2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

cimcime tosuncuğun resmini hiç koydunmu ben görmedim hiçç...CADIARZU

bu arda aşkito sen sevdinmi duru yu kısss eşşek göslüm diyee :roflol:alemsinn heeeeeea.s.

bende oğlumuu küçük danam diye seviyorumm....:roflol:laelaelaelaelae

yha bende oglumu ponpi$im diye seviyorum nerden cikti bilmiyorum . icimden öle gelio :)))

bizde taşınıyoruz kızlarr aynı şehir içinde ama egeyle baya zor olacak topalnamya başladım ya cuma ya p.tesi taşınıcaz inş çabucak olur herşey bende giremiycem bir süre...

kıslar noldu size kış ortasında...birr sırda ben verimm..kendi evimden doğu iki aylıkken taşınmak zorunda kaldım özel sebeplerden..şimdi 4+1 deyim ama ben evimi özledimm...taşınma sırasında havalar sıcak tı allahtan birde tulum alın ben öyle yaptımm.tulumla dolaştı paşa beyy ...sonra ev biraz yerleşincee normale döndükk..bana yardım edende yoktu bebeklee...çok zorlandımm.şükürr şimdi bir düzen tutturduk..ama hem zor hemde alışamıyorsun...bakalım hayırlsıı..kolay olur umarım sizin için...

maalesef teknocum hiç koymdım.babamız kimselere göstermeden büyütmek istiyo.yoksa bende çok isterdim

:)))demekki kızını çok kıskanıyorr...çok güzel diye nazr değmesin istiyorr...neyse canı saolsun meleğinn..sorun değill gerisi...

teşkür ederim hilmiyecimm bizimde ısınma sorunu vr bu evde o yüzden çıkıyoruz benimde yanımda kimse yok tek başımayım zor olck ama yapck bişi yok...

izmir sıcak olmuyormu ki ısınma sorunu neden yaşıyorsunuz...ister yardım eden olsun isterse yardımcınn...taşınmak çok zorr..tiksinç bişeyy...5 kez taşındımm...öğhhhhhhhhhh....2 kere daha yaprız sanırım..hayırlısı...

eşim geçenlerde ankaraya iş görüşmesine gitti haber bekliyoruz eğer olumlu olursa sivasa taşınıcaz olumsuz olursada hayırlısı burayıda seviyorum ama daha haber çıkmadı bekliyoruzz

evet canım allah herşeyin hayırlısını nasip etsin ama trabzonun artıları bende daha fazla

birtek sen kaldın arzu herkesler tasşındı:))) sen nerdesin bakimy yoktun gün boyu eloş nasıl...iyimi biraz daha..

slmm bende 1 temmuz annesiyimmmm buda kızım

Eklentiler

• $SANY0885.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 37
birtek sen kaldın arzu herkesler tasşındı:))) sen nerdesin bakimy yoktun gün boyu eloş nasıl...iyimi biraz daha..

gün boyu ela pış pışlıyorum ne yapıyım valla dişe falan heveslenmeyin şuanda bile aglıyorrrr.gece de yattık sabahda 10:30da kalktık hala mız mızız

ceylasya hoşgeldin canım aramıza...kıızışannn çok tatlı maşallahh....allah size bağışlasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…