2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

canım benim sütüm çok yettiği için ek gıdaya bende geçmedim mama da vermedim hiçç..sadece yeni yeni verdiğim meyve püreleri var elma mandalina karıştırıp veriyorum ilk başta sularından vermiştim...püreye geçince bir süre elma mandalina karıştırdım şimdi elma mandalina veya portakal ve çeyrek muz karıştırıp verdim....ama süt yetsede tok tutmuyorr... gece mama vermek istiyorum tok tutup daha rahat uyusun diyee..acıkınca uyanıyor gibi..

Her doktor değişik işte..Kutu sütünden verdi ama bana da mandalinayı daha yeni verdi.Ondan önce elma-armut suları sadece..Şöyle bir mantığı vardı çekirdeğini ayırabildiklerin 6 aydan önce(elma,armut,şeftali vs) ayıramadıkların(mandalina,muz vs) 6 aydan sonra demişti...

mrb arkadaşlar.Ben de temmuz annesiyim.Gerekli olduğu zaman inek sütünü suyla karıştırabilirsin demişti doktor.Ben yoğurdu hiç tutturamıyorum.Püf noktası var mı?Yardımcı olur musunuz?

mrb arkadaşlar.Ben de temmuz annesiyim.Gerekli olduğu zaman inek sütünü suyla karıştırabilirsin demişti doktor.Ben yoğurdu hiç tutturamıyorum.Püf noktası var mı?Yardımcı olur musunuz?

Merhaba :)) Ben yoğurt makinası kullanıyorum...Kabına sütü koyup birazda yoğurtla karıştıtıyorum akşamdan fişe takıyorum sabahda buzdolabına alıyorum biraz da dolapta duran yoğurt kalıp gibi oluyor.Gayet güzel yani...Şimdi meyveli yoğurt yapmayada başladım onunla..Benim makina arçelik ama piyasada 25 ytl'ye bile bu makinalardan var.Uzun süre yoğurt yapacağın için al bence..evinin normal yoğurdunuda bununla yapabilirsin...Hatta internet üzerinden alışveriş yaptığım güvenilir bir yere baktım senin için 18 ytl'ye bile buldum.

Son düzenleme:
sağol canım.Alsam iyi olacak çünkü bu 4. denemem.Yine tutmamış.Su gibi:KK43:

günaydınlarrr 2008 temmuz annecikleri a.s.
yaf akşamdan buyana katletmişsiniz topiği, okudumda yıkıldım valla :roflol:
kız lal05, izlenin yüzüne nie vuruyosun kıs bekarken bebeğinmi var die, olamasmı yani :roflol: seninkilerde her an olabilirmiş, hadi beklios hemen :roflol:
ceylasya canım muhallebi türü bişeyler dene. 6 aylık sanırım bebişin dimi, yer heralde.

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

çorumlu uzamış kuzunun saçları.seninkinin uzarken bizimkiler dökülüyor yaza kadar tokaları takarsın artık.pembiş pembiş çok yakışmış maşallah canım benim benim.

ya bu arada bu resimleri buraya nasıl büyük atıyorsunuz ben bir türlü başaramadımda büyük göndermeyi.

oğlumun sarma yaptım
img4993mo7.jpg

w800.png

kendimiz yemek yeyince üstümüz başımız böööle oluyo iştee

img5017mj3.jpg

w800.png

ellerim çok datluuuuuu

img5025qm3.jpg

w800.png

ben bunları gördüm ben bunları gördümmm< daha önce heheheheh ...bencede parmakları padişah sarması gibi yiyebiliurmuyumm...canımda nasıl tatlı çekiydi hee..maşallahh..arabayıda süper kullanıyo...ehliyeti ne zman aldıki tontişim benimm..yirim ben onii...popodan başlıya bilirimm...

hidencim senin paşan çorumluya ders versin sınava girecekya belki ondan öğrenirse kazanır.ona şansta getirir.

maşallah bosnikee..başarmışsın tbrkelr canımm..oğlunun maşallahı varr...bunları güzellik yarışmasına sokmak gerekk..maşallah yaww..

angel maşallah canım bebeğine oğluşşda seninmi onada maşallah..nazar değmesin kuzulara..

X