• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ağustos Anneleri İstanbul buluşması

kızlarrrr
tarıh : 27 hazırannn 2009 cumartesı
saat : Sabah 10 cıvarı olabılır saat deĞıŞebılır
mekan : Bostancı sahılı
yapılıcak aktıvıte : Sabah kahvaltı bol muhabbet
ama bostancıda neresı o kadarını bılmem karŞıda oturan arkadaŞlar belırlesın

ulaŞım: Avrupa yakası
oraya otobÜsler var tek vesaıt yada ben gelmek ısteyenlerı zıncırlıkuyudan alırım
bakırkÖye yakın olanlar ıdo ıle yarım saatte ordalar yanı karŞıda olması bırŞey deĞıŞtırmıyor bır zorluk yaŞatmıyor
hemde bızlerede deĞıŞıklık olur
tabıı bunlar benım nacızane fıkrım herkes fıkır sunsun ortak kararda buluŞalım

ooo bostancı sahile iki elim kanda olsa gelirimm burnumun dibi buseferde siz d eniz otobusu yolculugu yapın kızlar :))))

hemen ido nunoldugu yerde bile cafeler var inip hemen orda rahatca ourup rahatca ido ya geri binip donebilirsiniz yani sahilde çok guzel mekanlar varb en dolanır bakarım o tarihe kadar yemekmi yerizne yaparız ona gore fikirleri verin siz ben yerbelirlerim

esra ya yemek temin etcez yoksa bizi yemesi çok uzak ihtimal değil :))))
ay dogum izninde olcam otarihte ne hosssss

bi aksilik çıkmassa bana uyar..yalnız mado gibi bi yer oolmasın yemek yok orda bol çeşitli bi yer olsun ..kebap vscokacimcoook çok açgöz gördüm kendimi. bakalı m ortak karar ne olur..hey kıslar toplanın toplanın bbişler içerdeyken son buluşmamıskaydirigubbakcemile...

bi aksilik çıkmassa bana uyar..yalnız mado gibi bi yer oolmasın yemek yok orda bol çeşitli bi yer olsun ..kebap vscokacimcoook çok açgöz gördüm kendimi. bakalı m ortak karar ne olur..hey kıslar toplanın toplanın bbişler içerdeyken son buluşmamıskaydirigubbakcemile...

çatlak gadınnn ne kebabı sabah kahvaltısı diyoss delikafadulden olmadı biz senle grup dağılınca yine bi kebabçı yaparıs kaydirigubbakcemile3
adaşım sen araştır mümkünse açık büfe olsunnn yada güzel kahvaltı tabağı olsun yanee anladın sen onuu :1rolleyes:
yoksa gider batmana didoyu yerim laelaelaelaelae

çatlak gadınnn ne kebabı sabah kahvaltısı diyoss delikafadulden olmadı biz senle grup dağılınca yine bi kebabçı yaparıs kaydirigubbakcemile3
adaşım sen araştır mümkünse açık büfe olsunnn yada güzel kahvaltı tabağı olsun yanee anladın sen onuu :1rolleyes:
yoksa gider batmana didoyu yerim laelaelaelaelae

açık büfe ancak keser bizi değil mi
bakalım ayarlayabilirsem gelmeyi çok isterim kısmet artık:icecream:

Tamam bi aksilik olmazsa gelmeye çalışıcam..Hiç bilmediğim yerler ama bi şekilde çaresini buluruz..Ben Beylikdüzündeyim malum heryere uzağım....

kızlar simdi yer arastırıyorum
kahvaltı dendi ama cumartesi gunu acıkbufe kahvaltı hiç biryerde yok, pazarları var brunch seklinde,
ayrıca birsey diycem ta uzaktan karsıdan gelenler kahvaltı etmeden evden çıkacakhalleri yok yollarda bayılırsınız valla bu sıcakta,
bu isi ogle yemegi seklinde yapsak ne dersiniz ??

daha guzel mekanlar var sahilde oglen yemek de yiyebilceğimiz, ama kahvaltı diye israr ederseniz normal kahvaltı tabagı tost borek vs csitleri olan yer bulmak sorun değil,
birde amacı deniz otobusunden inip yurume mesafesinde olan yrlerden birini ayarlamak malum o kaydar insan arabasız zor olur biryerlere transfer, ben araba ile geleceğim ama ancak 4 kisi sigar yanıma, o yuzden yurume mesafesinde yer arastırıyroum ogle yemegi derseniz daha kolay is, acık bufe kahvaltı yokcumartesi gunu ozetle ne diyorsunuz ????

oglen yemegine ok derseniz çok guzel manzarası olan bizim su ara sıkca gitigimiz terası olan deniz manzaralı bir kepapcı var kuçukyalı sahilde ama ido dan indikten sonra birkisminiz benim arabamla gelir bir kismida taksiyle 3dk lik mesafeye ulasır altı ustu 5-6 lira yazar taksi mesela, orası tanıdıgımz mekan sıkca gitigimiz biryer masayı donatıyorlar ikramlar superrr, ve normalde içkili falan gidince bile biz adam bası 35-40 liraya geliyor içkisiz daha uygun olur nedersiniz ?

ya şimdi kesin tarih 27 haziranmı? valla önce ok demiştim ama ablamların 21 haziranda gelme ihtimsli var. ve eger 21 haziranda gelirlerse 27 sinde gitmemiş olabilirler ki bu da ben gelemem demek. ama bakalım nasip yani ablam ilk defa istanbula gelcek eşi ve çocuklarıyla onları evde burakıp çıkmam biraz zor şimdilik ama dedim ya kısmet bakalım ne olur ne biter??

ayrıca bencede kahvaltı yerine öglen yemeği olsun..ve esrako tanıdıgımız guvendiğimiz yer olması çok önemli kullanılan malzeme ve et kesinlikle guven vermeli bana ben heryerde yiyemem. döneri bile..o yüzden bu görev sana ve nazana düşüyor tanıdık ve guvenli olan bi yere gitmemiz gerekir..

gulistan yaa yapma allahaskına ablanlar 21 inde gelcekmadem doya doya bir hafta geçirip sonra 27 sinde bulusmaya gelirsin yanii ne var uc bes saat kendilerince plan program yapsalar onlara uygun bir gezme planı yapıp verip sende bulusmaya gelsen hani geldikleri ilkg un olsa bulusmaanlıycam yani debunu anlamıyorum valla anlamam yani eminim dieger arkadaslarda anlamaz
birdaha dusunn ;)

bu yer kebapcı yani nezih temiz duzgun ve kalite biryer adananın ileri gelenlerinden meshur bir adamınkepapcı restorantı , e dedimya birde muazzez ersoy ortak yani yamukurun kullanılmaz basına malzeme olunur hesabı:)))
fiyatlarda uygun oluyor adam bası 35 civarı hesap geliyor, yaklasıkolarak tabi ama tıka basa yeniyor
siz bilirsiniz baska bir sey yapalım dersenizde ona gore arastırırm ama cumartesi gunu acık bufe kahvaltı bulmak imkansız gibi birsey

adaşımmmm banada uyarrr e yanee kebapp felan :))))
o zaman kişi sayısı belirlensin rezerve gerekirmi buraya?fireler olur yada ekstra gelenler felann
ayçaa sende atla metrobüse in zincirlikuyuda alırım ben senüü özel şöferin olurummm

kahvaltı olayıda bahanesi olup öğleden sonra işim var diyenler için sunmuştuk bana her türlü uyar yanee akşamda olurrr gecedeee kaydirigubbakcemile3

kızlar bende gelmek istiyorum buluşmaya fakat o gün çorluda çok yakın bi akrabamızın düğünü var büyük ihtimalle oraya gidicem sizlerle olmak çok istiyorum ama artık kısmet

gelmeyi çok istiyorum ama eşim çok muhalefet ediyor, dün Etilere akraba ziyaretine gidecektim seni metroya kadar götüreyim dedi Etilere kadar götürdü otobüse metroya binme diyor ne yapıcam bu adamla bilmiyorum
gelirim demiyorum gelememde demiyorum ogün gelsin bakarız duruma göre

süper olur..tam isatediğim gbi. ben kahvaltı etmeyi pek sevmem böle olursa benim için daha i olur...ama ben yol bilmem iz bilmem ..bana biri ablalık yapcekkaydirigubbakcemile

Buraya kimse yazmıyo yaa. Buluşma yarın saat 10'da demi..

Back