2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ay cok sasırdım ya.ben de bu bebek kım ılk kez gordum dıyorum.yaaa ben olsam kesmezdım o pamuk sacları

çorumlucum çok tatlı olmuş böylede çok güzel olmuş küçük prenses
teknoloğcum senin keloğlanında biraz saçları büyümüş haaa

oyy kıyamam gitmiş saçlar.. şimdi daha güzel çıkar annesi üzülme! :) yakışıklılara da maşallah

evet gümüşhaneli uzauyor çok fazla zaten doğuduğundan beri ben kesiyordum orasından burasından çok çabuk uzuyorr..bakalım şimdi ne kadar uzayacak...

oyyyy damadıma bak beee millet damat görsün ghaneli bi photosopla bunların resimleri birleştirelim ve kalbe koyalımsırnaşık şey ben beceremem valla yapabilecek varsa süper olurrrr.

teşekkürler dünür kız bende beceremem ki ama çalışıyorum yakında başarıcam
birazdan kendi resmimle oğlumu koyucam pardon damadını

silindi...................................................

Son düzenleme:
ay masallah dıslerınıze sıze...gulusune kurban tatlı bebek.rabbım senı anana babana bagıslasın.....

çorumlucum olsun merve her haliyle güzel hem yaza uzamış olur tokalarsın o zaman.teknolog oğlun böyle süper oldu valla çok cool oldusengözlerimebaksanab
elanında dişleri belli gibi yerim ben onun gülüşünü çok güzel gülüyor.

ghaneli kızz damadımın kime çektiği belli oldu.allah sevdiğine bağışlasın pek güzelmiş kaşın gözün

teşekkür ederim canım o senin güzel bakışın
senin ve geliniminde resmini bekliyorum çookta merak ediyorum koy kızz hemen silersin

amanın bir iki saat girmiyorum neler kaçırmışım ghaneli ben oldumda bir resim koy valla ben anlamam göremedim bensenağlama

arzucum eloş hanım hiç hasta g,bi görünmüyorr cin gibi:1shok:yerim onun incilerini görünüyor alt resimdee..beyaz beyazz...ne güsel bisimkide salyalı heryerini ıslatıyor az kaldı sanıyorum yakında patlatacakk:Saruboceq:

masallahhhh yarabbimmmmm yerim hepsiniiiii

bende yeni resimleri pc ye yükleyimde firsat bulunca atarim buraya
öptm sizi[/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…