- 30 Ekim 2008
- 3.424
- 0
- 37
- Konu Sahibi minik_kelebek
çok saol canım arkadaşım benimm biz ancak bu kadar büyüyebildik:))Yerim yerim onu bennnn..
Maşallah canım yaa ana oğul harika görünüyorsunuuuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saol canım arkadaşım benimm biz ancak bu kadar büyüyebildik:))Yerim yerim onu bennnn..
Maşallah canım yaa ana oğul harika görünüyorsunuuuz
saol canım benimma.s.burcum sağol bitanem
eftelya maşallah göbişine canım
saol canım benim senin göbüşünüde gördüm sizede koca bir maşallah valla teyzesi utanmadan gayet rahat bi şekile gösterdi bamyasını bizi hiç uğraştırmadı sağ olsunEftelya maŞallah canım gÖbÜŞÜne ya... Allah nazardan saklasın
bu arada oĞluŞunun yİĞİdİn malı meydanda olur pozunu gÖrdÜm. Aynısını benİm oĞlumda vermİŞtİ. Çok Şeker yaaa..
saol canım benim kilo aldım ama bacaklarım hala inca yaa ben 54 hamile ladım ilk 3 ay bu kiloyu verdim şimdi verdiğim kiloyuda aldım tekrar şimdi 57 kiloyum canım ama bacaklarım çok uzun az bacaklarımda alsaydı tam olacak:))Eftelya şirinmiş göbişin, az kilo almışsın kaç kilosun maşallah oğluşuna
saol canım benima.s.eftelya maşallah minik göbeğe..
canım benim o senin güselliğin çok saol canım ne güsel yaa keşke bende sizinle olabilsemm evet senide görelim en kısa zamanda canım senin fotolarında çok güsel çünküboy pos olunca göbek ne kadar şirin duruyor. maşşallah EFTELYA, çok yakışmış. benim de yeni bir foto ekleme vaktim geldi galiba. ama zaten cmts günü hepbirlikte foto çekeceğiz ya, onlarda görürsünüz göbüşümü artık.
ayy canım valla nasıl mutlu edio beni bu sözleriniz sizin yanınızda sönük kalırım ben noracımmm cok saol canım benimma.s.eftelya behiye gobusler cok seker, eftelya valla dogumdan sonra manken gibi olucaksin yine, masallah...
kızlar kendim çektiğim için biraz düzensiz bi foto bununla idare ediiim dedim:)buda oturuken kendim çektim dün akşam çekildi kızlar:CüvCüv: