2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!



Amin canım cümlemizin. Geçen ay 18.inde olmuştum (gene 41.günümdü geç olmuştum)
Bu ay ayın 19unu 1sayıyorum bugün dahil tam 42 gün oldu ama ben hala olmadım. Valla gülüm bilmiyorumkii testi dün öyle aldım 2 tane markasını falanda hatırlamıyorum. Birini yaptım diğeri duruyo olmazsam gene yapıcam diye.. Bu sefer çook geciktim ama.. test yanılmış olabilirmi
 
oooooooooooooolllllllllllllllllllleeeeeeeeey herkes burdaaaaa yuppiiiii:dance::dance::1hug::1hug:a.s.:teytey::teytey:
 

bak bana seslenmedin ama ben cvp veriyorum yasemincim cnm sanırım hamile dglsin ve inan biz böyle her an tetikte bekledigimizden de stres yapıp oolamıyoruz maalesef.bende perş.falan olmam gerekirken dün oldum neredeyse 5 gün falan geçti geçen ayda böyle idi hatta daha fazla geçikmişti sonunda test yaptırmıştır kan testii ama.hafta sonuda dayanamayıp yapmıştım evde tabii ki negatif çıkmıştı.şimdide yogun regl oluyorum sıcaklar bi yandan stres bi yandan normal cnm.bende reglim bitsin başlayacam çalışmalara adetin başlangıcından net olarak kaç gün başlıyordu yumurtalama 9 günden itibaren mi yoksa 11 günden itibarenmi şaşırdım bende.kendine iyi bak cnm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin şu mübarek üç aylarda...sevgiler.
 
Menzil Gülü canım yeni ismin hayırlı uğurlu olsun. FidanAzericim çok geçmiş olsun. Sakın ümitsizliğe kapılma, seni çok seviyoruz, hep birlikte her zorluğu aşacağız İnşallah.
Kızlar benim umudum da öbür aya kaldı. Yalnız süper güzel bir tatil geçirdim şükür. Enerji depoladım. Eşimle birkaç ay doktora ara vermeye karar verdik, ilaçsız da yumurtlayabiliyorum şükür. Olmazsa artık sırada rahim filmi var. Doktor kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman gel dedi. Bakalım hepimiz için en hayırlısı olsun. Bu arada Menzil gülümüz sana teşekkür ediyorum listen çok hoş olmuş. Yeni hamişlerimizi de tebrik ediyorum. Hepinisi koccamaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn öpüyorum...
 

Icime dogdu bugun donecegin. Hosgeldin canim.:1hug:
 

Canim mavi deniz in de dedigi gibi, cok kafaya takincada strestende gecikebiliyor. Birde bu kadar gec olmasida normal degil. Hic doktora gittin mi?
 
Canim mavi deniz in de dedigi gibi, cok kafaya takincada strestende gecikebiliyor. Birde bu kadar gec olmasida normal degil. Hic doktora gittin mi?

gittim balım normalde 35 günü aşmıyordum. ama işte evlendikten sonra uzamaya başladı 2 aydır böyle oda bebek istiyorum ve dediğiniz gibi stresten sanırım doktorada 3-4 ay önce gitmiştim enson. bi kist vardı doğumkontrol verdiler. düzene girdim. sonra gene gittim. hormon testi yaptılar bişey çıkmadı. farlutal verdi onunla oldum.sonra gene düzene girdi derken işte 2 aydır böyle geç.. bi umut test yanılmıştır belki diyorum. Aslında bide buay pek umudum yoktu dün oldu hepsi belirtilere bakınca bendede varmış gibi geldi ama olsa çıkardı biliyorum yok da neden olamıyorum..
 
Merhabalar ben de bu yaz eşime müjdeli haber vermek istiyorum kızlar...Yaklaşık 2 senedir hiç bir sorun olmamasına rağmen bebişimiz olmadı kader kısmet demekten ve her ay umutla beklemekten başka çaremiz kalmadı. Yalnız bu ay, sürekli 6-7 gün ve yoğun olan adetim 1.5 gün sürdü ve birden kesildi renk ve yoğunluk olarak bir garipti.Umutlanmak istemiyorum ama, bir sonraki adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum,belki üstüne görmedir falan diye.Test yapmaya çok istekliyim fakat daha önceki negatif deneyimlerimde çok üzüldüğüm için, eşim test yaptırmıyor.Ne olur kızlar birbirimizi tanımasak da dualarımızı esirgemeyelim. Hepimizin en kısa zamanda bebişleri olur inşallah...
 

Hayirlisi olsun canim. Sen simdi kendini bir rahat birak, neden hala adet olmadim, hamilemiyim sorularini birak ve rahatlamaya calis. Insallah duzene gircektir.
 

Canim bu dediklerin hamile olabilecegini gosteriyor. Adetin 1.5 gun surup birde yogunluk olmadiysa hamile olabilirsin. Bence beklemektense hemen bir test al ve yap. Bak bu kadar beklemissiniz. Simdi bu kadar belirti varken bence mutlu olabileceginiz dakikalari geciktirme.. Hakkinda hayirlisi olsun canim.
 
Kiz nesemese, yedigin ictigin senin olsun, neler gordun anlat. Denize girdin mi?senağlama

Bende istiyom denize girmek:çok üzgünüm: Annem, kardesim halam herkesler siftah etti ben bu sene kaldim, offffsenağlama
 
neşee hoşgeldin arkadaşımmm şükür kavuşturana menzilin dediği gibi yediğin içtiğin senin olsun gerisini istiyoruz biz:))))
 

İnan bir an bile beklemezdim canım ama eşimi kıramıyorum çünkü o kadar tatlı ve anlayışlı ki her ay benim tek tesellim o...Sabret diyor. Ama içimden bir ses de bana evet bu kez hamilesin diyor. Umarım hamileyimdir ve bu müjdeyi ilk sizlere vermek kısmet olur.Uzun zamandır bu siteye takılıyorum çok aktif bir üye değilim ama kalbim bir anne adayı olarak tüm annelerle ve anne olmak isteyenlerle birlikte atıyor.Herkese kucak dolusu sevgiler...Bir gün hepimiz meleklerimizi kucaklayacağız inşallah...:Saruboceq:
 
Kızlar nasıl gidiyor? Sanırım ben bugün yumurtladım. Ay çok komik oldu böle yazınca, kendimi tavuk gibi hissettim :) Bakalım bu ay kimler listenin ortasına geçecek? Hadi kızlar kimin adeti yaklaştı?
 
Kızlar nasıl gidiyor? Sanırım ben bugün yumurtladım. Ay çok komik oldu böle yazınca, kendimi tavuk gibi hissettim :) Bakalım bu ay kimler listenin ortasına geçecek? Hadi kızlar kimin adeti yaklaştı?

slm neşe nasılsın yazına güldüm kendimi tavuk gibi hissettim diyince bak bebk olsun diye neleri benzetme yapıyoruz ben adetimin5.günündeyim bayagı azaldı ama bitmedi tam olarak bekliyorum şimdi.sanırım yumurtalama ortalama 9 ila 14 gün arasında falan mı oluyordu farklı duydumda hep.netteki yumurtalama takvimlerinde yapıyorum hesabı ortalama oda 11gün başladıgı söylüyor yumurtlamanın.29 da oldugumu varsayarsam 10.günden yumurtalam oluyor sanırım.anlamadım ben...inş rabbim hepimize nasip eder.
 
ahhh ahhh inşallah bizlerde 2008 bitmeden eşlerimize hamile olduğumuz müjdesini alıp veririz
21 ayı devirdik çocuk için çalışıp isteyeli, bakalım daha ne kadar beklicez, Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah
 

Canım ben sıcaklığımı ölçerek yumurtlama günümü tespit etmeye çalışıyorum. Bununla ilgili KK'de yazılar bulabilirsin. Hepimiz için en hayırlısı olsun canım.
Menzil Gülü resmindeki bebiş sana ne kadar da benziyor, akraban mı? Bu arda benim yokluğumda listemizi çok güzel yapmışsın, eğer bir işin yoksa rica etsem yeni gelenleri de ekleyebilir misin? İsterseniz listelerimizi yenileme sadece benim görevim olmasın , siz de çok güzel yapıyorsunuz. Farklı haftalarda farklı arkadaşlar yaparsa daha eğlenceli olur düşüncesindeyim.
Kızlar bakalım Ağustosun ilk annesi :CüvCüv: kim olacak?
 
slm kızlar. ben epeydir kk ne katılıyorum ama tüp bebek bölümüne. tam 2 sene her ay adet olcakmıyım, belirti varmı, geçecekmi,kendimi dinledim durdum. ilk başlarda her ay idar testleri... hep negatif hep tek çizgi... ama biliyordum. bu yazdan çok ümitliydim ve bunu kıştan beri söylüyordum. bu yaza bem hamile gireceğim diyordum..

İNANDIM VE OLDU KIZLAR. ALLAHIMA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ HAMİLEYİM. VE İNANIN İSTEYEN HERKES İÇİN HERGÜN DUA EDİYORUM. allahım herkese, isteyen herkese bu duyduyu tez zamanda yaşatsın inşallah... amin....
 

al bendende okadar tuubay simdi gene tupbebek bolumunden buraya transver olduk darisi kalanlarin basina ben bu ay inandim ben hamile olcam dedim hemde ikiz dedim rabbim kismet etti cok sukur ikiz olup olmadiginida bir sonraki kontrolde ogrenicem insallah
hic bir zaman umutsuzluga dusmeyin kizlar Allah buyuktur dualarim sizinle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…