2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

canım teskkürler yok daha mide bulantısı ama acıkınca midem kazınıyo
 
arkadaşlar listemizde tarih yok ama ben yinede bilgi vermek açısından yazayım dedim,geçen ay çok üzücü bir olay yaşamıştım sanırım ondan olsa gerek bu ay 5 gün erken geldi adetim yani bugün adet oldum bende şaşkınlık içindeyim ama neyse geldi:)))
 

Hayirlisi olsun canim. Bende bugun yarin olucam. Atesim adet oncesi isima dondu bu sabah.
 
Kızlar bende asayiş berkemal :) hehe. Herkese güzel ve sağlıklı haftasonları diliyorum.
 
demmekki bu ayda bizim için hayrlı değilmiş dimi bebekim hem neşeyi yalnız bırakmamak için hamiş kalmadık:))))hep beraber üçümüz kalacağız dimi :))))ay ne güzel olur bide bakarsınız üçümüzünde üçüzzz yok artık:))))
 
kızlar bu arada akşam şileye annemlerin yazlığa gidiyorum yine 1 hafta olmam sanırım dediğim gibi ara ara gidip gelecem yok oldummu anlayınki şiledeyim var oldummuda zaten belli olur çenemden:)))sizleri çokkk sefiyorum Allaha emanet olun bacılarım iyi çalışmalar şeyy pardon iyi günler:))))
 

Ohh benim icinde gir denize:a015: Bende istiyom deniz uhu uhu... Cok ozletme kendinicoksekeriremsu
 

Ayy canim insallah insallah, olsun kiz Allah verirse muhakkak kolayliginida verir. Ben istiyomcoksekeriremsu
 
güle güle bensenb benim içinde gir bu yaz eşim benim girmeme izin vermiceni söylüyo ne desem ikna edemedim
 
Kızlar eklemeyi unuttuğum kimse varsa beni uyarın. Bizimle paylaşımda bulunanları koydum sadece. Umarım beğenirsiniz.

UMUT LİSTESİ

 
neşe cim elllerine sağlık valla süper olmuş...Darısı hepimizin başına olsun inşallah.. Ben bu ay treni yine kaçırdım ama ay sonu tekrar regl günüm. Bu ay 2 şansım var yani..:)))
 
Kızlar eklemeyi unuttuğum kimse varsa beni uyarın. Bizimle paylaşımda bulunanları koydum sadece. Umarım beğenirsiniz.

UMUT LİSTESİ

ayyyy canımm ne güzel olmuşşş valla hep etrafımdasınız inş yanıma gelenler çoğalır ama ilk hamiş olmak hoş inş umudum umudunuz olur
 
bebekim çeksene elini kafamdan uyuyamıyorum:)))))neşeye bak oo dünya umurunda değil öyle horluyorki:))))ayy yerim ben bunları bebekim bu resimden sonra bende sana katılıyorum tamam üçüz olsun:))))olmadı bi araya gelir topluca bakarız ne olacak:)))
 
Kızlar beğenmenize sevindim. Bundan sonra sık sık listeyi yenileyip tazeliyelim. Aslında bizimle hamiş kalanlar da ayrı bir grup kursa iyi olacak. Bunu da hamişlerimiz yapsınlar. Nasıl olsa hepimiz oraya gelicez inşallah.
 
grup derken topikten mi bahsediyon canım yoksa seninki gibi bir listemi benim pcm çok iyi dil yani öle lseninki gibi resimli yapamam birazdaha bekleyelim belki yeni bir hamiş çıkar yapar
 
Yok canim dun yaptim ama cikmadi. Dun adetimin 1. gunu olmasi gerekiyordu ama hala gelmedi reglim. Bende bekliyorum artik. Ama olsaydi cikardi diye dusunuyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…