mavi deniz adet olmana inan çok sevindim arkadaşım bu arada ilkkez birinin adet oluşuna bu kadar seviniyorum :)))) yazdığın gözümden kaçmış malum ramazanda hızlı hızlı okuyup cevap vermeye sizlerle beraber olmaya çalışıyorum
menzil canım ben teselli vermek için demedim cidden diyorum ne sorunlar var hamdolsunki seninki ilaçla kürle hallolacak arama yap bak ne kadar yararını gören var ibrahim saraçoğlunun sitesine gir orda kür yazıyor hatta dur ben senin için bakayım bekle 1 dakka:)))hah buldum
Kür 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız.
Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra
ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla
keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda
akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz.
Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz.
Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
işe yarayacağına eminim faydasını gören çok arkadaş var ama itine şart
neşe nerelerdesin bu ay ne yapmayı düşünüyorsun rahim filminimi çektireceksin yoksa tekrar doktora görünmekmi istiyorsun planın nedir
rahel canım vardır bundada bir hayır belkide aşılamadan hamile kalacaksın inşallah tatlım inşallah
diğer arkadaşlarım sizlerde kendinize iyi bakın emiii
hayırlı hafta sonları diliyorum herkese...
sevgili menzilgulu, keciboynuzu latince adi carob.
bunun cvs gibi pharmacy srorelarda veya internette direkt tupe doldurulmus sekilde satilani var. yani kaynatmana vs gerek kalmiyor. ilac gibi yutuyorsun gunde 3 adet.
benim aldigimsa 1LB TRULY RAW WILDCRAFTED CAROB POWDER FROM SPAIN. hemen geliyor siparis edince. paypale uye oluyorsun eger paypalin yoksa.
carob herbal diye arattirdiginda da cikiyor. amazonda vs de var ama sakin 40-50 dolar diye korkunc rakamlar verme. 5-6 dolar 8 dolar 1 tup.
ayrica texasta var mi bilmiyorum. natural food satan yerler var. whole foods mu ne? orasya da git. icinde carob olan sekerlemeler cikolatalar var. kendisi bile vardir. esine bol findik al. gerci burada findik yok neden bilmiyorum. hemen siparis ver. bol bol yesin. uk dan spainden geliyor olmasina bakma hemen geliyor.
canim uzulme lutfen. emin ol. bence hersey duzgun olacak.
bu arada biz tasindik. 3. kattan 1. katat. internet baglantimiz hala 3. katta. ben de baykus gibi elimde laptop merdivenlerden yaziyorum. evden cekmiyor.
carsamba gunu baglanacak daha rahat konusuruz.
ozellikle bu tozu herseyine kat. sutune, kahvesine, tostuna, yemegine, iftarina, sahuruna... hadi canim Allah yardimcimiz olsun.
bir de dedigim gibi cinko hapi al. o da erkeklerin cinsel gucu icin cok etkiliymis.
Kızler hepinizin günü aydın olsun..Hepinize desteğiniz ve dualarınız için teşekkür ederim...
Tuubay canım evet dediğin gibi sorun olmadığı için aşılama denildi ama ne bileyim onda şans düşük biliyorsun..Hakkımızda hayırlısı olsun artık ne yapalım...
Burcu canım eşine test yapılmışmıydı ben hatırlayamadım..Ama keçiboynuzunu bende çok duydum gerçi denemedim ama..Umarım sende de güzel sonuçlar verir..
herkese kolay gelsin...
değerlendirdim ama taktir Allahın çünkü yumurtanın ömrü çatladıktan itibaren 24 saatmiş bakalım o ana denk getirebildimmi gerççi ben bu sefer getirdiğime inanıyorum çünkü ilk defa hissettim çatlamanın gerçekleştiğini hatta doktora gittiğimde bakarken yoklar dimi dedim oda evet hemde ikiside kaybolmuş dedi güldü:))))ve ben hissettiğim için değerlendirdim yani belkide pazartesi iğne olacak diye değerlendiremeyebilirdimde dedim ya herşey taktir-i ilahi bakalım hayırlısı artık ama olmadı rahim filmi ve spermiyogram kesin olacak cidden sperm azlığı ramazandan kaynaklanıyordur burcu çünkü 12-13 saat aç kalıyorlar Allah yardım ediyor ama hamdolsun çok şükür çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?