- 4 Şubat 2008
- 2.089
- 70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım haklısın gerekirse girmem ama eşim bana girme diyo sonra tutup tatile gitcez diyo ee tatilde o girerken ben bakayımmı olmaz ki:)))))) dr sordum bişey olmaz dedi bende yavaş yavaş yüzerim napım..neşe canım iyi tatiller
bebekim canım adet olmana sevindim dediğin gibi adet olmakta bi mutluluk olamayınca vücut çok kasıyor stres hat safhaya çıkıyor hayırlısı neyse o olsun deniz konusuna gelince sen türkiyeye erken geldiğin içinmi denize giremedin bu hasretliğin sebebi nedir?bu arada ben ara ara şileye gidiyor vede geliyorum şimdilik evimdeyim ama her an kafama eser giderim o ayrı :))))hepinizi öpüyorum kızlarr
karabiberim teze hamiş kız eşin haklı denizde ne işin var heleki ilk 3 ay daha çok risk taşıyor ben hamiş olayım 3 senede girmem kız denize :))))
sizi seviyorum bacılarım hadi Allaha emanet olun aklımda vede dualarımda olduğunuzdan şüpheniz olmasın
canım haklısın gerekirse girmem ama eşim bana girme diyo sonra tutup tatile gitcez diyo ee tatilde o girerken ben bakayımmı olmaz ki:)))))) dr sordum bişey olmaz dedi bende yavaş yavaş yüzerim napım..
bende ortaya geçmek istiyorum banane işte:)))))
bebek için kafaya takmıcakmışsın öyle oluruna bırkacakmışsın ama ben çatlıyorum okuyup duruyorum. öğrendiklerimi özetle paylaşıyım sizinle de..
eşimiz ilişki öncesinde sert bir kahve içerse spermleri daha hareketli oluyormuş.
ilişki öncesi duş alınmamalıymış (bu havada da nasıl olcaksatatlicadiarzu)
en uygunu sabahın erken saatlerindeymiş. erkeğin hemen çıkmaması bayanında en az 30 dk yatması gerekiyormuş.
spermler 48saatte bir yenileniyormuş. oyüzden bebek isteyen çiftler yumurtlama haftasında gün aşırı çalışmalıymış:icecream::lepi:
inşallah bebekim inşallah hepimiz ortaya geçerizde etrafımız bomboş kalır:))))göbişlerimiz birbirine değe değe dururuz ne olacakki:)))
neşe ne haber yaa sesin çıkmıyor çokmu yoğunsun arkadaşım öpüyorum kolay gelsin
rahel senden ne haber bacım sende benim gibi temmuzun bereketsizliğine yanıyorsun dimi (sorma yaa bi hazirana bak bide temmuza neyse canım ağustosta telafi ederiz çok çalışmamız lazım çokkkk:))))
sizleri sefiyorum bacılarım
Allaha emanet olun mucuxxs