- 30 Ekim 2008
- 3.424
- 0
- 37
- Konu Sahibi minik_kelebek
resim koyamadım bir türlü yawf ama en kısa zmnda yapacağım
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşşalahhhh ne tatlı bi göbiş öyle,ayy nasılda buyüyor bebeklerımız[/IMG] kızlar bugün 5 ayımıza girdik kusura bakmayın hep aynı mekanda çekiyorum adamın arnavut inadını kıramadım çekmiyor kendisi bizde böyle idare ediyoruz işte
bu bady den görünüm alttakide göbüşümü açtım... sizce bunlar ne göbegi..kızmı erkekmi...aslında kayranın annesi olcakdı ahh ahh...
14+3halimiz...
ayy canm saol beni kırmayıp baktıgın ve yorum yaptıgın içinHmmm bence erkek.. benim14 lük halıme cok benzıyor acıkcası, ozellıkle de karnının alt kısmının kalkık olmasından dolayı ben erkek diyorum Pinky cim. Ama en onemlısı sana hayırlı bır evlat olsun, sağlıklı uzun omurlu bır hayat suresın ınsallahh bebısınle.
evriş bendemi sparta annesi olucam yaniSen,n göbüş ile benim göbüş benziyor Serrniimm :)))
bu bady den görünüm alttakide göbüşümü açtım... sizce bunlar ne göbegi..kızmı erkekmi...aslında kayranın annesi olcakdı ahh ahh...
14+3halimiz...
14+3halimiz...
[/IMG] kızlar bugün 5 ayımıza girdik kusura bakmayın hep aynı mekanda çekiyorum adamın arnavut inadını kıramadım çekmiyor kendisi bizde böyle idare ediyoruz işte
14+3halimiz...