- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- Konu Sahibi madamcocomo
- #11.121
Neyse çok uzak değilmiş. İyi bari ya, aklın kalmaz onda. Yavaş yavaş dillenmeye de başlamıştır :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Sumak,
Üzüldüm Sibel için inşallah bulunur. Beni canım sıkkın biraz
Biliyorsun tiroid için sintigrafi çektirdim ya öncesinde beta HCG istediler ama yapmamışlar bende zaten reglydim yaptırdım sintgrafiyi meğerse hamile olsan bile bazı kadınlar regl olabilyormuş off off off ki ne offf takıldı aklıma
evet bende hamıllgn ustunee adet gormstmm
selam kızlar nerelerdesınız ..
ben ıyı sayılırım masalla ugrasıyorum uyumuyor uyumuyor uyumuyor dun agladı 11 den 2ye kadar geberdım bende
bı de sıbeller yenı araba almıs o arabaları da calınmıs cok uzuldum facede gordum sızelere selamı var
Merhaba Sumak,
Üzüldüm Sibel için inşallah bulunur. Beni canım sıkkın biraz
Biliyorsun tiroid için sintigrafi çektirdim ya öncesinde beta HCG istediler ama yapmamışlar bende zaten reglydim yaptırdım sintgrafiyi meğerse hamile olsan bile bazı kadınlar regl olabilyormuş off off off ki ne offf takıldı aklıma
Selam Sumakcım. Sibellere çok üzüldüm İnş bulunur. Kaskosu vardır arabanın inş.
Masal'ın bir huzursuzluğu mu var yoksa uykusu mu gelmiyor da böyle yapıyor? Allah kolaylık versin.
Hamile olsan o şekilde dolu dolu adet olamazsın. Evet bazı kadınlarda kan gelir ama her adet dönemi gibi yoğun olmaz. İçin rahat etmeyecekse yine de bir test al. Bu arada sonuçların çıktı mı?
İnci
Şizofren tarafın hareket gçti. Test yaptırmaya felan herşeye korkuyorum.
Evet ma ben çok anlamadım haftaya gideceğiz doktora ama uzmanın söylediği %99 temiz bu dedi
Korkma korkma :)
Çok iyiymiş. İnş doktor da bir problem görmez.
Amin inşallah.
Sen bu işleri benden iyi biliyorsun biraz içim rahatladı.
Doktorum bana demişti, adet görür gibi olabilirsin korkma bu hamile olmadığın anlamına gelmez ama çok yoğun kan gelirse o zaman mutlaka gel demişti. Yani hamileyken o kadar yoğun adet olmak imkansız gibi bir şey.
Sağol İnci içim rahatladı.
Zaten aslında şu anda da yumurtlama dönemindeyim bunun da farkındayım ateşim çıktı, akıntı geliyor karnım şişti ama işte gel de anlat içime.