- 17 Ekim 2008
- 2.687
- 0
- Konu Sahibi minik_kelebek
pardon büyütmeyi unuttum yine. [/IMG]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göbek fotomu albümüme ekledim. göbek şov diye yeni bir albüm yaptım kendime. şimdilik sadece 18+0 fotosu var. herkese açık, bakabilirsiniz, yüzüm yok yine
gyps canım senin ilk bebek degilmi ben pek tahmin yürütemem ama sanki kıza benziyor kalçayada almışsın kilonu ilk kızımda aynen senin gibiydim yani vücut şeklim hayırlısıyla dünyaya getirde önemli degil kilolar canım sizler hepiniz ideal kilodasınız yani fıstık gibisiniz maşallah bebişede annesinede
Gypsyesra Maşallah canım, sana da bebişine de
sağolasınn mercimekimGypsyesra..maşallah..allah bağışlasın...
canım kızımın adı başak benim ismim kadriye ben ilk abimin kızı oldugunda ismini burçak koydum arkasından erkek oldu onuda burak koydum sonra benim maviş dogdu adını dogmadn koymuştum gerçi kendisi göstermedi kız oldugunu burcuda başak ismide başak sonra küçük abimin kızı oldu onuda burcu koydum ikini prensesimede burçin koyucam nasipse ilk agzımdan burçin çıktı allahın işi biraz isimler karıştı galiba şöyle bir sıraya koyayım.
burçak
burak
başak
burcu
burçin sizce güzel isimler koymuşum degilmi erkek olsaydı kayracımın ismini koyacaktım ama nasip degilmiş
Esracım çok tatlı olmuşsun, sen de benim gibi olmuşsun. Top gibi bir karın değil benimki de , silindir gibi