2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

menzil gülü inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım. gerekirse de imkanın varsa Türkiyeye gelmeni öneririm tabi. hem maddi olarak uygun hem de tüp bebek konusunda gerçekten türk dr.ları baya ilerideymiş.

saol fatıma zehra. inşallah rabbim gönlüne göre verir. çok zor ama allah yardım edecek inşallah biliyorum ve sorunsuz geçecek benim hamileliğim de.

rahelcim belki de bir araya gelip hormon değerlendirmeni yapacaklar ve dediğin gibi tedavi yolunu çizeceklerdir. inşallah yetişeceksin bana. inan sen başaracağına.bu çok önemli.
rahelcim
 

cnm belki dedigin dogrudur ama ben geçen haftalarda biliyorsun kan testi yaptım negatifti oda belki bir ümit geç döllenme olmuştur diye sabah tekrar yaptım ama maalesef..bende regli bekliyorum hayırlısını istiyorum yüce rabbimden..cnm sende korkma dua et sürekli..
 

cnm şuan artık neyi isteyecegimi şasırdım sonuç negatif gebe dglm ama regl de olamıyorum..hayırlısı olsun ikiside kabulum tabii..ama bebege öncelik var keşke elimde olsada..rabbim elbet nasip eder hayırlısı ile..
 
selam fıstıklar ramazan dolayısıyla ben dahil hepimizde bir durgunluk sözkonusu olduğunun farkındayım ama bayramdan sonra birşeyciğimiz kalmaz malum ramazanda hem ibadetle geçirmek istiyoruz hem misafir teravih derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz olsun hamdolsun bir ramazanı daha yaşayabildik birdahaki ya nasip

burcu canım isteksizliğini anlayabiliyorum çünkü neden bilmiyorum bende isteksizim hatta ilk doktora gidişim olmasına rağmen içimde bir coşku sevinç falan yok halbuki olması gerekiyordu bu arada doktora bugün gittim solda 10 luk 2 yumurta varmış şimdilik cumaya tekrar gel dedi ama anlamıyorum ayaklarım hep geri geliyor ne bileyim yaa yani bendede senin gibi bi isteksizlik sözkonusu herşeyi koyveresim geliyor valla doktora bile gidesim yok neyse başladık sonunu getireceğiz artık

rahel canım senin adına sevindim Rabbim ilkinde hayırlısıyla bebişine kavuşmanız nasip etsin böyle bekleyerek yıpranmaktansa en azından çalışmaların verimini almış olursun bir yerden başlamak gerekiyor hayırlısı olsun arkadaşım adımlarını bizlerle paylaşki her anının beraber yaşayalım

yasemin canım maşallah kız o kadar oldumu yaa daha dün gibi sanki 3 ay bekleyeceğim dediğini hatırlıyorum Allah tamamına erdirir inşallah

cancan38 senide tebrik ederim arkadaşım Allah tamamına erdirsin

mavi deniz sıkma canını ilacın bitsin gerekeni doktorun söyler vardır bundada bir hayır

tuubay canım korkularından endişelerinden hala sıyrılmadınmı sen aaaa olmaz ama böyle kız Allah verecekse 3 üzde verir sen hala bir sorun çıkacağını neden kafana takıyorsunki hem ne gelirse ondan gelir hayırda şerde ki şerde bile hayır mevcuttur hadi silkelen artık sıyrıl şu olumsuz düşüncelerde

neşe,librarian,fatıma ve diğer arkadaşlarım hepinizi öpüyorum vefasız karabiber nerelerdesin sen bakim gelince alırız ifadeni haberin olsun:)))
 

Çok güldüm eşine canım :roflol:, Allah da Onu güldürsün. Maşallah diyelim kızlar Yasemink'e ve tüm hamişlerimize hadi herkes desin.


Canım ya yorgunluktan herşeyi birbirine karıştırır oldum, kusuruma bakma. Bugün de işyerimde eşyalarımı unutup çıkmışım, yarı yoldan geri döndüm. :uhm: kafa mı kaldı düşünüp durmaktan.


Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn canım.


Tımam inşallah.

Kizlar hamileyim galiba beta hcg 125 çiktiiiii...

Tebrik ediyorum canııımmm. Allah tamamına erdirsin.


Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım.

Rahelim şu rahim filmi nesemese nin korkup ertelediği kadar var mı?
bide tüp bebek kararı kesin yanılmıyorsam tarih falan alındımı nasıl olcak ne zaman olcak?
çok merak ettim ben şimdi.

Tamam ertelediğim kadar yok, biliyorum, napim


Ya utandırmayın beni, tamam mesajı aldım .


Çoklu mesaj için önce alıntı yapacağın mesajların altındaki NO'ya bas sonra en altta solda mesaj yaz butonuna bas. Bu kadarcık. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım.

Nesemese ben 5-6-7-8. cuzleri aliyorum insallah simdi okucam. Biterse bir daha alirim insallah.

Canım 9. cuza kadar kapıldı malesef. Sen 10'dan başla. Oooo maşallah nerdeyse yarı oldu kızlar. Yok mu başka bize eşlik edecek duacılar???
 
Kızlar son hatırlatma: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11.........29-30 cuzlar okunuyor. Yok mu başka katılmak isteyen???
 
Kızlar bu ay yine hüsran ama nedense bu ay hiç kafama takmadım maşalllah. Sanırım bu sonucu bekliyordum. Şimdiden önümüzdeki ayın planlarını yapmaya başladım. Yalnız şimdi rahim filmi çektirip ovulasyon testi alayım iyi güzel de kayınpederim bizde olduğu sürece eşim bana hiç dokunmuyor. Ya birde boşa giderse. Ben en iyisi 1 ay daha erteleyip işimi garantiye alayım dimi?
Kızlar siz nasılsınız bugün???
 
selam kızlar eşime müjde vermeyi bende çok istiyorum hayırlısıyla cuma gününü bakliyorm o gün regl olmam lazım neden bilmiyorum bu ay çok umutluyum.
 
kızlar hepinize merhaba..herkesin iyi dilekleri için çok ama çok teşekkür ederim..Umarım hepimizin duaları kabul olur..Merak etmeyin yaşadığım her aşamayı burada sizinle paylaşacağım..Kızlar hiçbiriniz doktora gitmekten korkmayın.benssenb ayakların geri gelmesin hayatım..geçen hergün bence boşuna gidiyor..Tüp bebek fikrine henüz alışamadım ama allahıma binlerce şükür o şansım var. bir arkadaşımın tüp şansı bile yok şimdi kıbrısa gitmek için maddi durumunu ayarlıyor.Orada başka yumurtalıktan şansını deneyecek..allah hepimize hayırlısını nasip etsin..
 
Kızlar hepinize selam, sanırım bir haftadır yazmıyorum.Yazdıklarınızı okuyup temennilere ve dualara hep ortak oldum ama, bu pazartesi günü eşimin dedesi rahmete kavuştu, toprağı bol olsun...Cenazemiz olduğu için uzak kaldım sizlerden...
Aslında her ölüm erken ölümdür ama yaşlı genç farketmiyor.Ölümle yüzleşince insan, bir kez daha herşeyi baştan aşağı sorgulama ihtiyacı hissediyor.Kendi adıma söyleyeyim; bu aralar hep söylüyorum hem işlerimin fazla oluşundan hem de 2 gündür cenazemiz dolayısıyla ta ki bugün işe gelip bilgisayarın başına oturana kadar bebiş konusu hiç akılma gelmedi.Bu arada adetime de 2 gün kalmış bu cuma olmam lazım.Herneyse kafanızı ağrıtmayayım artık. Hepiniz kendinize iyi bakın...Umarım her dileğimiz gerçekleşir,Sizleri seviyorum...
 
Esinizin dedesine Allahtan rahmet diliyorum. Ne guzel Ramazan ayinda vefat etti.

Bebis konusuna gelince belki aklinizda olmadigi bu ay olmustur. Allah hepimiz hakkinda hayirlisini versin.
 

Canim hayirlisiyla insallah bebisine kavusursun.
 
librarian öncelikle başını sagolsun diyorum..allah sabır versin..
kızlar hepinizden tek tek alıntı yapamadım bugün biraz halsizim tek tek cvp veremedim ama gördügüm kadarıyla hepimizde bi durgunluk ümitsizlik başlamış gibi hadi hepiniz silkelenin umutsuzlugu kovalım kafamızda bende yapmaya çalışıyorum tabii..neşecim dalgınlıgını anlıyorum bendede var çünkü..rahel sende güçlü olmaya çalış lütfen kendini koyverme..hepimizin daha dik durmaya daha güçlü olmaya ihtiyacı var...menzil gülü yasemin benssenb sizler nasılsınız gözden kaçırdıgım varmı varsa affola..serdi inş.sende kısa zamanda müjdeli haberi eşine veririsin..
kızlar ben bu sabah kötüydüm işe geldim yarım saat içerinde geri eve gittim..tansiyonum düşmüştü sendeliyordum gözümde bişeler uçüşüyordu sankii.görümcemlerin evi yakında oldugundan direk oraya götürdü eşim..annemde ikizlere baktıgından orada evde adam var diye gittim.mecburen eşimin ablamın annemin zoruyla bozdum orucu allah affetsin beni (içim hiç rahat dgl)kahvaltı yaptım yattım öglen kendime biraz da olsa geldim geri geldim işe..nabızımda düşmüş 70 te falan işe gelirkende tam olarak düzelmemişti tansiyonum ama biraz daha iyiyim sabaha nazaran....karnımda agrı var ara ara geliyor hala..benden bu kadar sizlerde neler var neler yok...
 

Başınız saolsun canım, Kafa ağrıtmak da ne demek klava:? Biz herşeyimizi paylaşmak için burdayız. Cuma gününe kadar rahat olmaya çalış canım, yoksa adetimizin düzeni de bozuluyor daha kötü oluyor.


Canım büyük geçmiş olsun, ailen iyi yapmış sağlıklı insana oruç farzdır, sen hastalanmışsın zaten, sonra kaza yaparsın, dinen öncelik sağlıktır. Sağlığın iyi olsun da aman kendine dikkat et. Canım yoksa bu işi kendine çok stres mi yaptın?? Kıyamam san ben ya. Bol tuzlu ayran iç ve içtiğin suyu arttır. İyi haberlerini bekliyoruz :teselli:.
 


çok çok geçmiş olsun canım.. Hala adette olmadın başka bir doktora daha mı görünsen acaba? Stres yapma sakın Herşeyi oluruna bırak. Allah korusun seni cnm..
tekrar çok geçmiş olsun.
 
librarian canım başınız sağolsun. Sevdiklerine Allah sabır versin. Hayatın tek gerçeği aslında... ben dedem öldüğünde ağlayamamıştım bile ilk aileden kayıptı Burcununda dediği gibi mübarek Ramazan ayında vefat etmiş.Toprakları bol mekanları cennet olur inşallah.
 
Hepiniz çok çok sağolun arkadaşlar, biliyor musunuz emin olun ki burdaki samimiyeti bazen en yakınımdaki dostlarımda bile bu şekilde hissedemiyorum.Allah hepinizden razı olsun, hepinizin ölmüşlerini de Allah rahmet eylesin, hepsinin mekanı cennet olur inşallah...
Nesemese canım bakalım bugün yarın olmam lazım adet...Umarım bu sıkıntılardan şaşmaz günüm.Dediğin gibi adetin bozulması kötü bir şey...Keşke hamile olsam ama nedendir bilmiyorum artık eskisi kadar hevesim de kalmadı
Canlarım şimdilik ben çıktım, kendinize iyi bakın tamam mı...Öpüyoruum.
 
kızlar hepinizin günü aydın olsun...Librarıan canım başın sağolsun, dedenin mekanı cennet olsun..
Mavideniz canım sanada geçmiş olsun. Umarım bugün daha iyisindir. Canım başka bir doktora gitseydin bu kadar uzama oluyormuydu bilmiyorum ama..Bence tekrar git doktora..
Benssenb nerelerdesin doktor ne dedi?
Burcu canım sende doktora gitmiştin sorun yoktu hatıladığım kadarıyla ama son durumu hatırlayamadım canım...
Neşecim sende iyisindir umarım..
Yasemin sen ve fasulyende iyidir umarım :))))
Zehra canım davetler bitmedimi seni göremiyoruz...
Tuubay canım sen ve ikizler nasıl..Sen benım pozitif düşünememe neden olan kişisin. Umarım bende senin kadar şanslı olurum...:))))))))
unuttuğum kim kaldıysa özür dilerim..
Bu arada Neşe listeyi halletsen bir ara ben kimler var hep unuttum...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…