• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ağustos Anneleri İstanbul buluşması

Tuanacım evet metrobüsle artık daha rahat oldu ulaşım
Aftabru sende benim gibi düşünüyorsun, bende eminönünden buluşalım ordan alışverişe gideriz diyordum kaydirigubbakcemile3, bakırköy meydanda sütiş var orası gayet uygun ama sahil tarafında bildiğim kafeler az
Pinky çok güzel fikir bayılırım piknik ortamına ama çimler ıslak olur nisanda
Angeles sen bana yakın sayılırsın :) büyük ihtimalle c.tesi olacak sanırım çogunlukga uyan c.tesi

bence sahilde yeşiillik üstünde piknik gibi bişey olsun hem çıplak ayakla gezeris çimlerde ..ben kim ne isterse yaparım..evdeyim ya hamaratım bu yıl..herkes bişey yapıp getirse ayy negüzel olur vee en uygun sahil ortaköyü geçince reina dan sonraki bebek parkı sanırım...ne dersiniz hoş olmasmı...

pinky sahil çok hos da daha cimlerde pek oturulmaz bir gun evel bile yagmur yagsa camur olur kaldiki her an yagmur var son gunlerde.
ve bebek ara bir yer vesait yok herkesin arabası yok. besiktas kadıkoy bakırkoy gibi ana semtler daha uygun bence. vapur vs olan yerler sonuçta.
ben bostancı da oturuyorum vapur deniz otobusu vs ile heryere gelirim.
araba ile karsılara geçmek pek akıl karı değil çunku bu trafikte.

Kalabalık bir organizasyon olursa lütfen bana bilgi verin bir güzellik yapayım Ağustos annelerine.

kazen ne giib bir guzellik kac kisi olmamız gerek bu guuzellik için :)

ben bakırköyde oturuyorum arkadaşlar
ben de gelmek istiyorum uyarsa
çoğunlugun kararına uymaya çalışırım

kızlar o zaman beşiktaş anlaştıkmı? flawlessd sende gel mutlaka..cumartesi beşiktaşta ama hangi cumartesi tam tarih ve saat kararlaştıralım sonrada orda oturucağımız yeri belirleriz hava şartlarına göre sahilde otururuz serin olursa içerlerde bi cafede otururz olurmu?o günki duruma göre iki yer belirleyelim oraya gittimizde nereye gidicez diye düşünmeyelim

ben en iyisi bu topigin linkini ana sayfamıza tekrar bir atayım herkes katılmadı buraya oysa bende gelirim diyen çok vardı.

Arkadaşlar selam,
Beşiktaş, Bakırköy ya da Ortaköy bana da uyar ayın 11 ve 18 i de
keşke gideceğimiz mekanın sigarasız bölümü olsa yoksa duman altı olur bebişlerimiz özellikle bu konuyu da unutmayalım derim. Ortaköy de Beltaş var deniz kıyısında, Beşiktaş da sahil de mekan yok gibi, Bakırköy de de sahile yakın mado var aklıma gelen

en son beşiktaşmı...ok süper olur.. ya hava güzel olursa acık havada oturalım ben kapalı mekanlardan yani cafe tarzı yerleden hoşlanmıyorum.yok am elit bi yer olur içerisi çok kalabalık olmazsa olur....

yaaAAAAA!!!! Ben buna da katılmak istiyorum.. ınsan şu buluşmayı ben ıstanbul'dayken yapardı :P Sonra da gelip ızmir buluşmasına katılırdım. Hava kötü olursa deniz kenarında çok üşürsünüz. Bence ilk buluşma için kapalı bir yer seçin (BANA NE OLUYORSA???)

bence sahilde yeşiillik üstünde piknik gibi bişey olsun hem çıplak ayakla gezeris çimlerde ..ben kim ne isterse yaparım..evdeyim ya hamaratım bu yıl..herkes bişey yapıp getirse ayy negüzel olur vee en uygun sahil ortaköyü geçince reina dan sonraki bebek parkı sanırım...ne dersiniz hoş olmasmı...

kızlar o zaman beşiktaş anlaştıkmı? flawlessd sende gel mutlaka..cumartesi beşiktaşta ama hangi cumartesi tam tarih ve saat kararlaştıralım sonrada orda oturucağımız yeri belirleriz hava şartlarına göre sahilde otururuz serin olursa içerlerde bi cafede otururz olurmu?o günki duruma göre iki yer belirleyelim oraya gittimizde nereye gidicez diye düşünmeyelim

süper fikir ama nisan ayı bunun için pek uygun olmaz bence. hem bebek sahili çoook kalabalık oluyor trafik filan....

Arkadaşlar selam,
Beşiktaş, Bakırköy ya da Ortaköy bana da uyar ayın 11 ve 18 i de
keşke gideceğimiz mekanın sigarasız bölümü olsa yoksa duman altı olur bebişlerimiz özellikle bu konuyu da unutmayalım derim. Ortaköy de Beltaş var deniz kıyısında, Beşiktaş da sahil de mekan yok gibi, Bakırköy de de sahile yakın mado var aklıma gelen

bakırköy mado bana daha iyi bir seçenek gibi geldi. (ben bakırköyden alışveriş yapmak istiyorum da...)

kızlarrrr

son karar nedirrr ?? netlestirelim su isi

11 nisan cmts 13:00 de bakırköy mado olsun mu?

evet kızlar belirleyelim artık hadi bizde buluşalım artık bana uyar bakırköyde ortaköyde fark etmez yeterki belirleyelim

hmm bakırköy banda uyar..ama tarih konusunda hem fikr lalım..bana 11 nisan ve sonrası uyar....mado da iyi bi tercih çok kalabalık olmuyor

bencede 11 nisan cumartesi bakırkoy moda saat 13.00. superdir

aftabru bostancıdan ido ile mi gitmeyi dusunuyorsun sende ?

bu arada bakırkoyde bir cafie de benim çokk iyi bir falcım var yani bence kadınbiliyor:) ben de gitmiskenbirde fal baktırırım bulusma sonrası:))

tmm kızlar bakrköy mado 11 nisan saat 13:00 bende varım hem elit düzgün bi yer içerside var dışaırısıda ama kalabalık olmaz denmiş büyük ihtimalle olur benden sölemesi çook günlerim geçti o madoda hey gidi heyy :)) ve sanırım sigarada içilmiyor orada ama emin diilim tabii ama güzell mekan hem dediğiniz gibi ordan cukk alışverişee ben geçen gün london dan bi bluz aldım 9 ylt seri sonu yazlık çok şık bişi gece giymelik felan üstü bol geliyoo hem orda ebru cansu hamile kıyafetleri varr ayy ne güzel çok heyecanlandımm hemde c&ı çocuk mağazası varr seri sonu falanda varr bilmeyenler varsa götürürüm sizi ben talan ederim her gidişimde oraları ayıptır sölemesiii :))

hım banauyar güsel olur alış veriş beni hep cecbetmiştir terapi gibi geliyo bana ama çok komik olcaz ya koca koca göbekler millat hep bize bakcak valla....7...11...18 bana uyar cetsi olsunda

tamamdır aftabru oyle yaparız bostancıda bulusup ido ile yarım saatte bakırkoydeyiz kadıkoye gitmekten bile kolay deniz otobusu ile:)

ayy kızlar çok heyecanlandım şimdi birbirimizi görmemize 22 gün kaldı yanii izmir buluşmasında bile heyecanlanmıştım bu buluşma hepten içimi kıpır kıpır ediyorrr :dance: :teytey:

toplam kaç kişiyiz ve kimler gelior..ayhh bide isimlerimiz neler...

ben başlıyım.benm ismim GÜLıSTAN

Back