2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!


Canim niye sacma gelsin, yalnizlik kadar kotu birsey mi var. Burda birbirmizle sorunlarimizi herseyimizi paylasiyoruz. Sende katil bize. Istanbulda nerdesin? Ayrica doktora gittinizmi 2 senedir olmuyo demissinde.
 

Canım benim, kafa şişirmek dye bişi yok, hepimiz aynı durumdayız. Evet sen bizden biraz daha yalnızsın sanırım ama hiç üzülme artık biz varız. İş konusuna gelince; Allah bir kapıyı kaparsa mutlaka daha iyilerini açacağı içindir. Bolca dua et, hepsini iste. Ben hem işimde hem evimde başarı istiyorum ve çok şükür isteyince er geç veriyor Yaradan. Çok rahat ol. Bak görüyoruz veren de O, alan da. Biz amuda kalksak fayda etmiyor. Bana övgüler yağdırmışsın, inan akşam neyazdım ben diye tekrar bakmam gerekti:) içimden ne geçiyorsa aynen yazdım. Bak artık yalnızım falan yok, biz burdayız. Bize herşeyini yaz, ben yazıyorum ve çok rahatlıyorum. Sizin desteğiniz olmasaydı ben çoktan doğum kontrol hapına başlamıştım. Defalarca pes ettim de burda gördüğün cadı kızlar (isim vermeyeyim, hepsi:)) var ya beni kolumdan tuttukları gibi hizaya soktular. Şimdi anlıyorum bu dünyada hiçbirşey tesadüf değil, bu zorlu aşamayı atlatabilmemiz için Rabbim bize bu teknolojik dostluğu hediye etti. Bak canım çok yakında bebişlerimize hangi bezleri kullanalım diye sohbet ediyor olucaz.
Ayrıca demeden de geçemeyeceğim; helal sana, maşallah, eşin için nice fedakarlıklar yapmışsın, ben geçmişte bunları yapamadım(. Benim güçlü arkadaşım iyiki bizimlesin diyorum.


Canım bir laf vardır ya; namazla ilgisi olmayanın ezanda kulağı olmaz diye, ben de hastayım, gündüz yiyip içip duruyorum. Bu yüzden de sizi şuan anlayamıyorum ama geçen hafta ben de çok bitkindim. Bir de acaba oruç tutunca insanın yaramazlık yapası gelmiyor mu ne?? İnşallah yarınki kontrolün de çok iyi geçer, güzel haberlerini bekliyoruz.


Canım haklısın, bir daha değiştirmeye gerek kalmayacak bir isim koyalım. Aslında anne olunca bile devam edebileceğimiz bir başlık atabilsek diyorum bu sefer. Ne dersiniz? Aklıma da bişi gelmiyor. Senin başlığını çok beğendim? Anne olunca da devam etmesi için bu başlığı nasıl modifie edebiliriz kızlar??
 
bence de yeni bir listeye geçelim,
menzil gülünün önerisi bence de güzel..
aklıma başka bir öneri de gelmedi ama
umudunu kaybetmeyen hamiş adayları da olabilir..sadece öneri.sonuçta siz nerde ben orda :))
herkese iyi günler.
 
kızalr hepinize merhaba...Neşecim yazdıkların harika duygular olmuş..Kendini çok iyi ifade etmişsin. bende aynı şeyleri düşünmüyor değilim ama sonra her yolu denemenın de uygun olduğuna inandırıyorum kendimi ne yapayım :))))
Ben bugün doktora gidiyorum yine..Raporlar için gereken evrakları felan öğrenip kan sonuçlarımı işleteceğim dosyaya..Bugün biraz daha birşeyler öğrenirir sanırım..
hepinizi öpüyorum...kendinize iyi bakın...
 
kızlar slm nşecim yazını okuyunca duygulandım haklısın...bu arada yazılarımı okuyunca kendine benzetmişsin..şimdi neler degişti olumlumu olumsuzmu?
umudumuzu kaybetmeyecez kızlar lütfen..nmb2358 sende hoşgeldin,lütfen kendini yalnız hissetme.bende evlenerek ailemde uzak bir şehre geldim bir iki arakadaşım vardı ama sürekli görüşemiyorduk.yani bi bakıma yalnızdım genelde evde olurdum..eşimin ailesi burada ama hergünde gidilmiyor..bende yalnızlık çektim ara ara ama burayı farkettigimde evde neredeyse işlerimi yapmayıp bilg.başında geçiriyordum günümü..buradaki arkadaşlıklar çok güzel..
kızlar nasılsınız tek tek isimlerinizi yazamadım maşallah günden güne artıyoruz galiba.inş.hepimiz hamiş kalırız kısa zmanda..
 
Heyyy bu ne morel bozukluğu be ne stres?!!!!!!
Maviş seni benimm gibiii anlayan yoktur herhalde. O adet olamamanın sinirini asla unutamam. Çivenperçemi farlutal vs vs bebekten dolayı değil ondan öncede öyleydi biliyosun zaten.. Ama bence sen Hamişsin. inşallah tabi.. Rahat ol deriiin derin nefes al. benim gibi 5 tane test yapma bitane yeterkaydirigubbakcemile3 Canım hayırlısı neyse o olsun oluruna bıraaaak gitsin.

Neşemeşe canım benimm ne güzel yazmışsın..... Herşey için öyle değilmidir? Annem bana o kadar üstüne düşünüyorum gene de öksürüyosun derdi hep. Ne alaka ama öyle. Ben umudumu kaybetmiştim hatta hiç olmayacakta diyodum ama olmuş.Ki umududa kaybetmemek lazım bence. Her zaman inanmak gerekileni yapmak ve üstüne gitmemek lazım. Ne geçen yıla nede düne geri dönebiliyoruz. Hiçbirzaman umudumuzu yitirmicez asla.. İnanıcaz ve zamanı geldiğinde olacak. Yazık değilmi böyle stresli geçenm zamanlara..
Hem sen daha rahim filmi çektircen ohooooooklava: öğrendim okudum ben nasıl bişey
sıvı püskürtüyorlarmış en fazla 5-10dakikalık bişeymiş.. Önce bi oraya gidip bebişinin yoluna bi bakıtalım yaaavvvv:dance: Benim iş arkadaşımdan bahsetmişmiydim yok yılbaşından sonra yok ramazandan sonra ohooooo şimdiye kadar gitseydi kucağında bi velet vardı belkide. Pazartesi karı-koca gidiyorlar şükür:Saruboceq: Herkes bebek sahibi olsun tüm isteyenler yavrulasın:dance:

Rahelim Allah çabalarına cevap verir inşallah.. Belki üçüzzlerin olur senindeee.. Sonra biri biyere diğeri biyere kaçar peşlerinde koşmaktan unutursun bile

Benssenb ne bayramdan sonrası şuanda dopinklen.

Ya canlarım hep okuyorum yazılarınızı tek tek ama umudunuz kırıkken ne yazacağımı bilemiyorum cevap veremiyorum nolur morelinizi bozmayın lütfennn.. Mübarek ramazanda ne bu morel bozukluğu yaaa. Burcu sana ne oldu peki sen niye sıkkınsınbenneyaptımki
Allaha şükür neşemeşemin dediği gibi elimiz ayağımız tutuyo ekmeğimiz suyumuz başımızı sokacak evimiz var. Sevdiklerimiz eşlerimiz var.
 
Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız..yasemin haklısın seninde böyle olmuştu...herhalde benim kadar uzun süre regl bekleyen olmadı tam 46 gündür bekliyordum ve nihayet bugün regl oldum öglen gibi şuan karnım sancılanıyor bacaklarımda dünden beri agrıyordu..patlayacak gibi karnım şuanda..rabbim çok şükür bunada diyorum...regl olamamakta sıkıntı veriyordu inş.önümzdeki aya tutarda müjdeli haberimi veririm sizlere buradan rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..kızlar lütfen ümitlerimizi yitirmeyelim...ramazan olması sebebiyle oruçlardan dolayı hepimizde bitkinlik ve halsizlik vardı buda bizi sarstı bende öyleydim canım bişe yapmak istemiyordu...biran önce atalım sıkıntıyı üstümüzden..cüzler ne oldu ben zaten başlayamamıştım artık bir hafta sonra okurum allahın izniyle....
 
hıh mavidenizcim diye diye getirttin sonunda. çok haklısın adet olmak acaip bi nimet. ben çok yoğun olurdun ve 3 aydır olmayınca acaip sıkıntılar basıyor insanı. bacaklarım da ağrıyor . şiştiğimi hissediyorum. hadi bakalım önümüzdeki aya allah nasip etsin inş. hayırlısıyla

bugün gittim bebeklerimi görmeye. ense kalınlıkları ölçüldü iyi çıktı sonuçlar.organ gelişimleri de güzel dedi.şükür allahıma. aklıma taklılan bişeyler var ama yeni topic açacam ordan fikirleri almak istiyorum. çok güzeldiler, kıpır kıpır. 5 cm olmuşlar. baya baya belirginlerdi bu sefer.allahım hepinize en kısa zamanda yaşatsın inşallah hayırlısıyla. AMİN............... öpüyorum hepinizi.
 
Yasemincim bir sebebi yok herhalde aclik basima vuruyor. Bilmiyorum bundan onceki aylarda cok rahattim ama bu ay boyleyim iste.

Bu arada kizlar esimin spermiyogram sonucunu arayip sordum. Sperm sayisi cok azmis. Zaten benim aklima takilmisti bekliyordum boyle birsey cunku o gun esim gelen meninin cok az oldugunu soyledi. Normalde o kadar gelmiyormus. Herhalde yemek yememek filan etkiledi. O yuzden bu testi tekrar yaptirma karari aldik. Bakalim baska nelere bakilmis sonuc kagidini fakslicak kadin. Insallah ikinci test normal cikar.
 

Hadi hayirlisi.. Evet yaa adet olmakta bir nimet.
 

Cok sevindim bebislerinin saglikli olmasina. Rabbim bizede hayirli salih evlatlar nasip eder insallah...
 

Hadi hayirlisi...Rabbim cok yorulmadan gebe kalmani nasip eder hayirlisi ile insallah...
 

Hepimiz birbirimize benziyoruz ufak farklılıklar dışında. Şimdi değişen, ben heyecanımı kaybettim pek çok konuda. 30'lu yaşlarda kadın vücdunun değiştiğini ve duygularında da durulma olduğunu söylemişti bir hocam, gerçekten haklıymış. İçimdeki coşku ve heyecan söndü epeyce, çok az şeye heyecanlanır oldum. Sen uzun süre bu heyecanını koru canım.
Kızlar bu bebiş heyecanı beni diri tutuyor, o da olmasa iyice monoton bir hayatım var. Artık her ay beklemeyi, gün saymayı, uyduruk teslerde tek çizgileri görüp inanmayıp çöpten çıkarıp tekrar bakmayı, ben doktora gidicem diye eşimin başının etini yemeyi sever oldum:). Ay çok mazoşist görüyorum kendimi bugünlerde :roflol:


Canım ya rahim filmimi çektiricem de eşimin inadı tuttu bu sefer de, illa doğal olacakmış, maksadı kendi taşın altına elini koymasın hiç. Ben doktora giderken iyiydi yavaş yavaş onun da sürece katılması gerek ya gitmemi yasaklıyormuş. Peh :jeyyar:. Doğal yolla olacakmış, peh naniknanik, 14 aydır deniyoruz olsaydı çoktan olurdu. Kayınpederim bir gitsin çok süper planlarım var inşallah kızlar :jeyyar:. Önce sağlık ama.
Söylemeden geçemeyeceğim yavrulamak lafı nerden aklına geldi kıss?? kedi miyiz biz :roflol:


Canım benim de bu sene 40 küsür gün olmuştu tam hatırlayamıyorum ve doktora gitmeme sebep olmuştu. Eğer biraz daha gecikseydin ymurtlaman kesilecekmiş demişti doktor, ben de pkoluyum burdaki pek çok arkadaşım gibi. Hapla bile zor gelmişti senin gibi, hiç tasalanma. Bol tatlı şeyler ye, ağrın sancın olursa da sıcağa yakın bol şekerli şerbet iç, inşallah faydasını göreceksin.
Cuzlarım benim de kaldı, okuruz inşallah. Ama hala pek fazla gönüllümüz yok malesef, keşek daha çok okunsa.


Maşallah canım, az önce cetvel alıp ne kadarmış diye baktım :) Rabbim her türlü kötülükten kazadan korusun, hayırlısıyla dünyaya gelsinler ve hayırlı şekilde, sağlıkla yaşasınlar.


Oruçtandır o, hiç tasalanma sen. Eşine burda öğrendiğin kürlerden bir uygularsın bişeyciği kalmaz evvelAllah.

Evet kızlar yeni topiğimizin adı ile ilgili önerileri alalım. Menzil gülününkini ben beğendim. Herkes fikrini yazsın lütfen, hem kimler burda görelim.
 
Insallah nesemesem bir sorun yoktur ama yinede su keciboynuzu kurunu yapip yedirmeyi planliyorum
hele bir ramazan ciksin iyice beslicem insallah:)
 
canım arkadaşım ağlattın gene beni sözleri anlamlı kendisi candan arkadaşım cvbın için çok saol biliyorum artık sizler varsınız bu sitede kendimi buldum ben inanın bende gizli kalmaz hiçbirşey çünki herşey dilimde tek değişen öncede içimde yaşıyodum şimdi kız kardeşlerim o kadar çokki sayamıyorum vallaha::):):):):):):):):):):):):):):):):):)onlara yani sizlerden bahsediyorum sölemeden edemiyorum.....her sabah namazında hepinize dua ediyorum önce çevreme sonra kendime iyiki varsınız canlarım yüreği güzel arkadaşlarım.......
 
sevgili arkadaşlarım ben geldim gerçi hiçbiriniz yoksunuz ama ramazanda anca bu saatlerde fırsatım oluyor hatta farkındaysanız sık giremez oldum neyse doktor pazartesi tekrar çağırdı biri 17 biri 16 iki yumoş varmış bakalım ne olacak hayırlısı şayet bu ay hamiş olmazsam direk rahim filmi çektirip spermiyogram vereceğiz valla korkunun ecele faydası yok en azından yapalımda ne var ne yok zaman kaybetmeden tedavi süreci başlasın dimi ki tabi varsa diyerekten konuşuyorum

burcu canım sonuç az bile olsa yükseltmek için keçiboynuzu birebir burda birçok arkadaş bunu dile getirdi olmazsa hem o kürü hemde ilaç tedavisini yaparsanız zaten 3 ay sürede herşey düzelir ki az olduğu halde hamiş kalan çok kişi var burda artı Allah daha büyük sorunlarda verebilirdi azlığı çözülmeyecek bir sorun değil

rahel canım hayırlı haberlerle dön inşallah bakalım şimdi sana neler diyecekler hadi hayırlısı

mavi canım halamı adet olmadın kız doktorun ne diyor bu işe

yasemin senin güzel sözlerimn yeter arkadaşım bu ay olmazsa ben çektireceğim rahim filmi senin gibi düşünüyorum bebişin oluşma yolları açıkmı bakalım dimi:))))

nmb2358 aramıza hoşgeldin biz herşeyimizi urda yalansız dürüstçe paylaşıyor sağlam dostluklar kuruyoruz aramıza hoşgeldin doğru adrestesin

tuubay canım gelişmeler için çok sevindim bak bir sorun yok maaşallah gayet güzel demiş doktor artık sende bir ohh çek olurmu arkadaşım bizede bol bol dua et kız senin dua daha makbuldur:)))

dier arkadaşlar öpüyorum sizleride karabiberrrr alacağın olsun hala yoksun halaaa
 
kızlar hepinizin günü aydın olsun..Benssenb canım şimdiden bol şan diliyorum..umarım bir sorun yoktur..ama bir laf vardır "baktıran baka kalmaz" derler. sende tüm testleri yap..inşalla temiz çıkar..mavideniz canım adet olmana sevindim gözün aydın..Neşecim sana da bol şans..Hakkımızda hayırlısı olsun..Burcu canım sen iyisindir umarım..tuubay bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim..sağlıkla doğarlar inşallah..ve diğer kızlar hepiniz iyisinizdir umarım..
Kızlar ben dün doktora gittim ama herşey sil baştan desem yeridir..Ben artık tüp adayı değilim (( Halbuki ne çok heveslenmiştim hemen olacak diye ((( Rapor olayına takıldık yani SSK prosedürüne..Sebep eşimin sperm sonuçları birbirinden farklı..Ben şaşırmıştım ilk başta tüp şansınız yyok deyip ikincide tüp e aday gösterdiklerine..Gerizekalı hastane çalışanlarından daha iyi biliyorum prosedürü..Sonuç aşılama ile başlanacak..yalnız yeni prosedür ile 3 aşılama tutmasa bile hemen ardından tüp yine yok..Onun sebebide 3 yıllık evlilik süresini haziran 2009 da dolduruyorum...Şu an aşılama için rapor bekliyoruz.Doktor iğnelerimi yazdı..Rapordan sonra alacağım..
 
slm kızlar kaynatmışsınız maaşallah...benssenb kız regl oldum yukarıda görmedinmii..neyse ki oldum...neşecim dediklerini dikkate alacam..haklısın yazılarında ama sıyrıl monotonluktan..lütfen heyecanını yitirme..bu söz aynı zamnda sizlere kızlar...ramazan oluşu biraz da durgunlaştırdı bizleri kızlar...
dün hemen hesapladım bayramdan önceki haftaya geliyor benim yumurtlamam ama sadece 2 güne rastlayabiliyoruz biz çünkü ayın 27 akşamı yolcuyuz. 12. ve 14.gün evimizde oluyoruz 16.gün yolda olıuyoruz oluyor bu ve bu ayda sanırım çok düşük bir ihtimal..bide adetim düzensiz oldugundan yumurtlama günleride düzensiz 12.14.16. günlerim uyuyormu bilmiyorum ama çok ama çok düşük bir ihtimal rabbim herşeye kadir.bunu biliyorum ondan ümidi kesmeyecem..umarım bu ay tutar..1 hafta evimden uzakta olacam..hayırlısı diyorum sanırım engeller çıkmaya başladı...
haftaya sınavım var kızlar direksiyondan bu sabah 9 ila 11 arası idi dersim..geri işe geldim haftaya c.tesi işte olmam çünkü...inş.ondanda geçerim hayırlısı ile..arabayı güzel kullanırken sınavı düşünmeye başlayınca yapmadıgım hataları yapmaya başladım...uamrım bu stres uzun süre kalmaz üzerimde...
sizler nasılsınız hemen kendimi anlatmaya başladım gelir gelmez..herkes kendine iyi baksın..öpüyorum..
 
Son düzenleme:
kızlar ya şu keçiboynuzu kürü nasıl bişe nasıl yeniliyor ?bende yedireyim eşime malum ramazan bizleri bile etkiliyor...
 

Sagol canim ya icimi rahatlattin. Bakalim sitede bilenlerden sorucam nasil bir tedavi uygulaniyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…