- 28 Şubat 2009
- 6.545
- 7
- 39
- Konu Sahibi madamcocomo
- #10.281
Canım bence bir an önce götür doktora.
yarında devam ederse götürcem canım..
sen nasılsın?tedaviyi naptınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bence bir an önce götür doktora.
merhaba nasılsınız kızlar.geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun biraz kilo almış gördüm kuzuyu bugün çok şükür.deryacım uzun sürerse sıvı kaybı olur allah korusun vücudunda bir göster doktora istersen canım.kuzumda bir kurtulmadı hastalıktan
yarında devam ederse götürcem canım..
sen nasılsın?tedaviyi naptınız?
Gittiniz mi güzelim?
Ben dinleniyorum şu an, manen de madden de çok yorulduk. Ne zaman başlarız bilmiyorum...
selam kızlar
nasılsızn
ben pek ıyı degıldım bızım bı ara ev karsıtı annemle gırdık bırbırımıze ben esıme patladım sonra esımle ayrılma kaqrarı aldık sonra oturduk konustuk barıstık
sonra su an gorumcemle knousmuyoruz kayınvalıdemle eh ıste onlarla da baska baska olaylar ufak seyler buyudu dag oldu,,
cok zor gunlerdı gectı sımdı kardesımdetyım bu aksam burada kalacagız
yarın sınavım var sabah aksamda alanyaya gıdecegım 2 hafta kalıp sonra ersım gelıcek bı haftada oyle kalıp donecegızx,,
oyle ıste orada net buldukca gleıp yazarım ,,
gorusuruz ,
selam kızlar
nasılsızn
ben pek ıyı degıldım bızım bı ara ev karsıtı annemle gırdık bırbırımıze ben esıme patladım sonra esımle ayrılma kaqrarı aldık sonra oturduk konustuk barıstık
sonra su an gorumcemle knousmuyoruz kayınvalıdemle eh ıste onlarla da baska baska olaylar ufak seyler buyudu dag oldu,,
yarın sınavım var sabah aksamda alanyaya gıdecegım 2 hafta kalıp sonra ersım gelıcek bı haftada oyle kalıp donecegızx,,
gorusuruz ,
canım arkadaşım hakkında hayırlısını ve en güzelinin diliyorumGittiniz mi güzelim?
Ben dinleniyorum şu an, manen de madden de çok yorulduk. Ne zaman başlarız bilmiyorum...
selam kızlar
nasılsızn
gorusuruz ,
hoşgeldin canım nasılsın?biz iyiyiz çok şükür ama temizlik yaptım heryerim tutulmuş salonu temizledim camlar,perdeler,koltuklar derken bitti sayılır..Günaydın kızlar
Ben geldim.
Nasılsınız?
Derya geçmiş olsun Çağan yine hasta olmuş.
Sumakçım her ailede ne yazıkki olan şeyler. Bazen maalesefki bulanmadan durulmuyor. Soruları çözmenize sevindim.Anlatmak istersen dinleriz.
Sibelcim iyi gezmeler. Ya da ben bunları yazarken sen çoktan gittin geldin bile.
İncicim senin için en güzelini diiyorum. İnanıyorumki minik kuzunu alacaksın kucağına demekki zamanı varmış. Sabır canım sabır.
hoşgeldin canım nasılsın?biz iyiyiz çok şükür ama temizlik yaptım heryerim tutulmuş salonu temizledim camlar,perdeler,koltuklar derken bitti sayılır..
sağol canım şimdi daha iyi ama huysuzluğu var biraz yine..
merhaba kızlar nasılsınız.bga sağol cnm biz zaten karşıyı komşu kapısı yapık 15 günde bir ordayız birde bitmek bilmeyen beylikdüzü metrobüsümüz açılsa tam olcak :) ilayda çocuklarla çoştu benm içinde değişiklik oldu pek kimseler girmemiş yine sayfaya...
Günaydın kızlar
Nasılsın bgacım?
Nasıldı Eskişehir?
İyiyim ben de. Sevindim senin adına, değişiklik insana iyi geliyor gerçekten.
Şu an için yok, beklemedeyim. İnşaallah hayırlı bir kapı açılır en kısa zamanda.