bence sahilde yeşiillik üstünde piknik gibi bişey olsun hem çıplak ayakla gezeris çimlerde ..ben kim ne isterse yaparım..evdeyim ya hamaratım bu yıl..herkes bişey yapıp getirse ayy negüzel olur vee en uygun sahil ortaköyü geçince reina dan sonraki bebek parkı sanırım...ne dersiniz hoş olmasmı...
Kalabalık bir organizasyon olursa lütfen bana bilgi verin bir güzellik yapayım Ağustos annelerine.
bence sahilde yeşiillik üstünde piknik gibi bişey olsun hem çıplak ayakla gezeris çimlerde ..ben kim ne isterse yaparım..evdeyim ya hamaratım bu yıl..herkes bişey yapıp getirse ayy negüzel olur vee en uygun sahil ortaköyü geçince reina dan sonraki bebek parkı sanırım...ne dersiniz hoş olmasmı...
kızlar o zaman beşiktaş anlaştıkmı? flawlessd sende gel mutlaka..cumartesi beşiktaşta ama hangi cumartesi tam tarih ve saat kararlaştıralım sonrada orda oturucağımız yeri belirleriz hava şartlarına göre sahilde otururuz serin olursa içerlerde bi cafede otururz olurmu?o günki duruma göre iki yer belirleyelim oraya gittimizde nereye gidicez diye düşünmeyelim
Arkadaşlar selam,
Beşiktaş, Bakırköy ya da Ortaköy bana da uyar ayın 11 ve 18 i de
keşke gideceğimiz mekanın sigarasız bölümü olsa yoksa duman altı olur bebişlerimiz özellikle bu konuyu da unutmayalım derim. Ortaköy de Beltaş var deniz kıyısında, Beşiktaş da sahil de mekan yok gibi, Bakırköy de de sahile yakın mado var aklıma gelen
kızlarrrr
son karar nedirrr ?? netlestirelim su isi
bencede 11 nisan cumartesi bakırkoy moda saat 13.00. superdir
aftabru bostancıdan ido ile mi gitmeyi dusunuyorsun sende ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?