2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

 
merhaba kizlar.hep soyluyordum eyer bir gun hamis olursam ilk once burda sizinle paylasicam qaliba hamisim,acayip bir duygu ne oldugunu anlayamiyorsun.kizlar beni listeden silin.allah isteyen herkese nasip etsin insallah hep sizin icin dua edicem.sorulariniz olursa cevaplamaya hazirim,sizi hamis olurken de hep ziyaret edicem,burda bir cok sey oyrendim bana yardimci olan her keze tesekkurler.sizleri seviyorum.
 
Rahel cok tesekkur ederim canim. Yarim saat kadar once test yaptim, sonuc negatif ve vucut isimda adet oncesine dondu. Herhalde bugun olurum diyorum, yani insallah olurum. Ilk defa bu ay heyecan yaptim herhlde ondan vucudumun dengesi degisti. Bu ay daha sakin olmaya calisicam insallah.
 

Hayirli olsun canim. Nasil ogrendin hamile oldugunu?
 
sag ol canim.isteynher kese nasip etsin rabbim.adetimden bir hafta gecmisti evde test yaptim ilk once cok silik cikti ,sabah yine yaptim bir azcik belirginlesmisdi,bir kac gun gecsin yine yapicam.
 
Fidan cım tebrik ederim canım... Ama buradan gitmek yok..Seni halkamızın ortasına alacağız..Darısı bize bulaşsın..Neşe görünce değiştirir listeyi artık..
Bebekim herşeyin hayırlısı.. Dur bakalım daha gelen birşey yok..Aksi ispatlanana kadar hamile sayılırsın..:))) İnşallah gelmez adetin ve mutlu haber verirsin bize..
 

Canım benim, bizde seni çok seviyoruz a.s.. Rabbim tamamına erdirsin İnşallah . Çok sevindirik oldum yaaaa, yaşasııınnn :dance:...Listeden silmek yok, ortaya alıcam inşallah. Canım eşine nasıl söyledin? Ailelerinizin haberi var mı? Yumurtlama gününü falan takip etmiş miydin? Ne çok soru sordum :1hug:..
 
nesecim ellerine saglik cok guzel olmus.sorularini cevaplayim ben.bu ay hic bir sey dusunmedim yumurtlama gunu falan hic aklimdan bile gecirmedim her ay yapardim ama bu ayam cok isim vardi kafam karisikti sinavlarim falan vardi o yuzden hic dusunmedim hic adet oldugum gunu bile untmusdum beklemiyordum her ay 3 gun kaldi 5 gun kaldi diye hesap yapardim bu ay ama hic birini yapmadim,beklemediyim anda oldu.hamisliyi iyice kafamdan cikarmis buraya bile ugramiyordum hamisliyi dusunmuyordum bile hep soylerdiler inanmazdim gercekden de insan beklemediyi anda geliyormus bebisler.
 
Kizlar ben sonunda adet oldum cok sukur. Adet olmakta guzel sey gercekten, ben olamayinca vucudumda bayagi sikinti yapti.
 
Kızlar Allah nasip ederse biz bu hafatsonu tatile çıkıyoruz. Alanya'da 10 gün kadar kalıcaz eğer bir aksilik olmazsa, sonrası belli değil. Benim yokluğumu belli etmeyeceğinize eminim. Listeyi düz yazı ile devam ettirebilirsiniz. Dönünce ben gene ilgilenirim. Sizi çok özleyeceğim.
 

Canim denize benim icinde gir. Bak her tatile gidene bunu diyorum, dusun nasil icimde kalmissenağlama

Canim gule gule git, gel...:a015:
 
Öncelikle herkese günaydın... Neşe cim sana iyi tatiller..İnşallah geldiğinde de mutlu haberler duyar ve mutlu haberler verirsin..
Bebekim herşeyin hayırlısı..Birgün mutlaka olacaktır buna inan..Vakti zamanı gelince Allahım o duyguyu yaşatacak hepimize..
 
tatile gidenlere iyi tatiller! bizim yerimize de yüzün güneşlenin emi....:a015:
busene benim tatilim yooookk:a015:
ama bayramda memlekete gitcem kısmetse...
ama o zamanda soğuk olcak........
seneye bebişimizle gideriz İNŞAAAALLLLLAAAHHHHHHHHH...gamyoncuiremsu
 
slm arakadaşlar benide alın aranıza bu yaz bende gebe kalmak istiyorum.adetim 2 hafta falan sonra kısmetse ilk denememiz olacak inşallah tutarda bizde seviniriz yaşım 23 2 yıl olacak 2 eylülde ozaman evlilik yıldönümüzü kutlar ken aramıza katılan minigide kutlamak istiyorum..yasemin k bende bu sene gidemiyorum işe başlayalı 3 buşuk ay falan oldu izin zor valla,seneye inşallah bebişimle eşimle..allahım hepimize o günleri görmek nasip etsin.. AMİN
 


amin inşallah hoşgelmişsin aramıza...a.s..
benimde adetime 1 hafta kaldı ama bu ayda hiç umudum yok galiba :1no2:yumurtalama dönemim geçmişti zatenbide üstüne eşimle tartıştım kızdım ona.. Artık Allah Kerim...
 
neşe canım iyi tatiller

bebekim canım adet olmana sevindim dediğin gibi adet olmakta bi mutluluk olamayınca vücut çok kasıyor stres hat safhaya çıkıyor hayırlısı neyse o olsun deniz konusuna gelince sen türkiyeye erken geldiğin içinmi denize giremedin bu hasretliğin sebebi nedir?bu arada ben ara ara şileye gidiyor vede geliyorum şimdilik evimdeyim ama her an kafama eser giderim o ayrı :))))hepinizi öpüyorum kızlarr

karabiberim teze hamiş kız eşin haklı denizde ne işin var heleki ilk 3 ay daha çok risk taşıyor ben hamiş olayım 3 senede girmem kız denize :))))

sizi seviyorum bacılarım hadi Allaha emanet olun aklımda vede dualarımda olduğunuzdan şüpheniz olmasın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…