2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

CANIM İYİ OLMUŞ...
SEN BENİM BAŞLANGICIMI GÖRSEN YÜZÜNE BAKMAZSIN.
BEN KIZIMIN YENi RESİMLERİNİDE EKLEDİM.
SON YAPTIKLARIM O PROGRAMDAN CANIM.
YANİİİ ÖZELLİKLERİ ÇOK KULLANABİLENE.
BİRDE ES GEÇMEYELİM PROGRAMIN KULLANIM SÜRESİ 30 GÜN CANIM. ( Elini çabuk tut yani )

askito bend ebuzdolabı poşeti şişirip veriyorum deli oluyorr..balon veremiyorum eşim çok korkuyor ha patladı ha patlayacak diye..sanırım çocukluktan kalma bir şey..yanında helyum gazlı patlamış korkmuş sanırım şimdi irkiliyorr çok az şişirip verdim ama hemen kaldırtıyorr..bende o yokken veriyorum ...ama poşetlede süper oynuyorr..deneyebilirsinn..

dogru söylüyorsun ela'da bayılıyor poşete

hic sevmiyor sapkayi
ya benim kizim kel ya :KK43:(
guzel dimi kizim hala size gore? ama
benim icin hala guzel ve prensesler gibi saclari buyucek yavrumun
dun asi oldu gene iki tane sadece 200 gram almis yahu ama 2 cm buyumus boyu 62.5 olmus doktorumuz guzel dedi endiselenmiyorum falan, dedim baslayabilirmiyiz ek gidaya hayir dedi bi ay daha :s

istiyosan basla kiz doktoru dinleme :) banada baslama dedi 6 aya kadar ama ben veriyorum .. cocuk degisik lezzetler tatsin .. yazik yaw hep süt hep süt :p

duru bebege masallahhh essek gözlü melek :KK70:
artik lakabini essek gözlü koyuyorum :) büyünce anlatirsin artik .. bi teyzo$ vardi seni öyle seviodu diye :)

peri$ lemm madem yas tutcan nie kesiyon cocuun sacinii :)))
bu arada ayni abisine benziyo merve gittikcee

yok perihan'cım kötü olmadı ama hilmiyenin dedigi gibi yas tutcan niye kıydın kızımızın saçınaaaaaaaaaa

yaws demeyin oyle icim gidiyor napim herkes bisey diyor zaten, guzel kizin guzel saclari gitti diye, nolur sanki gene buyucek :KK43:(((

çorumlu böylede çok güzel kızın merak etme.yüzü gözü açıldı iyice ortaya çıktı güzelliği.kel kalcak değilya canım yaza uzamış olur renk renk tokalar takarsın o zaman.kaydirigubbakcemile2

istiyosan basla kiz doktoru dinleme :) banada baslama dedi 6 aya kadar ama ben veriyorum .. cocuk degisik lezzetler tatsin .. yazik yaw hep süt hep süt :p

duru bebege masallahhh essek gözlü melek :KK70:
artik lakabini essek gözlü koyuyorum :) büyünce anlatirsin artik .. bi teyzo$ vardi seni öyle seviodu diye :)

peri$ lemm madem yas tutcan nie kesiyon cocuun sacinii :)))
bu arada ayni abisine benziyo merve gittikcee
[/QUO

valla canım bende sıpam diye seviyorum sırnaşık şey artık iltifatmı ediyorum yoksa hakaretmi bilmem ama bugün hastaneye gittik herkes maşallah gözlere bak deyip durdu.bende bi taraftan okuyup üflüyorum çocuğu :roflol: zaten yaramaz sıpa uyutmuyor bizi birde nazara gelirse yandık.allah hepimizin güzel bebişlerini nazardan korusun.
bu arada aklıma geldi kızlar acaba çocuklar büyüyüncede bu sitede yazışıyor olacakmıyız ?bu seferde genç kız delikanlı resimlerini koyarız :dance:

çorumlu ne denüzülüyon bende anlamadım saçları arkadan kelleşmemişmiydi bizimki bile kel kalıyordu..geceleri saçlar ağzına giriyordu memeyle....iyi iştee gür çıkar hemm..kız çocuğu saçla anılırr...saçları ilerde gür ve güzel olsun bebekken napcak saçı..ozman savura savura gezerr hava ata ata:)))) ben kızımın kaç kez kelleştirdiğim, bile hatırlamıyorum şimdi çok şükür saçlarr çok...

genciza aynı şeyi bend e2 sene sonrası için düşündümm..acaba burda olurmu herkez diyee...sabah aklıma gelmişti...duygularıma tercuman oldun...

evat hoşgeldin canımm....ne çok tunahan ismini koymak isteyen ve koyan var bir ben koyamadım:KK43:(((şimdiki ismide çok güzel hepsi adıyla yaşasınlarr...

aradaki 5 fark'a bakın:))
ela001gw0.jpg

w640.png

004rt0.jpg

w640.png

ayy canim kucuk halini gormemistim elanin,ne kadar degismis....gerci benim oglus da oyle,acaip degisiyorlar...5 fark dedigin neler.....

X