2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

yeniylnw2.th.jpg
resim görünüyormu.

yeniylnw2.th.jpg

Yeni YIlınızı Kutlayan ilk ben olmak istedim o yüzden biraz erken davrandım.iyiki varsınız iyiki bu siteye üye olmuşum ve iyiki sizleri tanımışım.Birlikte daha nice yıllar geçirmek dileğiyle.

canım çok tatlı maşallah..daha ne erkeni arzu..ancak o gün kimse fırsat bulamaz belki...ben bulurum sanırsam her zmanki gibi uyuru z heralde...

isanın doğum gününü kutlamak bizim neyimize der bizimkisi bende onu kutlamıyoruzz yeni gelen yıl bizem mutlu gelsin diyorumm..vee sessiz sakin her yıla giriyoruzz...

yeni gelen yıl hepinize hayırlı uğurlu olsunn..arkadaşlarr..sevgiler:)))

Geçen senede evde kutlamıştık.bu senede evde kutlarız.ama kısmet olursa seneye bir şeyler yaparız inşallah.onlar içiyor ben bakıyorum o zamanda sinir oluyorum.Evde derken kayın valideme gider okey falan oynar kuruyemiş yeriz.ya düşünsenize seneye kayın valideyle gir ve bütün sene onun yüzünü gör olacak şeymi bu...))))

bak sen su gacilara yaws
len burayi unuturmuyum ben hic be, ya o cisellik bolumunu actim cunku bi reklam geldi maillerime, bende merak ettim yaws tovbe tovbe kafamçokkarıştı
ula acmiom topic mopic
arkamdan konusmayin bakim dettttttttttttt:mymeka: :sm_cool::teytey:

bak sen su gacilara yaws
len burayi unuturmuyum ben hic be, ya o cisellik bolumunu actim cunku bi reklam geldi maillerime, bende merak ettim yaws tovbe tovbe kafamçokkarıştı
ula acmiom topic mopic
arkamdan konusmayin bakim dettttttttttttt:mymeka: :sm_cool::teytey:

2008 enlerine seni seçtük bacımm..en tanışılmak istenen hatun kişi diyee:sm_cool::teytey::dance:

bende katilmadim..kendimi biraz saf disi hissettim..kimseyi secebilecek kadar tanimiyorum...dime yani...
bizde kendi aramizda temmuz annelerinden secsek guzel olurdu hani....

birbirimizden başka pek kimse tanımıyoruz..en azından ben fazla kişiyi tanımıyorumm...boş kalacak hepsş gerek görmedim göndermek içinn...

X