Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım ben mama kullandım kaşık mamalarını veriyorumm ama onlarda ne kadar saglıklı bilemiyorum tereddütlüyüm hep son günlerde tarhana içirip yada muhallebi yapıp veriyorummm
çünkü sütüm yetmiyo dün gece agladı hepp bende emzirmeye çalıştım ama elimi attıgım zaman hiç bişey gelmiyo farkındayımmm
yeni ruh süt derken inek sütümü?? ilk 1 yıl inek sütü zararlı diye biliyorumda.
yeni ruh hoşgeldin canım bebeğin ne kadarlık..alıştırmadan birden bire vermen kötü olmuş canımm..yavaş yavaş yüklen onların mideleri neki...sevgiler..
Ben mecbur mama vermek zorunda kalınca benim doktor mamaların hepsinin içeriği aynıdır,kızın hangisini severse onu ver bir kere mamaya geçtin bu hatayı yaptın madem marka önemsiz demişti.Tabi anlatamadım yaşadığım üzüntüyü ve sütümün neden kesildiğini o yüzden sanırım o keyfi sandı.Ben milupa Conformil serisini verdim.Kabızlığı vardı o dönem düzeldi ve gelişimi gayet başarılı gitti.Boyu kilosu vs..Anne sütünü destekleyici olarak verdim ben memnun kaldım.Tabi anne sütünün yerini hiçbirşey tutmayacağını bilerek o ay hiç kilo almaması beni çok korkutmuştu.Dip not olarak bunu da belirteyim.Anne sütü sihirli,mucizevi bir besin ve her çocuğun hakkı.O yüzdende 10 cc'ymiş bir kaşıkmış demiyorum emziriyorum yine de...canım benim sütüm çok yettiği için ek gıdaya bende geçmedim mama da vermedim hiçç..sadece yeni yeni verdiğim meyve püreleri var elma mandalina karıştırıp veriyorum ilk başta sularından vermiştim...püreye geçince bir süre elma mandalina karıştırdım şimdi elma mandalina veya portakal ve çeyrek muz karıştırıp verdim....ama süt yetsede tok tutmuyorr... gece mama vermek istiyorum tok tutup daha rahat uyusun diyee..acıkınca uyanıyor gibi..