2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

kızlar oğlum kendi kendine dönüyo hatta yüzükoyunken dizlerini karnına çekip ileri doğru gidiyor maşallah oğluma yer onu annesi

ghaneli maşallah oğluşuna benimki tembel ancak tam dönemesede yarım dönüyorr...çorumlu kel kızını görem kıss ..benimkide kel oldu koydumdu ne varki..iyice çirkinleşmiştir..:)))

aferin benim ogluma maşallah.benim kız sevmiyor yüzüstü hemen sıkılıp aglıyor sinir oluyorum:jeyyar:

yok ya saclarini cekiyordu sinirlenince kepek var bi de gecmeye calistiriyorum, doktor krem verdi onu surcem unutmazsam bu aksam, sabah da yikicam iste bi de guzel buyusun diye hani ana saci mi neyse onlari kesip ama saclarini sakladim icim gitti keserken ama napim (
genede guzel benim prensesim masallah annesi kurban olur ona,
ha benim kizim kendi kendine belden karnina, karnindan beline donuyor dizlerini bukmeye calisiyor ustune yurumeye yani emeklemeye, sonra parmaklarindan tutuyorum otur diyorum oturuyor kalk diyorum kalkiyor vallaha masallah yavruma masallah deyin emi kizlarkaydirigubbakcemile3
ay insallah yaza kadar duble olsun saclari amannnnnhihoyyythihoyyyt

kızlar bizimkide daha 3,4 gün öncesine kadar yarım dönebiliyoru şimdi coştuk valla
çorumlu koy kız kel kızını valla çok merak ettim o kadar saçtan sonra kellik nasıl oldu acaba ne zorunuz var güzelim bebişlerin saçlarıyla

aferin benim ogluma maşallah.benim kız sevmiyor yüzüstü hemen sıkılıp aglıyor sinir oluyorum:jeyyar:

benimkide sıkılıyorr boynu gelişsin diye kokuyom ama biraz yerleri yalıyorr sonra zırlıyorr....tembel şişko nolcekyerimseniben

bir farkedince dönmeyi dönmeye devam ediyor hoşlarına gidiyorr biizmkiler daha keşfedemediler daha dönmenin zevkini...

bencede koy çorumlu bekliyosss

arzucum kk açık ama msn açamıyorumm..virüs taraması yapıyor makinaa...birde hep ekranda değilim sadece bilgisayar açık..bugün temzilik yaptımm..ütüye başlıycam yinee..geceleyeceğim yanii...kendime bir dehhh dersemm ütüyü bitirsem iyi olcekk:teytey::1rolleyes::dilcikar:

bari biz koyalum resmimuzu

neyse şimdilik bunları yükleyebildim çünkü site bozuldu

kıs gümüşhaneli oğlunu yakışıklılığı siteyi bilem bozmuşş..a.sa.s:sm_cool::1hug:

:asigim:
gulmek yasak tamam mi:mymeka::mymeka::mymeka:
:asigim::asigim: obenim hala guzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…