- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 343
- Konu Sahibi madamcocomo
- #11.441
midem sancımaya başladı kızlar yaa anlamadım neden :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden kı
benım de keyfım yok bugun aksam d aannemler gıdecek memelekete aglar dururum artık
hosgeldın rana
zor oluyordur dımı memleketınden uzak ..
atlatıcaz bkalım
bende öyleyimdir denizliye gidince daha dönmeme 2 gün kala başlarım ağlamaya yada yanıma geldiklerinde 2 gün öncesinden düşer yüzüm
Sagol cnm hosbulduk zor tabi, ozluyosun aileni arkadaslarini. Dogdugun Buyudugun yer. Ama alisiyo insan. Hayat bu. İki aile ikisinden de uzagiz biz
günaydın kızlar
ben deee
gozu kor olsun gurbetın
alısılıyor elbet
tunaydııııııın
merhaba sibelcim bizler iyiyiz sen nasılsın canım görüşmeyeli?
sen nereliydin sumakcım
iyi cnm seni sormalı ne var ne yok ben aynı işe devam.
Selam kızlar
Sumak nasıl gidiyor memeyi bıraktırma işleri :) Bu arada baktım da maşallah 14 haftalık olmuşsun Zaman ne çabuk geçiyor... Kucağına aldığın günleri de görürüz inş. Bakıcı işini ne yaptınız?
Sibel hoşgeldin. İşlere daldın gelemez oldun :26: Özledik seni. Her şey yolunda mı? İlayda nasıl?
Rana ve marjinal hoşgeldiniz Allah bağışlasın evlatlarınızı
derfat, bga, gunesim her şey yolunda mı kızlar?
sağol hoşbuldum.
merhaba kizlae nasilsiniz ugrayamadim eceyle ugrasmaktan ve gezmekten.umarim hepiniz iyisinidir.
inci sen nasilsin canim.basliycakmisin yakinda tedaviye.yazi beklede birlikte.baslariz.. dun medipolde sordum tup bebek fiyatini.3500+ilaclar ve tesrler dedi.yuh dedim tugce ne varsa.memorialde var.bide ikinci cocukta indirim yapiyorlarmis.dahada uygun olucak.sen suanki fiyati biliyormusun?
Merhaba kizlar ben de 2008 agustos geliniyim. 6 ay 10 gunluk bir oglusum var. azeriyim, evleneli TR deyim
iyi cnm seni sormalı ne var ne yok ben aynı işe devam.
merhaba bende 2008 haziran geliniyim 4 aylık bir oğlum var.bu topiği görünce sevindim.
Selam kızlar
Sumak nasıl gidiyor memeyi bıraktırma işleri :) Bu arada baktım da maşallah 14 haftalık olmuşsun Zaman ne çabuk geçiyor... Kucağına aldığın günleri de görürüz inş. Bakıcı işini ne yaptınız?
Sibel hoşgeldin. İşlere daldın gelemez oldun :26: Özledik seni. Her şey yolunda mı? İlayda nasıl?
Rana ve marjinal hoşgeldiniz Allah bağışlasın evlatlarınızı
derfat, bga, gunesim her şey yolunda mı kızlar?
merhaba kizlae nasilsiniz ugrayamadim eceyle ugrasmaktan ve gezmekten.umarim hepiniz iyisinidir.
inci sen nasilsin canim.basliycakmisin yakinda tedaviye.yazi beklede birlikte.baslariz.. dun medipolde sordum tup bebek fiyatini.3500+ilaclar ve tesrler dedi.yuh dedim tugce ne varsa.memorialde var.bide ikinci cocukta indirim yapiyorlarmis.dahada uygun olucak.sen suanki fiyati biliyormusun?
merhaba canım hoşgeldin aramıza.ALLAH analı babalı büyütsün oğlunu.Kendinden bahsetsene biraz nerelisin?ne iş yapıyorsun?