2009 a hamile olarak girmek isteyenler buraya....

ya kızlar bende hala lekelenme var.tam olarak vişneye çalar bir kahve renginde bazen siyaha benziyor tam 6 gündür.yarın doktora gidiyorum.yarın listeden silineceğim galiba.yani gülcangülcanım haiş listesine beni zorla yazdı ama ortada bişi yokken(ikinci test negatif çıktı çünkü 1. silikti) belki uğurlu gelir.çooooooooook zor ama bakalım.

canım hayırlısı olsun inş burdur merkezde mi yaşıyorsun?
 
_gönülsızım nolcak bizim bu hallerimiz bizim aklımız fikrimiz bebekte ama herşey istediğimiz gibi gitmiyor.aslında şöylede düşünüyorum.verici allah.birkere olsa birlikte olsak olacak olur diye düşünüyorum.çünkü öyle örnekler çok.nebilim ya.allahım bizi çok bekletmez inşallah.bu strestende kurtuluruz.

ya bu bir kere beraber olup hamile kalanlar var ya onlar bu işi nasıl beceriyor acabaCADIARZU

kızlar tam size yazdım bu kahrolası internet gitti bizde yada kadınlar kulubü çok yoğun girmiyo yaaa girmiyo sinir ediyo beni şimdi bile sayfayı açarken öyle bir bekletiyorki çatlıycam yakında.kızlaaaaar kocişim nöbetini değiştirdi anlarsınızya :CüvCüv: birde bugün yatak baza aldık geldi yatak odamıza onuda hallettik nöbet değişiminde artık yeni yatağımızda bebek gelir inşallah dua edin kızlar nolursunuz tutsun bu ay.haklısınız millet kaçamak yapınca bide hele hamile kalıp çart diye doğuruyo acaba diyorum korku heyecan dahamı etkin bu işte şaka bir yana kızlar olucak allahımın izniyle olucak. :teytey:
 
gönülcüm sen eşinin nöbet yerine gitsen kaydirigubbakcemile3

canım ya çok güldürdün sen beni valla iyi fikir aslında CADIARZU .sen bana bunu dedinya ben bu ay kesin tuttururum kız öpüldün canım Şeniz (yanlız ben hala gülüyorum) allahta seni güldürsün.
 
bu arada yeşimcim sen listeni gülcana devrettin galiba hiç yazmıyosun canım.sen ne yaptın?

canım bende bu sırlar iş yerinde biraz yoğundum ve malum ramazan akşamda iftar hazırlığı vs hemen geçiveriyo sorada yorgunluk vs.inanın çok zor fırsat buluyorum bu sıralar ama merak etmeyin listeye devam edeceğim
 
arkadaşlar bende ıstiyorum.Allah herkese hayırlı evlat versin.evlilikte 3.senemi doldurdum.bence zamanı geldi.hayatta aslında bazı seyleri ertelemememiz lazım.sizce
 
X