2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

Teşekkür ederim benssenb. Sen tatilini yap, hiçbirşeyi kafana takma. Ben bu akşam pes ettim. Yine mi diyeceksiniz. 2-3 aydır doktorda emek veriyorum biliyorsunuz. Dün güç bela çatlatma iğnemi bulup yaptırdım. Sınavlara, doktora koşuştururken geberdim inanın. Bugün çalışma yapmamız gerekiyordu, peki ne oldu? Eşim döndü arkasını fosur fosur uyuyor. Eve geç geldi, yemekten sonra uyuyakalmışız yorgunluktan, kalkınca tüm akrabalarıyla çene çaldı, sonra döndü arkasını yattı. Bugünü hatırlattığımda umursamadı bile. Şimdi bu adam yapacaklarımı haketmedi mi?
Bebişi sadece ben istiyorum galiba, çektiğim eziyetler harcadığım paralar, işyerimden işittiğim laflar hepsi bir yana da şu çatlatma iğnesini alasıya göbeğim çatladı resmen. Ne için?
Kızlar söyleyin bana aşırı tepki mi veriyorum?
 
Benssenb cim anca beraber kanca beraber:) Ama yok ya benim icim elvermez sen ins. hamissindir. Ben daha cok mutlu olurum. Bu ay bereketli gececek gibi geliyor bana. Simdiden 2 hamis haberi beni cok mutlu etti.

Karabiberim sana cok sevindim. Birde bu kadar ugrasan ve sikinti cekenlere daha bir seviniyorum. Sende bize dua et olur mu?

Rahelcim insallah hamilesindir hayirlisi ile...Lekelenmeler iyiye isaret. Ne zaman test yapacaksin?
 

Canim yaa.. Ne asirisi, bu kadarda olmaz yani. Eslerimizin bizi cok iyi anlamasi lazim. Ben olsam ne yapardim biliyormusun? Zorla kaldirirdim. Tabi zorla derken, yumusak hareketlerle:) Sen bu erkeklere birakmican bu isi. O kadar emek harcadin yazik valla..Git simdi sen onu uyandirmaya calis. Yani kadinligini kullan turkcesiŞeniz
 
Saol bebekim123 ama hiç de uğraşmayacağım. Dün ne kadar eziyet çektiğimi, bugün yumurtalıklarımdaki sancılarla sınav görevlerimi tuttuğumu, herşeye rağmen en sevdiği yemeği yaparak beklediğimi düşünüyorum da, yok kalsın. Bu kaçıncı, benzer hareketleri önceden de yaptı. Zaten doktora bu saatten sonra gitmemin hiçbir anlamı kalmadı. Doktor bu ay da olmazsa rahim filmi çekeriz demişti. Şimdi gidip, eşimi mi şikayet edeyim. Derdimi sizden başka kimselere anlatamam.
Sonuçlarına katlanacak, sinirlerim iyice bozuk.
 
Ya canim sen esine bunlari bir bir anlatsana. O kadarda anlayissiz olacagini sanmiyorum. Sen icine atma bunlari. Boyle yaparak ancak uzulen sen olursun. Birseyde kazandirmaz bu, sadece daha cok sinirlerin bozulur. Simdi git bence ve uyandirmaya calis, emeklerin bosa gitmesin. Eger ik mik ederse iste butun bu emeklerini ona anlat, dinlemek zorunda, uyuklasa bile sen konusmaya calisinca dinlicektir. Sakin boyle yapma, icine attikca dahada kotu hissedersin.
 
PES ETMEK YOK ayrica tamam mi? Bu ay hamislik haberini aldiginda, iyi ki pes etmemisim diceksin. Bak sana bu gece dua edicem ins. Ama iliski olmadan ben ne kadar dua etsem bos. Hadi bakalim, guzelce, sinirlenmeden konusmaya calis. Birazda duygu somurusu yapiver. Ben senin icin sunu yaptim bunu yaptim diye. Yani sen bunlari anlatmazsan o nerden bilicek. Dag daga kusmus dagin haberi olmamis misali.(Ay bu deyim boylemiydi:))
 
Heee birde konusmaya baslamadan once muhakkak Ayetel Kursi oku ve Allahim beni muvaffak et diye. Bak ben ne zaman bu duayi okusam isim rast gitmistir. Sende oku. Hem sende sakinlesirsin. Seytanin vesveselerine gelme lutfen. Pozitif olmaya calis.
 
Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış. Ama canımcım bu dediklerini anlattım. İnat şey, umru bile değil. Bir daha doktora falan gitmem bile dedim. O bebiş hayalleri kurmak yerine yazın akrabalarının yanına nasıl gideceğinin planlarını yapıyor. Bu evlilikte hatalı bişey var ama ben görmezlikten geliyorum sanırım.
 
kızlar iyi dilekleriniz için saolun duam sizlerle canı gönülden ettim inş kabul olur
 
nese canım sinirlenmekte haklı olabilirsin ama bebekime katılıyorum o kadar mücadele ediyorsun yıpranıyorsun bunun farkındayız ama onada farkettirmelisin hayatım tamam sonuna kadar haklısın vurdumduymazlığı seni son noktaya getirmiş olabilir bende olsam aynı şekilde fevri davranırdım belkide ama şeytana yenik düşme mücadelenden dönme ne yap et onada farkettir anlat ve en önemlisi umudunu yok etme yüreğinde bende bebekim gibi hamiş olduğunda sana bunları hatırlatacam o zaman iyiki pes etmemişim diyeceksin tatlım
 
nesemesecim hepimiz dönem dönem aynı şayleri yaşıyoruz eşlerimiz bazen fazlasıyla bencil olabiliyolar onlar bizim kadar duygusal ve anaç olmadıkları için bu konulara çok ta önem vermiyolar canını sıkma bu akşam devam hersey olacagına varıyo..
 
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.Artık kendimi kasmayacağım, olursa olur. Görelim Mevlam neyler, neylerse en güzelini eyler. Bende akşam hepimiz için dua ettim. Epey yıpratıcı bir gece oldu benim için. Ben ona yapacak bişey bırakmadım herşeye tek başıma koşturduğum için böyle oluyor ben biliyorum, parası ondan çıksa, o iğnenin ne zor elde edildiğini yaşasa bu kadar rahat olamaz. Ben sadece kendimi suçlu görüyorum. Bu günden itibaren tavır değişikliğine gidicem, yine sonuç alamazsam, Allah Kerim.
 
Kızlar günaydın...Neşecim sıkma sen canını..Herşey olacağına varır. Bak hem stres çok etkili bu işlerde. Ayrıca hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim ama sanırım ben regl olacağım. Karnım ağrıyor..Bu ayda olmadı anlayacağınız..Bende bıktım ama ne yapalım Allah hayırlısını versin. Kısmetse öteki ay artık..
 
kıslar merhaba...

ya bu günler nasıl geçiyo anlamadım acayip yoğunlardanım bende.. eşimde sınavları olduğu için evde ders çalışıyor.
Sabah 6 da kalk işe gel akşam 7de evdeyim. bi akşam ütü bi akşam toz bi akşam yemek derken, uyuyakalıyorum.. Bizimkide got got got diye dolanıyo ama bende hacet yokki anlayacağınız bu ayda benim orta katta minik kiracımız olmayacak çünkü koşuşturmadan yumurtalama günümü geçtim.
 

Canım sıkma canını sen..Bak biz kaçırmıyoruzda ne oluyor? Sonuç yine hüsran..Allahım bilir zamanını..Bu ay olmadı diğer ay olur ne yapalım..Şeniz
 
Karabiberim canım çok sevindim inan ki.İnşallah sağlıklı bir hamişlik geçirirsin.Allah bizlerede yaşatır bu duyguyu inşallah tez zamanda.
 

Canım gerçekten hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunları.Ama söylediğin doğru sorumlulukları paylaşırsanız o da nasıl uğraş verildiğini anlayacak daha çok değer verecektir.Çünkü bu iş gerçekten eşlerin birbirlerine destek olmasıyla daha rahat atlatılır diye düşünüyorum.
 
Karabiberim tebrik ederiiimmmmmmmm... Senin adına çok sevindim. Sağlıklı nur topu gibi doğar inşallah... Kendine çok dikkat et. Buarada mide bulantın falan var mı?



Neşemeşe.. Herşeyde bi hayır vardır en güzel sözü söylemişsin. Mevlam neyler, neylerse en güzelini eyler. Herşey gönlün gibi temiz olur inşallah. Bazen (yada çoğunlukla erkeklerde oluyor bencillik ve umursamazlık anlayışsızlık :) sinir oldum bak şimdi... Her evde var onlardan balım takma sakın kafana elbette olacak bizimde minişimiz..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…