arkadaşlar ben bugün regl oldum umutlar hazirana kaldı hiç hesap yapmadım düşünmedim bu ay ama olmadı yine nasıl bir yöntem geliştirmek lazım bilmiyorum hani takmayınca oluyodu regl günümü bile hesaplamamıştım etkilenmiyim diye tek sevindiğim şey baktım da tam 28 günde reglim gelmiş neyse hepimiz için hayırlısı bu ay henüz mutlu haber veren yok galiba(( hamiş haberleri alalım da mutlu olalım artık
suakci canım sen ne yaptın hala adet olmadın mı test yapmayı düşünmüyormusun doktor bi sorun yok dediğine göre belki hamişsindir hayırlı haberlerini bekliyoruz
cnm henüz herhangi bir test yapmadım. haftasonunu bekliyorum. eğer hala adet olmamışsam test yapacağım. bunu bu kadar geç yapmamında sebebi; şu ana kadar her seferinde yaşadığım hayal kırıklığı. ben de bekliyorum, sabrediyorum. hayırlısı artık di mi...
kızlaar ümitsizliğe kapılmayalım.dün aldığım bi haber birazda olsa moralimi yükseltti.
durum şöyle;
komşumuzun gelini evlendiği günden beri bebek istiyodu 2.5 sene boyunca olmadı.gitmedikleri yer kalmadı.eşindede ondada bazı sorunlar çıkmıştı gebeliğe engel.tabi onun eşinin aileside buduruma cok üzülüyolardı.kız bu ay rahim filmi çektirmeye gitmiş.adeti bittikten 1kaç gün sonra ama 1 gün öncede ilişkiye girmişler dr da olmaz öyle git bidaki ay gel bebek oluşmussa tehlikeli demiş.arkadas ise dra ama bnm cocuğum olmuyo cekin siz demiş.dr çekmemiş veeeeeee
bu ay hamile oldunu öğrenndii :sm_cool:
okadar sevindimki onun adına anlatamam....:dance:yani demek ki gün hesaplamayla olmuyo bu işler.nasipte varsa oluyo..tekrara anladımki bebeklerimizin bize gelecekleri zaman belli ve bizi bekliyolar.belki sizlerede moral olur diye paylaşmak istedim :1hug:
kızlaar ümitsizliğe kapılmayalım.dün aldığım bi haber birazda olsa moralimi yükseltti.
durum şöyle;
komşumuzun gelini evlendiği günden beri bebek istiyodu 2.5 sene boyunca olmadı.gitmedikleri yer kalmadı.eşindede ondada bazı sorunlar çıkmıştı gebeliğe engel.tabi onun eşinin aileside buduruma cok üzülüyolardı.kız bu ay rahim filmi çektirmeye gitmiş.adeti bittikten 1kaç gün sonra ama 1 gün öncede ilişkiye girmişler dr da olmaz öyle git bidaki ay gel bebek oluşmussa tehlikeli demiş.arkadas ise dra ama bnm cocuğum olmuyo cekin siz demiş.dr çekmemiş veeeeeee
bu ay hamile oldunu öğrenndii :sm_cool:
okadar sevindimki onun adına anlatamam....:dance:yani demek ki gün hesaplamayla olmuyo bu işler.nasipte varsa oluyo..tekrara anladımki bebeklerimizin bize gelecekleri zaman belli ve bizi bekliyolar.belki sizlerede moral olur diye paylaşmak istedim :1hug:
Ben anlamadım, adetliyken mi ilişkiye girmişler canım? Adetliyken döllenme olabiliyor mu?
cnm hayır adetliyken dil bittikten 1gün sonra yada bitti gün yani banyo yapmadan tam ayrıntılı sormadım ama öyle dedi dr bitince gel demiş buda 2gün sonra gitmiş bende cok şaşırdım ama bildiğim başka bişar daha var
bir arkadaşım ilkbebeğine 6 aylık evliyken istemediği halde hamile kaldı.o bebeği doğduktan sonra 2. hiç istemiyodu ve daha sıkı korunuyodu.ilk bebeği 4 aylıkken adetinin bitmesine 2gün varken eşiyle ilişkiye girmişler nasıl olsa adetliyim bişe olmaz diye kız o ay hamile kaldı.kendi bile inanamadı.dr la hesaplamışlar o güne denk geliyomuş hamileliği ve ben siz şaşırmışsınızdır baska birgün kalmışsındır dedimde eminim her gün hap içtim ayrıca eşimde korundu o gün kaldım dedi.ben de pek inanamıştım ama şimdi inanıyom .allahın hikmeti tamamen....
NASILSINIZ KIZLAR ALLAH gönlünüze göre versin inşallah hayırlısıyla sizde hamile kalırsınız .
arakadaşlar merhaba;
bende 23 mayısı bekliyorum.
Dün gece sabaha kadar ara ara devam eden sol kasığımda hafif ağrım vardı.
Acaba belirtimidir diyorum ama p.over nedeniyle adetlerimde düzensiz.
İlk gebeliğim geçen yaza denk gelmişti(düştü).
İnşallah bu yaz hepimizin yüzü güler.
cnm hayır adetliyken dil bittikten 1gün sonra yada bitti gün yani banyo yapmadan tam ayrıntılı sormadım ama öyle dedi dr bitince gel demiş buda 2gün sonra gitmiş bende cok şaşırdım ama bildiğim başka bişar daha var
bir arkadaşım ilkbebeğine 6 aylık evliyken istemediği halde hamile kaldı.o bebeği doğduktan sonra 2. hiç istemiyodu ve daha sıkı korunuyodu.ilk bebeği 4 aylıkken adetinin bitmesine 2gün varken eşiyle ilişkiye girmişler nasıl olsa adetliyim bişe olmaz diye kız o ay hamile kaldı.kendi bile inanamadı.dr la hesaplamışlar o güne denk geliyomuş hamileliği ve ben siz şaşırmışsınızdır baska birgün kalmışsındır dedimde eminim her gün hap içtim ayrıca eşimde korundu o gün kaldım dedi.ben de pek inanamıştım ama şimdi inanıyom .allahın hikmeti tamamen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?