2009 Ağustos Anneleri İstanbul buluşması

petrik

hoşgeldin dünyama :)
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
2.004
1
116
41
İstanbul
Kızlar burdan devam edelim :CüvCüv:

benim önerim buluşma tarihi 4 Nisan - 11 Nisan - 18 Nisan bunlardan birini seçelim ne dersiniz ?

petrikcim harikasın burdan devam edelim değdin gibi banada uyar hepsi sahil tarafları demişsiniz hem açık hem kaplı mekan olarak aklıma ortaköy geliyor yada yeşilköy florya taraflarıda olabilir mesela florya belediye tesisleride olabilir hemde sigara yasak oluyo tesislerde buda bi artı olabilir fikri olanlar sunsunnn arkadaşlar

Florya çok güzel yer ama hafta sonu çok kalabalık oluyor esracım, yer bulmada problem yaşarız ve otobüsle hiç gitmedim biraz uzak kalır, biz çok gideriz oraya ordan biliyorum : )

beşiktaş sahilde bi çay bahçesi var çok güzel dolmabahçenin yanında ama oranın kapalı yeri yok ama beşiktaşa kadar gelinirse ortaköy olabilir çünkü ortaköyde kapalı yerler var ama cumartesi en sakin yerler bile kalabalık olucaktır

Beşiktaş ve ortaköy iyi fikir sahil kenarı olmasını bende tercih ederim, herkes fikrini yazsında ortak bir yer buluruz

florya anadoluyakasından gelenlere epeyyy epey uzak arkadaslar bizide dusunun:)
bu arada çogunluk avrupa yakasındamı herkes semtini yazsa diycem ama merkezi yer olduktan sonra iki yakada olur. kadikoy yada besiktas mesela.

bana tarih hic farketmez. dr kontrolum olsa bile sabahtan oluyor e biz muhtemelen oglen falan gibi bulusuruz. tarihlere uyarım.
hafta içi aksamada uyarım. çocugum var ama babası da var :) o bakar benhafta içi aksamda çıkabilirim. hatta avrupa yakası hafta içi aksama is çikisi glirim daha pratik olur. ama tahmin ediyorum herkese pek uymaz. ctesi en idaali sanırım.

valla kızlar ben ortadayım tam istinye kadıköyde uyarr diğer yerlerde köprünün ayağında sayılırız

ben Bahçelievlerde oturuyorum, şişli m.köy beşiktaş hepsi uzak bana en yakını bakırköy :) kaydirigubbakcemile3
beşiktaş yada ortaköy uygun bence sahil olsun temiz hava alalım : )

valla ben deniz otobusune atlar bakırkoyede gelirim. hiç sorun değil ulasımı olan bir semt olsun yeterki

yanlı hangi yakaya gidiyorsak o yakanın sakinleri mekanı bulacaklarr. bana karsıy ısorarsanız ki yinede az çok bilgim var dogma buyume besiktaslıyım ama yinede unutuyor insan gitmeye gitmeye. hangi yakaad bulusma olcaksa yer konusuunu o yaka sakinleri netlestiriyoranlastıkmı: ))

kıslar en uygunu sanırım beşiktaş...mecidiye köy petrik metrobusle direk mecidiye köye kadar geleblirsin hani tek vesait yorulmadan .....arkadaşlar nasıl uygun oluyosa öle yapalım malum bebişlerimiz var fazla yollarda kenmizi yormayalım dimii...hani şişlideyim diyede iik bu tarıfı söleyorum olmasın anadolu avrupa yaksı rahalkıla uşalım olarak gelebilir diye diyorum

ben yeni geldim.
bana florya hiç hiç hiç uymaz kızlar. nasıl gelindiğini bile bilmiyorum. sadece bir kere balık yemeğe gitmişliğim var. ama diğer seçeneklerin hepsi olur. bakırköyde ucuz mağazalar varmış ya, orda buluşsak belki sonrasında alışveriş de yaparız. yoksa benim için en kolayı kadıköy ya da bostancı filan olur. ama sanırım çoğunluk avrupada oturuyor. esra nın da dediği gibi, eğer bakırköy filan olursa mekanı siz belirleyin. ve de lütfen bulması kolay olsun.
bana haftaiçi akşam daha çok uyar aslında. zira eşim haftasonları mutlaka bir program yapar. ama çoğunluğa haftaiçi akşam uymazsa ben 4-11-18 nisandan birini size rezerve edebilirim.

bence sahilde yeşiillik üstünde piknik gibi bişey olsun hem çıplak ayakla gezeris çimlerde ..ben kim ne isterse yaparım..evdeyim ya hamaratım bu yıl..herkes bişey yapıp getirse ayy negüzel olur vee en uygun sahil ortaköyü geçince reina dan sonraki bebek parkı sanırım...ne dersiniz hoş olmasmı...

ben beylikdüzünde oturuyorum kızlar eger hafta içi olursa ben katılamam hem çocuk var hemde dönüşüm zor olur.Ama hafta sonu olursa tarihler ve mekan bana uyar çoğunluga uyarım..

Kalabalık bir organizasyon olursa lütfen bana bilgi verin bir güzellik yapayım Ağustos annelerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…