- 18 Şubat 2009
- 288
- 29
- 41
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #1.041
arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginiz ve yorumlarınız içinnnnŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
didocum maşallah..tü tü tü..yüzünü de görebileydik keşke..espirik bi tipsiin çok merak ettim seni..
burko..maşallah süpersiniz...
palyaço gibi mi hayal ettin yoksaÇok üzgünüm çoook göstereceğim yüzümü bir doğurayım.
Didoo maşallah çok şirin göbişin hiç yaygın değil erkek göbişine benziyor
Burko senin tam kzı göbeği maşallah ikinizede
7.ayı idrak ettiğimiz şu günlerin anısına bir foto da benden..bana hala 5 aylık mı diye soran konu komşu tezgahtar kızlar utansın..
[/URL][/IMG]
Uzuuuun zamandan sonra bir göbüş de benden olsun bakalımdelikafadulden
lülülülülülüSevgilim tabii. Birtanem o benimŞenizMaşallah de kıızkaydirigubbakcemile2Yerim sizi cıtır hamılelerrrrr..... Deryam.. kım der sana ıkıncı cocuk annesı dıye yaa masallahhh :))
Dıdoo.. artis gibi cıkmıssın annemm :)) bence cekemıyordur mıllet yaaa, maşallahhh cok gusel gorunuyorsun..
Furkoo.. senı gosumle gordugumden cazıp tarafın yok cicimm :))) yanındakı sevgilin mi??? :)))))))
Ben de seni seviyorum. MUCK!a.s.Kıskananlar çatlasın bacımnaniknanikoooooooo maşallah göbüşlereayy hepsi çok güzeller ya ben valla her hamileye hayranlıkla bakıyorum...
ama biyere gittiğimzdede herkes bana bakıyo..eşim bu durumdan fecii rahatsız..aslında diyorum ben ona koy beni fanusa kimse bakmasın...yahu şişko bi kadın oldum çıkdım millet güzelliğime bakmıyo ya...erkekler tuhaf.. benm yuzum şişti kıslar ya yanaklarım tombik tombik..
burkonun sefgilim lafını seviom ben ya oricinal kadın...