2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!


Canım adetim düzenliydi geçen ay 3-4 gün gecikti bu ay daha da afzla gecikti, enden böyle oluyor anlamadım. İşyerimde işlerim bitince doktora gidicem inşallah, dua edin. İlaç kullanmayı da hiç sevmiyorum, bişi çıkacak diye korkuyorum. Akşama yazarım inşallah. Öpüyorum, desteğin için çok teşekkür ediyorum canım, hepinise teşekkürler...
 

Canım ya çok güldüm, Allah da seni ve anneni hep güldürsün. Benim annem hiç sormuyor bile, hatta sakın bana güvenip de çocuk yapmayın diyor. Torun falan istemiyor benimkiler :1no2:.
 
Canım ya çok güldüm, Allah da seni ve anneni hep güldürsün. Benim annem hiç sormuyor bile, hatta sakın bana güvenip de çocuk yapmayın diyor. Torun falan istemiyor benimkiler :1no2:.

cnm, aslında bnimkilerde çok umursamıyplar, bn böyle merak edip üzülünce annem de kendince rahatlatmaya çalışıyor:)) ayrıca sen çocuk yaptığında hiç merak etme anne torununun peşinden ayrılmayacak:))
bu arada eşinin sperm kalitesi nasıl? eğer onda da sorun yoksa ve adetlerinde normalde düzenliyse bence bi tatile çıkın...gezin, eğlenin vs.. şu anda eminimki buradaki bayanların çoğu eğlenmekten, keyifli şeylerde kendilerini uzak tutuyolar ben de dahil...
şunu da anladım ki, rahat olursan, başkalarını düşünmezsen, kimseyi umursamazsan, kendi kafana göre yaşarsan yani şu niye böyle dedi, aman ha kalbini mi kırdım, bu niye böyle yaptı gibi düşünce tarzın olmaz ise herşeyin olur, çocuğun da olur...
 
neseciğim canım benim hiç takma kafana belkide mevsimlerden etkilenen hasssas bir bünyen vardır korkma ve sakın doktora gitmeyi erteleme bi sorun varsa bile bebekim gibi başlangıcında yakalamak bebeişlerimize daha erken kavuşacağımız anlamına gelir tamammı tatlım desteğe gelince biz burda sevincimizi mutluluğumuzu paylaşmak ve birbirimize destek için varız en azından ben öyleyim haa senin annende aynen benim annem gibi demiş valla bana güvenip sakın torun morun yapmayın yapın bakacağınız kadar olsun diyor:))))
 
Merhaba kizlar benide listeye eklermisiniz.Bende bebisimin yolunu gözlüyorum 1 yildir.Insaallah daha fazla bekletmez.Allah hayirlisiyla hepimize evlat sevgisini tattirsin (amin)a.s.
 
teşekkur ederim canım eklemişsin benide Rabbim bu listede herkesin bebiş haberini aldırmayı nasip etisin bizlere
 
gunaydin kizlar.hepinize hayirli gunler dilyorum.hic caninizi sikmayin.morel bozmak yok,biz umutlu anne adaylariyiz ve bir birimize destek vermekcin burdayiz.benim de adetime daha var 29u olmaliyim simdiden bazen sabirsizlaniyorum ama sonra da hayir ben sakin olacam hic bir sey dusunmiyecem soyleyib kendi kendimi bir az da olsa sakinlesdirmeyi basariyorum.hepimiz icin hayirlisi kizlar.insallah hepimiz en kisa zamanda bebeklerimize kavusuruz.
 
Slm kızlar herkeze günaydın ----Ben bugün adet oldum İsmimi listeden çıkartırsınızz!!!!!!!senağlama
 
arkadaşlar günaydın birkaç gündür yoktum görümcem sözlendi de koşuşturup durduk ben yokken hiç hamiş haberi gelmemiş sanırım umarım en yakın zamanda güzel hamiş haberleri alırız
 
Slm kızlar herkeze günaydın ----Ben bugün adet oldum İsmimi listeden çıkartırsınızz!!!!!!!senağlama

cnm ne dedik en basında bu listeden kimse hamiş olmadan çıkmıcakyasakkelimebaşlımızı unuttunmu yazın eşine hamiş oldunu müjdelemek isteyenler daha yaz bitmedi olck inş.:1hug:hadi bya.s.
 
selam canlarım nesecim beni listeden çıkarın ben düşük yaptım adımı görmek güzel ama içim sızlıyor bir tuhaf oluyorum:çok üzgünüm:
 
cnm ne dedik en basında bu listeden kimse hamiş olmadan çıkmıcakyasakkelimebaşlımızı unuttunmu yazın eşine hamiş oldunu müjdelemek isteyenler daha yaz bitmedi olck inş.:1hug:hadi bya.s.

Ağzın bal yesin canım. İşte takımımızın ruhu. Ben değil sadece hepiniz bu takımın sözcüsüsünüz. Hamiş olur, çıkarsınız bu kadar basit.
 
selam canlarım nesecim beni listeden çıkarın ben düşük yaptım adımı görmek güzel ama içim sızlıyor bir tuhaf oluyorum:çok üzgünüm:

Canım büyük geçmiş olsun. Sakın karamsarlığa kapılma. Bak hamiş kalabildiğini gördün hem meleğin seni öbür tarafta kötülüklerden koruyacak. Bu duyguyu hiç yaşayamayan hiç umutları olmayanlar da var. Allah beterinden saklasın.
 
Kızlar bugün sabahtan beri tam bir maratondu benim için. Sabahın köründe devlet hastanesinde sıra bekledim, dahiliye doktorum 3 değişikkan tahlili istedi, biri şüphelendiğim guatr için, diğeri şeker-kollesterol, 3. sü de hemogram. Hepsi iyi çıktı şükür, sadece bira kollesterolüm yüksekti o da kilomdan. Dahiliyeci kronik hastalıklara sevk etti, o da diyetisyene. Uzun zamandır diyetisyene gtmeyi istiyordum. Bana güzel bir diyet listesi verdi. 1400cal. Diyetisyenim bir kadın doğumcuya da görün dedi ve son olarak şeker mi şeker bir kadın doğumcu buldum. Öyle rahtlattı ki beni. Bilseydim böyle olacaını 11 ay hiç beklemezdim. Ultrasonda yumurtalıklarım aşırı büyük çıktı, sebebi de kilom özellikle bel bölgesindeki yağların östrojen birktirmesiymiş. İçinizde benim durumumda olanlar varsa kızlar o can simitleri gidecek öncelikle. Bunları hepimiz benzer durumlarda olduğumuz için yazıyorum. Sonra muayene etti ve rahmimde ileri derecede iltihaplanma olduğu otaya çıktı. Adet düzensizliklerim buna bağlı kilo almalarım yine adet düzensizlğim,..anlayacağınız tam bir kısır döngü. Eğer birkaç ay daha gelmeseydin adetinin araları yavaş yavaş uzayacak ve sonunda hiç adet göremez hale gelecektin ve bebek de hayal olurdu dedi.
Kızlar, benim gibi uzun zaman beklemeyin hemen doktora gidin. En azından bişey yoksa bile içiniz rahat eder. Kesinlikle korkmayın.
Şimdi 2 antibiyotik ve bir adet söktürücü kullanmaya başladım. Adetimin 3. günü gidip testlerimi yaptırıcam herşey yolundaysa yeni bir rota çizecek doktorum bana. Kızlar hekese söyleyeceğim tek söz doktora gidin. Benim doktorum çok şeker bir bayan, inşallah hep böyle gider, sanırım ben artık devamlı hastası olucam. Bu arada diyetisyenime de 1 ay sonra gidip rapor vericem Kızlar dua edin, hpimizin hakkında en hayırlısı olsun.
Sizler olmasaydınız ben doktora gitmezdim. Bebekim123 guatır hakkında yazınca bu benim olayımın başlangıcı oldu. İnşallah ben de irilerine faydalı olurum. Hepinizi çok seviyorum, çok rahatladım. İnşallah bekle beni bebişim bu yaz annenin karnında yerini alacaksın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…