bilmem :))

hani sevgililer ilk buluşmasında öle olur ya Kal gelri...bi an gözumde öle canlandı..biz eşimle öle olmuştukda arkadas ortamında espri yagmurları yagdıran adam karşımda susunca korkmustum biz evensek evde hiç konuşmaz susupus otururus diye..:)delikafadulden:roflol:

Esra çok güldürdün beni, albümüme bak benide tanı ben seni karıştırmam, albümünden tanıyorum birde Nazanı, profilimede resim ekledim net olmadı ama idare eder : )
buluşmaya gelecekler listesini not aldım ben kimsenin adını unutmayayım diye umarım başarılı olurum kaydirigubbakcemile3

comely ile konuştuk msn de dudulluda oturuyormuş evi çok uzak gelmeyi çok istiyorum dedi ama eşim izin vermez diyor

BULUSMAYA KATILACAKLAR LıSTESı

esrako - esra
gypsyesra - esra
pinky42 - gulistan
aftabru - nazan
petrik - nesrin
mavis83 - dilek
fasulyeko - meltem
tuana3434 - melek

adas sen diger topikte 12kisiyiz demistin yahu kimler eksik burdan herkes gleceğini bildirmedi diyemi bu fark olustu ki?

ay comely nin eside niye izin vermiyormus anlamadım gitti yaniii yemeyiz karıcıgını :))

petrik bakıyorum simdi resimlerine soz senide hatırlıycam :)

esrako - esra
gypsyesra - esra
pinky42 - gulistan
aftabru - nazan
petrik - nesrin
mavis83 - dilek
fasulyeko - meltem
tuana3434 - melek
ırem34
angeleyes
gizze
irem34

eksikleri tamamladım varmı arttıran : )

kızlarrrr

buyuk gune az kaldı
sayımızda bir kisi eksik var bir firemiz varsimdilik lutfen baska fireler olmasınn

mucize gelemiyor
baska engeli çıkan gelemiycek olan varmı ?

kazen kaç kisi olursanız bana bildirin guzellik yaparım falan demisti hatırlamıyroum ama su an yeterli sayıdamıyız acaba

kızlar şu anda bende de bir sorun yok bende geliyorum adım:BETÜL
peki nerde tam önündemi buluşucaz yoksa gelen içerimi girecek bide inşallah yer bulabiliriz c.tesi malum merkezi yer kalabalık olabilir ..

canım bence gelen içeri girer onunde dikilmeye gerek yok hamis halimizle:) zaten girince içeri gorunur grup sanırım:) olmadı telefonumu ben attım herkese arayabilirsiniz ben geldim falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…