canım teskkürler yok daha mide bulantısı ama acıkınca midem kazınıyoKarabiberim tebrik ederiiimmmmmmmm... Senin adına çok sevindim. Sağlıklı nur topu gibi doğar inşallah... Kendine çok dikkat et. Buarada mide bulantın falan var mı?
Neşemeşe.. Herşeyde bi hayır vardır en güzel sözü söylemişsin. Mevlam neyler, neylerse en güzelini eyler. Herşey gönlün gibi temiz olur inşallah. Bazen (yada çoğunlukla erkeklerde oluyor bencillik ve umursamazlık anlayışsızlık :) sinir oldum bak şimdi... Her evde var onlardan balım takma sakın kafana elbette olacak bizimde minişimiz..
arkadaşlar listemizde tarih yok ama ben yinede bilgi vermek açısından yazayım dedim,geçen ay çok üzücü bir olay yaşamıştım sanırım ondan olsa gerek bu ay 5 gün erken geldi adetim yani bugün adet oldum bende şaşkınlık içindeyim ama neyse geldi:)))
kızlar bu arada akşam şileye annemlerin yazlığa gidiyorum yine 1 hafta olmam sanırım dediğim gibi ara ara gidip gelecem yok oldummu anlayınki şiledeyim var oldummuda zaten belli olur çenemden:)))sizleri çokkk sefiyorum Allaha emanet olun bacılarım iyi çalışmalar şeyy pardon iyi günler:))))
demmekki bu ayda bizim için hayrlı değilmiş dimi bebekim hem neşeyi yalnız bırakmamak için hamiş kalmadık:))))hep beraber üçümüz kalacağız dimi :))))ay ne güzel olur bide bakarsınız üçümüzünde üçüzzz yok artık:))))
ayyyy canımm ne güzel olmuşşş valla hep etrafımdasınız inş yanıma gelenler çoğalır ama ilk hamiş olmak hoş inş umudum umudunuz olurKızlar eklemeyi unuttuğum kimse varsa beni uyarın. Bizimle paylaşımda bulunanları koydum sadece. Umarım beğenirsiniz.
UMUT LİSTESİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?