Kızlar haftasonu KPSS ve şimdi de bütler derken felaket yoruldum, nete giremedim. Ben yokken çok güzel paylaşımlar olmuş, hepinize çok teşekkürler. Bu arada bende yeni gelişmeler var. Eşimin testini yaptırdık. Sayıda sorun yok ancak ileri hareketlilikte biraz sorun varmış. Doktor E vitamini verdi eşime. Kızlar eğer bu ay da olmazsa rahim filmim çekilecek. Yumurta takibim yapılıyor. Yarın yine gidicem inşallah. Bu harekette sorun için keçiboynuzu haricinde bildiğiniz bişi var mı?
canım hoşgeldin..eşinin sonucunun normal çıkması çok iyi. Şansınız daha yüksek demek ki.. Hareketlilik ve sayı için en iyisinin keçi boynuzu olduğunu söylüyorlar. Ama bal da yedirebilirsin. Hatta hareketliliğin artması için ilişkiden 2 saat önce sert bir kahvenın iyi geleceğini okumuştum biryerlerde. İstersen onu da dene..Umarım bu ay umutların boşa çıkmaz..a.s.
Selam kizlar... Benim atesim dustu yine.. Adetime 5-6 gun var..Bu ayda olmadi yani.. Hayirlisi olsun diyelim...
Kizlar sizlerden insallah guzel haberler almak nasip olur bu ay.
Nesemese esine sevindim canim..Insallah onumuzdeki ay beraber hamile kaliriz:)
Canım ateşin çok mu düştü? Belki kesin konuşmak için daha erkendir. Ben bu ateş işine hiç güvenmiyorum doğrusu.
kızlar nerdesiniz yaa........Ben gelmesem bu sayfaya kimse uğramayacak. Hem yok gelmeyenleri çıkartalım diyorsunuz hem kendiniz uğramıyorsunuz...Olmuyor böyle..Ben gelip gidiyorum ama kimsecikler yok. Kendi başıma mı kaldım yanı listede..
canım ben zaten ilk burdan verdim müjdeyi saolasın
ben topiğimiz için bidaha yazim belirtileri
10 gündür göğüs uçlarım elleyince acıyodu adet olacakkende acırdı ama dolgunluk olurdu bunda sadece ucu acıdı
sabahları karnım acıkıyodu normalde hiç iştahım olmaz bu son 3 gündür vardı
bide 2 gndür adet olamadığım için yumurtalıklarımda hafif bir sancı ara ara oluyo
normalde son adet günüm bugn az önce sarımsı uzayan bi akıntı geldi normalde beyazdır akıntım
ayrıca hepnizin kandilini kutluyom birbirimize dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?