nesemeşe canım 6 gün geçmesi pek hayra alamet gelmiyor bana ama adetin devamlı düzensizse olabilir belki inşallah hamişliktendir ama tsh tahlilini yaptıracak olmana sevindim kişinin kendindeki sorunu bilmesi çok güzel çünkü boşa umutla beklemiş oluyoruz aylarca o yüzden hazırlık aşamasında gerekenleri yapmalıyızki içimiz rahat hamişliğe hazır bekleyelim dimi dilerim sonuç iyi çıkar seni de öpüyorum tatlım sıkma canını emi
benim adetlerim düzensiz cnm ya, en son 2 nisanda olmuştum...
ama burada annemin yorumunu anlatmadan geçemeyeceğim; geçenlerde yine gecikmişti adetim annem de kızım bebek sizi kolluyordur, geleyim mi gelmeyeyim mi diye, bakıyoki müsait değilsiniz, hazır değilsiniz gidiyo, Maşaallah çok akıllı çocuk olacak:)))
ins birgun hepimizin haberini duyarsin canim.bu arada senin var mi cocugun:1rolleyes:
Canım ya çok güldüm, Allah da seni ve anneni hep güldürsün. Benim annem hiç sormuyor bile, hatta sakın bana güvenip de çocuk yapmayın diyor. Torun falan istemiyor benimkiler :1no2:.
neşecim ben bu ayda müjde veremiyorum(( diğer aya inşallah canım
Slm kızlar herkeze günaydın ----Ben bugün adet oldum İsmimi listeden çıkartırsınızz!!!!!!!senağlama
cnm ne dedik en basında bu listeden kimse hamiş olmadan çıkmıcakyasakkelimebaşlımızı unuttunmu yazın eşine hamiş oldunu müjdelemek isteyenler daha yaz bitmedi olck inş.:1hug:hadi bya.s.
cnm ne dedik en basında bu listeden kimse hamiş olmadan çıkmıcakyasakkelimebaşlımızı unuttunmu yazın eşine hamiş oldunu müjdelemek isteyenler daha yaz bitmedi olck inş.:1hug:hadi bya.s.
selam canlarım nesecim beni listeden çıkarın ben düşük yaptım adımı görmek güzel ama içim sızlıyor bir tuhaf oluyorum:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?