- 17 Aralık 2010
- 6.641
- 1
- Konu Sahibi madamcocomo
- #10.301
Günaydın kızlar
HAdi gelinde iki lafın belini kıralım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim sağol. Sen?
Günaydın kızlar
Kolay gelsin.
Bir daha tatil yok mu yaz boyu?
günaydınlar....
Eylülde gene gitmek istiyoruz.
Benim doğumgunumdü pazartesi. Eşimin doğumgünü hediyesi tatil.
Eylülde gene gitmek istiyoruz.
Benim doğumgunumdü pazartesi. Eşimin doğumgünü hediyesi tatil.
Günaydın hoşgeldin
Aaaa doğum günün kutlu olsun Neden söylemedin :) Yeni yaşında umarım hep güzellikler olur
hoşbulduk aranızda yeniyim,güzel bir paylaşım sitesi
vefa hoşgeldin. 2008 gelini misin sen de? Bahsetsene kendinden biraz.
Teşekkür ederim..
İnşallah hep birlikte yaşarız bu güzellikleri.
Burası keyiflidir. Az kişyiz ama paylaşımımız güzeldir. Hoşgeldin aramıza
evet sohbetiniz güzel,2008 ekim geliniyim 1 oğlum var 26 aylık bi şirkette çalışıyorum,evliliğimden çok şükür mutluyum ama gurbette ailemden uzak olmak beni yoruyor ister istemez
Amin inşaallah...
Allah bağışlasın oğlunu. Sen de hemen anne olanlardansın :) İsmi ne oğlunun? Gurbetlik zordur. Allah yardımcın olsun. Hangi şehirdesin?
evet çocuk düşüncesi eşimin fikriydi ama olunca iyiki yapmışım diyorum adı gencer uşaktayım gurbet zor oluyor evet çalışmasam bu vakti nasıl geçiririm bilmiyorum
Çalıştığın ve çocuğun olduğu için pek sıkılmaya vakit bulamazsın. Oğluna kim bakıyor?
sağolsun kayınvalidem bakıyor biara ara verdim 8 ay baktım sonra tekrar başladım çalışmaya...şimdi idare ediyoruz bakalım ama çok harektli bir çocuk babannesini öyle seviyorki öglen uykusunu 3-4saat uyuyo akşama maşallah zinde olan eşimle bana oluyor gece 12de zor yatırıyoruz