2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

nasıl oluyor acaba yumurtlamadan sonra atılan yumurtalardan canlı kalabiliyor demekki o mu tutuyor acaba ..
valla cnm bende bilmiyom ama gecen gün bir sitede mikro enjeksion yönteini dinliyodum
dr işleme geçmeden önce rahimde geçen aydan yumurta kalmışmı diye bakılıyor dedi demek oluyomuşkafamçokkarıştı
 

hamdolsun iyiyim tatlım seni soracaktım ama gerek kalmadı maşallah gezmelerdesin:))))çok geçmiş olsun canım ama bunun teşhis edilmesi bile bence iyi olmuş ne kadar erken tedavi olursa o kadar erken bebiş demek dimi:)bu arada tefor ilacını ömür boyu kullanan bikaç arkadaş forumda bu ilacın gebeliği engellediğini falan yazmışlardı yani benim bir bilgim yok çünkü guatırın çok çeşidi varmış ama sen yinede doktoruna bu ilacın gebeliğe engel olup olmadığını kullanırken kalabilirmisin diye bir sor istersen tatili bitirde gel kız artıkyeter özlettin kendini öpüyorum hayatım gez toz stres at dönünce çalışmalara başlayacan ona göre hadi Allaha emanet ol tatlıma.s.a.s.a.s.
 
Merhaba, ben aralık annesi olacaktım fakat bebeğim düştü, 3 gün önce kürtaj yapıldı. Şimdi yeni mekanım burası sanırım, beni de ekleyiverin listenize. Umarım kimse bebek konusunda mutsuzluk ve de umutsuzluk yaşamaz.
Bu arada aranızda benzer durum yaşamış olan var mı, herkese soruyorum deneyimlerinden yararlanayım diye. İnşallah bir iki ay içinde yeniden hamile kalırım.
Hepinizi öpüyorum..
 
kızllaaaar
dünden beri kimse girmemiş buraya hayırdır herkes tatilde biyerlere mi gitti yoksa
yada kocalarınız mı evdeeesırnaşık şey
kimmmseee yokkmuuu:dance:
 
Kızlar benim adetim epey gecikti (6 gün kadar) ama hiç umutlanmıyorum çünkü geç yumurtladım sanırım. Bebekimin anlattıkları ilgimi çekti, son zamanlarda felaket bir kilo artışı başladı bende. Ben de en kısa zamanda doktora gidip testlerimi yaptırsam iyi olacak. Nette okudulklarıma göre guatr olabilirim. Bu arada yeni arkadaşları listeye eklemekte gecikebilirim bilgisayarıma yeni ram takıldı, format atıldı, bilgilerimi geri alasıya kadar zaman geçebilir, yarın da misafirlerim gelecek. Bugün çok yoruldum ve uykum var. Hepinizi çok öpüyorum.
 

Tamam canım bunu doktora sorucam. Internetten baktım, bu ilaç gebe ıken de kullanılıyormus, o yüzden gebeliği engellememesi lazım. Her ay kan tahlili yaptırıp takip edicem değerlerimin normale dönmesi icin. Bunu da rastgele bir checkup yaptıralım dedik o zaman ögrendim yoksa hiçbir belirti yada sikayetim yoktu. Daha baslangıcı imiş zaten.

Ayrıca her anne olmayı planlayan bayana tavsiyem gebe kalmadan önce mutlaka kan testi yaptırın. Bakın mesela bu troid hormonu yumurtlamayı direkt etkiliyormus, ayrıca eger normal değerlerine döndürülmezse, eger hamile ise bayan bebekte %85 oranında zeka geriliği oluyormus. Hamile kalmadan önce mutlaka kan testı yaptırın.

Herkese sevgiler...
 
ayyy hadi hayırlıssııı.teyzemi olcak yoksa bende bu günden itibaren çalışmalara başlıyomhakkımızda hayırlısı
 
ayyy hadi hayırlıssııı.teyzemi olcak yoksa bende bu günden itibaren çalışmalara başlıyomhakkımızda hayırlısı

Yok canım ya, hamişlik bu ay olmaz gibi geliyor bana. Hayırlısı. Yarın guatr için test yatırmaya gitmek istiyorum inşallah.
 

tesadüfende olsa öğrenmiş olmana sevindim dediklerinde sonuna kadar haklısın bencede herkesin sadece kan tahlili değil adetin 3.gününde hormon tahlilleri yaptırması gerekiyor hazırlık aşamasında zaten verilen hormon tahlillerinin içinde tsh tiroid hormonu tahlili oluyor hem sende başlangıcıymış yani ilacı kullanırsan 1 ayda en fazla 2 ayda normale dönecek yalnız 3 yada 6 ayda bir kan tahlili yaptırıp doktoruna göstermelisinki ona göre teforun sayısını azaltsın yada artırsınyerimsenibentekrar geçmiş olsun canım öpüyorum a.s.seni
 
nesemeşe canım 6 gün geçmesi pek hayra alamet gelmiyor bana ama adetin devamlı düzensizse olabilir belki inşallah hamişliktendir ama tsh tahlilini yaptıracak olmana sevindim kişinin kendindeki sorunu bilmesi çok güzel çünkü boşa umutla beklemiş oluyoruz aylarca o yüzden hazırlık aşamasında gerekenleri yapmalıyızki içimiz rahat hamişliğe hazır bekleyelim dimi dilerim sonuç iyi çıkar seni de öpüyorum tatlım sıkma canını emi
 
gunaydın kızlar

bende 10 gun gecıktm evdekı testlerımde cıft cızgı cıkıyo.bugnde kan testı verdm.ben bu tsh olayını anlamadm.3 ay once prolaktınm yuksek cıkmıstı.bugn o tahlıllerıde tekrar ıstedım.acaba gebeysem yanlıs cıkarmı hıc yaptırmasamıydm.cuma gunu usg cektırdm net bısey gorunmedı merak ıcındeym bende dua edınde cıksın hayırlısıylasenağlama
 

İnşaallah sağlıklı bebeğin olur ...
 
Canım senin adetin ne kadar gecikti?

benim adetlerim düzensiz cnm ya, en son 2 nisanda olmuştum...
ama burada annemin yorumunu anlatmadan geçemeyeceğim; geçenlerde yine gecikmişti adetim annem de kızım bebek sizi kolluyordur, geleyim mi gelmeyeyim mi diye, bakıyoki müsait değilsiniz, hazır değilsiniz gidiyo, Maşaallah çok akıllı çocuk olacak:)))
 
benide ekleyin lütfen listeye bende çoook istiyorum bu yaz hamiş olmayı istifa bile ettim beklemeden haberi ...evimin tadını çıkarıp bebeğimi beklemek istiyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…