saol balımmmm evet dün yaptım kaçtım bakamadım sonra baktım ki tek çizgi ve ben halaaaaaa hastalanmadım sıyırabilir miyim????:bbo:senağlamasenağlamasenağlama
kızlar günaydınn....Maalesef benımde umutlarım Ağustos a kaldı..Herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun inşallahh.
Kızlar yepyeni ismimizle yola devam. Bakalım bu yeni mekanımız bize uğur getirecek mi?Ben bazen karamsarlığa kapılsam da siz beni doğrultun :mymeka: klava:. Gerçekten birbirimizin desteğine ve duasına ihtiyacımız var. Hepinizi çoooooooookkk seviyorum, kocaman öpüyoruuuuuummmm.
rahel sıkma canını arkadaşım gelecek aya inşallah bak biz bebekimle hiç sıklıyormuyuz:))))bizde aylar en önemlisi umutlar bitmiyor çünkü biliyoruzki afedersin bi yerimizi yırtsakta o geleceği vakit gelecektir dua ediyor ve bekliyoruz Rabbim bize bekleme sabrı metaneti versin yeterki dimi inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz hakkında sohbet ederizz neden olmasınki kız olmadı ben bebeğiniz olurum siz beni sefersiniz olarmı:))))zaten kanım size çok kaynadı:))))
kızlar tatilden döndüm sizleride çok özledim Şeniz uzun zamandır takip edemedim hayırlı haberler vardır inş.ümitinizi yitirmek yokklava:bebişler sırayla gelmeyi bekliyo...benim bebişte 8 haftalık oldu dr gitmem gerekiyo daha kalp atışlarını duymaya gidemedim hepinizi öpüyom..:1hug:
bende yenı uyelerdenım.bu yaz anne olmak ıstıyorummmmm inşalaaaahhhhsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?