Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim dun yaptim ama cikmadi. Dun adetimin 1. gunu olmasi gerekiyordu ama hala gelmedi reglim. Bende bekliyorum artik. Ama olsaydi cikardi diye dusunuyorum.[/QUO
Kızlar öncelikle hepinize günaydın...a.s. Bebekim umarım sıra sana gelmiştir ve sen hamilesindir..Her bünye farklı olduğu için çıkmayabilir. Bak burada bir arkadaşın 4 gün önce yaptırdığı kan testinde bile çıkmamış. Adetten 4 gün sonra idrarda çıktı..Umarım senınkide öyledir..Ama herşeyin hayırlısı..
merhaba kizlar.hep soyluyordum eyer bir gun hamis olursam ilk once burda sizinle paylasicam qaliba hamisim,acayip bir duygu ne oldugunu anlayamiyorsun.kizlar beni listeden silin.allah isteyen herkese nasip etsin insallah hep sizin icin dua edicem.sorulariniz olursa cevaplamaya hazirim,sizi hamis olurken de hep ziyaret edicem,burda bir cok sey oyrendim bana yardimci olan her keze tesekkurler.sizleri seviyorum.
merhaba kizlar.hep soyluyordum eyer bir gun hamis olursam ilk once burda sizinle paylasicam qaliba hamisim,acayip bir duygu ne oldugunu anlayamiyorsun.kizlar beni listeden silin.allah isteyen herkese nasip etsin insallah hep sizin icin dua edicem.sorulariniz olursa cevaplamaya hazirim,sizi hamis olurken de hep ziyaret edicem,burda bir cok sey oyrendim bana yardimci olan her keze tesekkurler.sizleri seviyorum.
Kızlar Allah nasip ederse biz bu hafatsonu tatile çıkıyoruz. Alanya'da 10 gün kadar kalıcaz eğer bir aksilik olmazsa, sonrası belli değil. Benim yokluğumu belli etmeyeceğinize eminim. Listeyi düz yazı ile devam ettirebilirsiniz. Dönünce ben gene ilgilenirim. Sizi çok özleyeceğim.
slm arakadaşlar benide alın aranıza bu yaz bende gebe kalmak istiyorum.adetim 2 hafta falan sonra kısmetse ilk denememiz olacak inşallah tutarda bizde seviniriz yaşım 23 2 yıl olacak 2 eylülde ozaman evlilik yıldönümüzü kutlar ken aramıza katılan minigide kutlamak istiyorum..yasemin k bende bu sene gidemiyorum işe başlayalı 3 buşuk ay falan oldu izin zor valla,seneye inşallah bebişimle eşimle..allahım hepimize o günleri görmek nasip etsin.. AMİN