- 24 Aralık 2008
- 4.030
- 0
- 46
- Konu Sahibi minik_kelebek
maşallah..sankim o kadar kilo almamışsın gibi...karnın büyümüş yani bebiş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlarr benim 23+3 halim vee 13 kilo almış halim siz hiç 24 haftalıkken 13 kilo alanı gördünüzmüü buyrunuz bakınız o zamannnn...
[/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]
evet kızlarr benim 23+3 halim vee 13 kilo almış halim siz hiç 24 haftalıkken 13 kilo alanı gördünüzmüü buyrunuz bakınız o zamannnn...
Evriş, masadaki Trabzon nalınlarını nerden buldun. Hediye mi?? Gözlerim doldu..
Konuyu saptırdım tamam tamam bakmam gereken orası değil, göbek olacaktı biliyorum..Hımm göbeğin hamile göbeği gibi. Bebek mi var yoksa hı? Bu arada ben bir erkek bebek annesi olarak sesleniyorum neden benim göbeğim sivri değil..çek de görelim diyeceksiniz şimdi..Eee bi çekebilsem neler neler olacak da...
ayyy kızlarr tek tekk tşklerr hepinizee ama kesinlikle ortada tombul kuş durumları var hiç bana moral vermeye kalkışmayın boşunaa
başağım seni solladım büyük başarı ile tatlım
burkooomm ne diyonn yanee şimdi 13 kilo bi 13 dahamı alırım yok artıkk ağlamak isityorummm senağlama
kapılardan sığmam kızlar yaaa
ayyy kızlarr tek tekk tşklerr hepinizee ama kesinlikle ortada tombul kuş durumları var hiç bana moral vermeye kalkışmayın boşunaa
başağım seni solladım büyük başarı ile tatlım
burkooomm ne diyonn yanee şimdi 13 kilo bi 13 dahamı alırım yok artıkk ağlamak isityorummm senağlama
kapılardan sığmam kızlar yaaa
kızlarrr hepinizin göbişleri çok güzel maşallahh burasıı coşmuşş ne güzell
petrik ne tatlı hatunsun yaa cicilerini güle güle giyy maşallah canım
gizze sende taş gibisin yavrum yaa manken maşallah
mucizemm bayılıyorum senin sanatsal hallerine çok şrin göbşin maşallah
behiyecimmm şükürler olsunnn yanii be güzelim azimle s..duvarı deler misali başardın göbişi koymayaa hihoyyyt ama ben bittim o göbişee ayy ne güzell sevilir o göbişş yaa sankimm top yutmuş gibi kocişin hep okşuyodurr çok zevklii koca göbek sevmekk benimki öle yapıyoda hepp kaydirigubbakcemile3
Norraaa.. nereye aldın anam sen o kadar kıloyu, ne kadar ideal duruyorsun annem yaa, masaşşallh.
Pinky. gayet masallahın var annem:)))
3k1m Var ya senin bu sanatsal calısmaların da olmasa.. dadı duzu cıkmıooo annem bu gobuklerın :))))
Behiyecim seni de cok iyi gördüm, gusel gorunuyor, hepinize tek tek masallah.
Veeee aylar sonra, göbüşümün fotosu.. 22 haftalıgız burada..
petrik pinky gizze dide maşşallah göbüşlerinize içindekilerede ben bayadı girmiyodum bu topiğe herkes eklemiş foto
3k1m ya biz yandan çekilmiş isteriz böle kabul etmiyosss olmaz sayılmazzz
behiye sakalyn sizde eklemeye çalışmısınız ama ben göremedim
pinky ya senin göbiş çok tatlı çıkmış minicik gözüküyo
dide bende kız diyorum zaten kızlar açmıyo bacakların erkekler açıyo