2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

yavrularim ve dayilari bayram gunu kiyafetleri pek iyi cikmamis ama cok guzel yani internetten bulursam kopyalarim sonra aman alinti yapmayin emi kizlar tskler mucuk
lutfen alinti olmasin tskler

çok güzel çorumlu güle güle giysinler cicilerini..iyi bayramlar..sen fransadamısın??

sagol canim sana da iyi bayramlar bizde bayram pek guzel degil cunku akrabalar var ama ise yaramiolar
tek annemler var ona da sukur, evet fransa'dayim canim

arzucum elaya maaşallah çok güzel olmuş.çok tatlı gülümsüyor :) çok can yakacak gibi görünüyor

çorumlu kızz seninkilerde dayıya benziyor valla aynı dayı.yanılıyomuyum? allah bağışlasın ikiside lokum gibi.

bencede ....kızda oğlanda dayıya benziyorr..bence annelerinede benziyorlarr..dayıda annenin kardeşi olduğuna göree demekki anneyede benziyorlar her nekadar göremesekte resmini çorumlu çocuklar sana benziyorr..

BİZDE BAYRAMDA BUNLARI GİYDİK...

w600.png

Son düzenleme:
teknolog oğlunu asker yapmışsın şimdiden :) ama çok yakışmış cidden.böyle kesim herkese yakışmaz yakışıncada tam yakışır.çok karizma olmuş oğlun maaşallah.

genciza kanay teşekür ederimm..evet ilk kestiğimde biraz tuhaf gelmişti onca saçtan sonra amaa şimdi çok tatlı geliyorr..bugün avm de sevmeyen kalmadı keltoş kafasını:))) evet bu arada cidden büyüdülerr..bugünn ilk resimlerine baktım çok yabancı bir bebek gibi geldi:))) değişmiş çoktaa...

çoraplarımıza bakın teyzelerimm..annem en sonunda buldu..bugün çarşıda giydik herkseler bayıldı...

:nazar::nazar::nazar::nazar:
w800.png

Son düzenleme:
Uyari:
Bu topikteki arkadaslar hepiniz imza eklemissiniz.
Imza yasaktir, cezasi var sadece cizelgelere izin var, lütfen imzayi kaldirin...

Son düzenleme:
Uyari:
Bu topikteki arkadaslar hepiniz imza eklemissiniz.
Imza yasaktir, cezasi var sadece cizelgelere izin var, lütfen imzayi kaldirin...
Acik yazmisim ama, cizelge ile bu slayt seklindeki imza ayni sey degil, sadece cizelgeler izinli

gencize pembeler ne kadar yakışmışş kiprik güzeli kızınz maşallahh..çok tatlıı..maşallahhhhhhhhhhhh......

teknologcugum coraplar da pek guzelms.bunları saklamak lazım ben bole ılgınc seylerı saklayacagım.kızımın cocuklarına hedıyem olur.hastane cıkısını ılk gıydıgı ayakkabıları ılk bayramlıgı ılk onlugu yanı ılklerı saklamayı dusunuyorum.hatta olayı abartıp dokulen saclarını bıle kagıda sarıp saklayacaktım.esım cok gulunce vazgectım.

ya kızlar bu arada hafsaa yı goremıyorum.uzun zaman oldu.umarım kotu bı durum yoktur.ozelden mesaj attım cevap vermedı

X