- Konu Sahibi YEXSXXIXMNUR
aşina yaptırdım canım ama sonuç malesef 1 çıktı senağlama çok üzüldüm inşallah sizlerden mutlu haberler alırım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşina yaptırdım canım ama sonuç malesef 1 çıktı senağlama çok üzüldüm inşallah sizlerden mutlu haberler alırım artık
:1hug: sagol canım 1,5 yıla yakın evliyim geçen ay bebiş yapmaya karar verdik daha ilk yani tutturamamış olmamızı normal karşılıyorum tabi üzüldüm ama olsun zamanı değilmiş senden ve diğer arkadaşlardanda güzel haberler alalımda neşemiz yerimize gelsin .
günaydın kızlar. akşam kırmızıları gördüm. ama okadar üzülmedim. okadar çok ağrım olduki hatta gelsin diye dua ettim. neysa bu ay bana kısmet değilmiş.
kısmet belki sizlerindir kızlar. hadi beklemede olanlardan haberler nerdeee
hoppaaa 1ki 3 1ki3 hihoyyythihoyyyt hamillik duyalım hoppaa 1ki3 1ki3 hihoyyythihoyyyt
yeni tarihim 15 ekim
ne güzel bir enerji bu sabah sabah, afferin sana gülercim, inşallah bir dahaki aya
günaydın arkadaşlar nasılsınız?
kızlar birşey sorucam size: benim adetim bittikten 1,2 gün sonra şeffaf akıntım başlıyor, adetin ortalarına doğru ise bu akıntı opak beyaz oluyor, matlaşıyor, gelen mat beyaz akıntı yumurtlamanın işareti olabilir mi acaba?
merhaba. bende de var aynı şey herkese sordum ama benim gibi olan yok pek senide görünce hemen yazayım dedim. benimde adet bittikten 4 gün sonra başlıyor o şeffaf akıntı ve git gide matlaşmaya başlıyor adet olmadan 5 gün önceye kadar falan devam ediyor sonra başka bi akıntı geliyor ve adet oluyor. bu konuda doktora gttim ben çok uzun sürüyor benimki ama çok şükür mantar falan yokmuş neden olduğunu söylemedi malesefÇok üzgünüm çoook
canım benim adetin bitiminde 1,2 gün sonra şeffaf başlıyor, adet bittikten sonraki yani adetin 12,13. günü matlaşıyor tam yumurta akı kıvamında, sana bir rahatsızlık mı verdi bu durum onun için mi doktora gittin, ben de yumurtlamayla ilgili diye düşünüyorum.
klava::çok üzgünüm:ya çok canım sıkılıyor.tamda yumurtlama günlerim ama kocişim çok geç geliyor ve yorgunluktan olduğu yerde uyuyor kalıyor.nolcek bizim bu hallerimiz.adamada acıyorum bişeyde diyemiyorum.of ya of ya oofff...